Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 17.2.2007 - review epizody 320

17.2.2007 - review epizody 320

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 08.2.2007 12:46:09
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No teda od season finele jsem čekal mnohem víc. Díl teda nic moc. Když se to začalo hejbat tak byl konec :roll:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 08.2.2007 13:58:22

Odpovědět s citací

Nameless píše:
Blasphemy 2.0 od Immediate music, album Themes for orchestra a choir - móc dobrá hudba :D

Prosím tě, kde jsi to stáhnul? Já to za boha nikde nemůžu najít (akorát jeden torent, ale ten je dost špatný).
ARS OBLIVIONALIS

Síla našeho přesvědčení není důkazem jeho správnosti.

In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro.

Příspěvek 08.2.2007 13:58:51
Krajda Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak musím říct, že jsem opravdu překvapený. Takový konec série jsem nečekal. Mě se třetí serie líbila a o to více jsem potěšen, že má tak skvělí závěr. Pěkný triky, strhující příběh a perfektní práce kamerou(např. odpálení rakety Horizont, palba paprsku na štít, potopení města apod.) :D Už se nemůžu dočkat pokračování :( Pokud bych měl hodnotit číslami tak minimálně 10/10 :D

Příspěvek 08.2.2007 14:15:43
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak se musím přidat ke všem, kteří dali 10/10. Také se mi líbila celá třetí série a tohle bylo finále jak se patří. Myslím, že bylo podobně strhující jako finále první série The Siege II.

Jediná věc, která mi trochu vadila je, že nevysvětlili jak spravili hyperpohon, když ho v Return II zničili. Ale to je detail. Já se na takové drobnosti moc nedívám, jde mi o to se bavit a bavil jsem se náramně. Také už se nemůžu dočkat čtvrté série, to bude ještě doba. :(

Toto je spoiler!!!:
Raději to píšu do spoileru, třeba ještě někdo neví, že ve čtvrté sérii bude Sam. Nemyslím si, že jim příjde na pomoc Carterová, ale kdyby to tak bylo, tak bych se vůbec nezlobil. :wink: :)

Příspěvek 08.2.2007 14:19:56
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

stejně jako Blackthunder i já musím konstatovat, že na finále řady to byl slabej díl- fajn, hezký efekty, ale obsahově skoro o ničem...
navíc mě i hodně zklamalo Apolo- čekal jsem nějakej obrovskej bitevník, co bude drtit Hive ships svou palebnou silou po stovkách, ale místo toho je to jen další z řady lodí typu Deadalos, takže to bude vypadat tak, že zase někam přiletí, kouknou se co tam je a rychle začnou zdrhat, protože za tu vteřinu stihli zcela vyčerpat štíty....

Toto je spoiler!!!:
doufám, že ta loď Caterový bude lepší, než tahle plechovka
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 08.2.2007 14:30:29

Odpovědět s citací

Markus píše:
Jediná věc, která mi trochu vadila je, že nevysvětlili jak spravili hyperpohon, když ho v Return II zničili.
vžyť to tam říkal Rodney, že ho spravili replikátoři... :wink:

Příspěvek 08.2.2007 14:34:35
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dr. Radek Zelenka: No možná si to nepamatuju správně, ale mám pocit, že ho replikátoři spravili, ale hned na to ho Sheppard a spol střelama z Jumperu zničili, aby s městem replíci nemohli odletět. Jestli se pletu, tak mě opravte. :)

Příspěvek 08.2.2007 14:40:09
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ne opravdu tam Rodney říká, že poškození, které zpúsoblili replikátoři zase opravili. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 08.2.2007 16:32:55
georgAnubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj, ty motory opravili replikátoři. Jinak epizoda byla naprosto ůžasná a nemá cenu tady vypisovat co už napsali ostatní, prostě 10/10, nebo možná 11/10 :D
Jinak, jak tady někdo psal, že to nebylo dost dobrý na finále, tak z mýho pohledu to překonalo 2x20 a asi i 1x20, přišlo mi to jako nejlepší finále , který mohli vymyslet. Jediná špatná věc je to čekání, já se snad zbláznim do tý doby :?

Příspěvek 08.2.2007 16:43:12
Anubis.22 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No finále to bylo dobrý, ale 2x20 nepřekonalo. Ten byl ještě lepší. 1x20 na mě zas tak nezapůsobilo.

Příspěvek 08.2.2007 17:29:52
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

TofuToNikuDonburi píše:
Prosím tě, kde jsi to stáhnul? Já to za boha nikde nemůžu najít (akorát jeden torent, ale ten je dost špatný).

Asit ě zklamu, ale to bude ten torrent :)
Konkrétně tenhle (ale stahoval jsem to před půl rokem)
http://torrentspy.com/download.asp?id=488265
Tricking is not just a sport, Its a way of LIFE
http://www.youtube.com/watch?v=Rx2CzJ6sKDM

Příspěvek 08.2.2007 18:19:55
Sokoro Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

skvelej dil 9/10 , akorat nechapu jak si mohly myslet ze jim ta voda pomuze, pred projektilama wraithu mozna jo, ale ne pred laserem.
btw: bylo hezke jak se Weirova sla podivat k okynku a bum :)
Rodney: "Patnact? Kam chodite na tyhle nesmyslny cisla?"

Příspěvek 08.2.2007 18:38:00
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak sem si přečetl komentáře jak to byl super díl a ono to bylo po tom docela sklamání neřikám že byl špatnej ale rozhodně sem čekal víc

Příspěvek 08.2.2007 21:47:21
Edicius Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Velice nadherny dil, efektu pozehnane,vypadato ze animatori potrebovali premie, jenom si mohli dat zalezet na zaberu jak atlantis se znasi ve vesmiru vypadala tam divne bez mnoha vezi okolo centralni veze.

Podle me bude pokracovani vypadat takhle, zbyva 5 hodin nez se ZPM zcela vycerpa,Weire je na osetrovne, Rodney a Zelenka se snazi neco vymyslet v tom si Rodney vzpomene ze by mohli pouzit ten zdroj energie co staveli v epizode 3x08 McKay and Mrs. Miller, zacnou o tom diskutova a zhodnou se ze jina moznost neni a aktivujiho na plny vykon cimz budou mit energie vice nez dost na celou 4.serii.

Jeste me zaujalo ze kdyz hypermotory jsou v poradku proc neodleteli s atlantis do mlecne drahy kdyz maji dohromady 3 ZPM pak by se mohli zamerit pouze na boj s Ori.

Příspěvek 08.2.2007 22:31:56
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No, kdyby se vrátili do mléčné dráhy a bojovali by s ORIema tak by ten seriál čekal stejnej osud jako SG-1 a hlavně co by bylo dál s Wraihtama. Mě se to líbí tak jak to maj. I když bych měl představu jak by mohli někdy v budoucnu až SGA bude končit, snad to nebude dřív jak v 7. sérii(Mé zbožné přání), zavrčit celej seriál. Takový velký finále, že by s celým Atlantisem doletěli až na Zem. To by bylo přímo super, ale do konce seriálu je doufám ještě daleko. :)
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách