Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| konec fakt mooooc peknej. Preprogramovat stit, aby vypustil vlnu disruptoru fakt pekne vymysleny. Na druhou stranu vsichni antici mrtvi a hlavni postavy ani skrabanec, no skoda slov, treba se v nejakym dalsim dile najde nejaky prezivsi antik, ktery se schovaval stejne jako Jack a Woosley |
| No i já jsem byl spokojen, mrzí mě jen, že jsem měl pravdu a žádný antik nepřežil... Na druhou stranu jsme si po dlouhé době užili Jacka v opravdové akci (plavání do toho patří) |
| no ony by ty zpm mely byt vsechny 3, pac na spusteni tech motoru atlantis museji byt pokud vim vsechny, ale stejne tam bude jedno a jeste skoro vycerpany jak to tak znam |
| A vypadá to, že tam zůstalo i nějaké to ZPM, když Asurani zapínali ten štít:-) |
A rekl bych ze nejen jedno kdyz stim chteli odletet ale jinak souhlasim naky veci sou dost cudne.Kde je ta lod kterou prileteli replikatori?By me zajimalo cim antiky zabily kdyz maji vetsinou omracovac?Atlantis mi nepripadal moc poskozenej.A to ze wolsey s Oneilem prezili jako jedini nato ze atlantis neznaji skoro vubec a antici tam zili je fakt smesny |