Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x15 - Outcast [Vyvrhel]

4x15 - Outcast [Vyvrhel]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 03.2.2008 13:18:02
Farley Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mě se ten díl líbil.

Ale čekal jsem aspon jednu hlášku o terminátorovi. :-D
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Příspěvek 03.2.2008 14:56:57
Pacala Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak tenhle dil se mi docela libil. Dobry bylo, kdyz si Ronon bral jidlo a jeste se musel ujistit, jestli je zadarmo.
Ale nejvic se mi libil Dr. Lee. Konecne se ukazal v dobrym svetle. Ne ze bych si myslel, ze je neschopnej, ale v dilech, ve kterych hral to vypadalo, ze by si sam s nicim nemoh poradit. A tady to vyvratil, KONECNE.
Jinak Sheppard mel moooooc peknou manzelku :D :D :D

Příspěvek 03.2.2008 15:48:40
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl docela dobrej. Sice děj moh být lepší, ale nebylo to zas tak hrozný. Hudba perfektní, bojové scény taky a humorné pasáže (Ronon s jídlem) snad neměly chybu. Docela jsem si tenhle díl užil.

PS: konečně z Dr. Lee nedělali blba. Je vidět že taky něco umí.

Příspěvek 03.2.2008 16:09:09
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak zápletka nic moc, ale přesto se mi to celkem líbilo, rozhodně mnohem lepší než Harmony. Stejně jako většině lidí se mi líbil zvláště Lee, který tam konečně nebyl platný jen jako komická figurka...A na začátku byl pěkný moment mezi Johnem a Rodneyem. Myslím, že vztahy mezi postavami jsou teď psaný mnohem líp než tomu bylo v předchozích sériích. Snad jim to vydrží...

Příspěvek 03.2.2008 17:51:00
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

8/10 :shock:

No ohrana zapletka ale podana moc pekne...a jeste ze nectu spoilery...super prekvapeni s tou Avou to sem necekal jako + beru i nahlednuti do Johnova zivota...a taky uz si dokazu predstavit proc se Johnovi libi ta kocka Larrin...manzelka je podobnej styl baby
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 03.2.2008 18:31:14
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Epka pekna, slecny pekny :D
akorat minula epizoda byla Sheppard + Rodney, ted Sheppard + Ronon, a priste trio, uz dlouho nikde nebyl celej tým...
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 03.2.2008 18:38:10
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pohoda, klídek ale bez tabáčku :) Nic světobornýho ani originálního, ale opravdu kvalitni dil, to se musi nechat.
Pohodovy nadprůměr 7/10 :thumright:
Ale uz by to po Quarantine, Harmony a Outcastu chtelo nejakou pekne tvrdou akci v hlavnim pribehu... :palka:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 03.2.2008 19:03:48
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak epka taký priemer. Pripomínala mi tie časti SG1 keď naháňali tých agentov NID (alebo inej skratky už neviem). Len ten Ronon, žil na planéte pomerne rozvinutej a na kare sa správa ako najväčší sedlák. Alebolo to vtipné takže ok.
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 04.2.2008 00:09:17
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Epizoda pěkná, takový solidní průměr. Člověk se konečně dozvěděl něco o Sheppardovi. A Sheppův otec celkem připomíná Klause bez kníra :D . Při finále s replikátorem jsem myslela, že ho vážně přenesou někam nad sopku, ale tohle bylo dobrý :) . Ronon a jídlo super :D A doktor Lee konečně vystoupil ze stínu a ukázal co v něm je 8)
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 04.2.2008 19:01:09
Unown Airman
Airman

Odpovědět s citací

proc uz se to neda do sekce "Pokec o dílech" ??titule sou uz davno,spousta lidi videla..

Příspěvek 04.2.2008 19:04:54
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mě docela zamrzelo, že byl Sheppard z tak movité rodiny - raději bych ho viděla jako těžce se protloukajícího mladíka z nuzných poměrů. No, ale to asi je tím, že peněz taky nemám moc nazbyt:). Takhle byla jeho vojenská kariera taková z nouze ctnost.
No samozřejmě se mi líbil Sheppard v obleku a jako bývalý mažel byl takový mile rozpačitý.
Jinak bych řekla , že to byla taková směsice Terminátor x Blade runner.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 04.2.2008 21:51:16
martinmartin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díl se mi celkem líbil,hlavně Flaniganův výkon,ale mohli vymyslet lepší závěr 8/10
Výzkum prokázal že je možné ženy vzrušovat nejrůznějšími mechanickými hračkami...jako nejvhodnější se zatím jeví rudé Ferrari Enzo

Příspěvek 05.2.2008 00:52:26
Unown Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard píše:
Mě docela zamrzelo, že byl Sheppard z tak movité rodiny - raději bych ho viděla jako těžce se protloukajícího mladíka z nuzných poměrů. No, ale to asi je tím, že peněz taky nemám moc nazbyt:). Takhle byla jeho vojenská kariera taková z nouze ctnost.
No samozřejmě se mi líbil Sheppard v obleku a jako bývalý mažel byl takový mile rozpačitý.
Jinak bych řekla , že to byla taková směsice Terminátor x Blade runner.

rekl bych ze to je docela ohrana pisnicka,kdyz se podivas do sveta,tak 80% slavnych lidi melo detstvi nejake zavaznejsi problemy...Tedy krome paris hilton...
ale vsimnete si co rikaji o detstvi-->umreli mi rodice,nemeli sme penize a ja mel 6 bratru,od 14 sem pracoval....
tak je trosku fajn,kdyz je nekdo se zamoznejsi "familie" :)

Příspěvek 05.2.2008 02:37:41
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Od této epky jsem nic moc nečekala, takže mě trochu příjemně překvapila. Ale ne zas tak moc. Je to pro mě slabší epka.
Hmm, takže objevení Sam v dílu se zkracuje na pět sekund???!!! Tak s tim mě fakt dožrali. Asi chtěj udělat rekord :evil: :roll: .
Naopak se mi ale líbilo (i když to bylo krátké), jak Rodney přišel k Johnovi. A to, že na Zem s ním odešel Ronon taky.
Příběhová linie s otcem nebyla nic moc, vlastně jen sloužila k tomu, aby Johna dostali na Zemi. Ale tak alespoň jsme se něco dozvěděli o jeho životě.
Objevení Batese bylo hezký, ale mě spíš sedne jako voják. Tedy ne, že by mu to nesedělo...já ho mám raději jako vojáka :).
Potěšil mě pěkný hudební motiv Replikátorů, když tam byli. Hezké :D. A na konci to vyřešili docela dobře - navíc využili získané technologie, čehož si cením.
Nejlepší byl ovšem Bill :D. Moc se mi tam líbil. Konečně nebyl za blbce a dělal něco užitečného. Jen tak dál, Bille 8) (mmch., to s tou sopkou...:lol: ...:lol: ;-)).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 05.2.2008 09:31:14
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

:wink: epka dobra - docela - na poměry čtvrté serie...takovej průměr...docela jsem se u toho i bavil...takže jsem spokojen...davam 6/10

btw: asi nejsem jedinej komu ty sceny s replikatorem připominaly Terminatora :D
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách