Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x03 - Broken Ties

5x03 - Broken Ties

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.7.2008 01:06:32
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak, prave sem dokoukal a docela obstojne, vzhledem k tomu, ze nemam rad nic spojeneho s Rononem. Teyla a jeji rodinka mi vubec nevadila a bylo logicke ze to tam museli nejak vysvetlit, byl bych pomerne nespokojeny, kdyby sel tym do akce a jedine co bysme se dozvedeli by bylo ze Kanaan je na matersky a ze pouziva umele prso.. Zkratka kdyby tema Teyla takhle nerozvedli, mel bych spatny pocit a predevsim u ni, ktera se uz v minulosti rozmyslela, o tom, zda ma byt s athosiany nebo v expedici a tohle je vysledek - teyla vi ze pro athosiany udela nejvic jako clenka tymu a take vime, ze scenaristi nenechaji Teylu zahynout, protoze to je matka a bylo by to neeticke.. No a musim rici ze Woolsey cely dil taky pomerne zachranil, mozna jenom to s tim yorkshirem si mohli odpustit to bylo trapnonce ulitly..

No a ted co me rozcililo, muze se vam to zdat jako malichernost, ale Kanaan vypada jako by zrovna dooral repu nebo brambor, taky mu mohli dat nejaky expedicni obleceni, takhle je jako by pricvalal z hnojniste!

Mimochodem, Klenotko, co rikas na McKaye ve vane???? Predtim si to mela uvedeny jako bydliste, ale mate to tam hezky :)

Příspěvek 28.7.2008 01:25:30
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No rozhodně nejsem zklamán. Opět to bylo naprosto parádní. Samozřejmě teď nemluvím přímo epizodě, ale o scénách kde byl Woolsey. Woolsey je skutečný velitel (ač jsem tomu nevěřil, že by to zůstalo dva díly po sobě :D ). Hlavně scéna s povolením byla skvělá, jen bych teď uvítal trochu politiky. Ta tam trochu schází.
Hodnocení 10/10

Jo a epizoda samotná. Ohodnotil bych ji tak 7/10. Bylo tam pár zajímavých momentů (Především Rodney), ale děj trochu slabší.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 28.7.2008 09:54:45
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Epizoda rozhodně nadprůměrná. Docela slušný příběh, i když s očekávaným koncem a to myslím i Teylin návrat do týmu :roll: V předchozích dílech se mi Woolsey moc nelíbil, ale tímto dílem si mě docela získal. Robert Picardo ho hraje opravdu skvěle a ty malé detaily (zavřené dveře, dítě v náručí) ho dělají opravdu perfektním. Prostě 8,5/10

Příspěvek 28.7.2008 12:02:42
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

gravidus: Máme to tam pěkné, pravda :D Jen si Rodney mohl třeba i stoupnout :D

Jinak k té Teyle - sice ji ráda nemám, ale je dobře, že to takhle vysvětlili. Teď už by ji ale ukazovat takhle nemuseli :D To bychom ale zase nadávali, jak to, že to nevysvětlili. Tak když to udělali a už se její rodinkou zabývat nebudou, můžou být spokojení všichni :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 28.7.2008 16:23:17
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak zdřejmě postavě Teyly přiřadili vlastního Pr, protože v posledních dvouch episodach byla dokonce i snesitelná, to že se vrátila do týmu mě stejně jako 90% fanoušků nepotěšilo ale co, pokud tam bude pouze tak jak v této serii do posud tak proč ne. Jak jsem is říkal, že Wolsey tam bude divnej tam mě fantasticky překvapil protože tam perfektně zapada, ty jeho dvě až tři vtipné scénky za to stáli, epka jinak poměrně kvalitní
Neptejte se kdy, koukně te se sami:
http://www.pogdesign.co.uk/cat/

Příspěvek 28.7.2008 18:05:56
verbon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takže jediné co mi tato epizoda přinesla je to že se teyli jen tak nezbavím jinak to byla klasická SGA epizida ktrých tu už byli desítky.
"Někdo se stratí, nejlépe jsko vždy k wrathům, teyla začne hysterčit kvůli jejím lidem(athosnům) potom tam začne rodny lítat se svým Pc a shepperd všemu velíí z vážnou tváří, zatím co ronnon běhá a zabíjí všechny kolem(tohle v téhle epizodě nebylo ale to je výjímka)" Abych byl upřímný tato epizooda byla nejhorší jakou sem v SG viděl jinak co mě alespoň trochu utěšilo je že se woolsey alespoň trochu zabydlel a nebude kopýrovat jeho předchúdce ale bude za hůmornou postavu(rodney).

Hmm

Příspěvek 28.7.2008 18:55:21
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Robert je skvelý herec, možno troška inteligentnejšie scenáre by mohol dostať... ale vtipy boli dobré :)

Teyla bola hrozná, ale poslednú dobu sa lepší, pamätám si, že kdesi v druhej/tretej sezóne bola nanevydržanie. Ale napr. v druhom diele ma prekvapila.

Čo iné povedať? Dokopy sa v našom obľúbenom Dallase nič nové neudialo. Ale to sa dalo čakať. Stargate nie je tým typom seriálu, kde by v každej časti pokročil hlavný dej. Je typom seriálu, kde sa za prvých 20 minút stane niečo hrozné a za druhých dvadsať minút sa to vyrieši, čerešničku na torte pridá Sheppyho heroizmus, a dej sa opäť nikde nepohol.

BTW: Keď už robia scény, tak nech realistické. Keď v BSG mučili ľudí, správali sa ako ľudia. Keď v SG mučia ľudí (Sheppy), zahrajú sa na "šráca" ulice, vypustia nejakú ironickú poznámku a pokojne čakajú na ďalší úder. To chcem vidieť, či by sa takto mučená postava správala naozaj... najskôr by sa všemožne mykala, trepala, buď hystericky revala alebo ostala v šoku, a už vôbec by si nespomenula na nejaký prepracovaný sarkazmus... :?

Příspěvek 28.7.2008 21:38:32
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Áááááááááááá! Proč u Sokara nešla do důchodu?! Ještě když teď předvedli, jak by tým fungoval doplněnej o Lorna a pár dalších, tak další díly s miss dřevěný klacíky bude o to víc na vymlácení si mozku z hlavy ...

Mňo jinak klasika :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 30.7.2008 19:45:35
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teyla pryč, to souhlasím ale v žádném případě tam necpěte do týmu Lorna....brrrr

Příspěvek 30.7.2008 20:22:32
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Další topic o kill teyla :P Ta teyla to má těžké. :lol: :lol: Já se divím,že se tahle většinová hysterie kolem teyly nedostala už i k scénaristům.Ta hysterie nabírá masivních rozměrů. :lol: :lol:

Příspěvek 30.7.2008 21:44:42
Oo Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Díl, slušně řečeno, nic moc. Ačkoliv mi Ronon nikdy nevadil, tady mi skoro lezl na nervy :? Teyla - :roll: :lol: Celý díl zachránil Woolsey, skvělý herecký výkon :) Jak již bylo řečeno, drobnosti byly pěkné, ale ty díl nezachrání.

Zatím jsem se poslední tři epky nudil, první díl páté série sice hodně spestřil návrat Caldwella a jeho hláška s Teylou :lol: , ale jinak :roll:

SGA je na dně, seriál nemá žádný cíl. Z Wraithů, obávaných a hrůzostrašných nepřátel (první řada SGA), jsou podivní šašci z ještě podivnějších létajících cirkusů.
Pátá řada je zatím jen o přežívání na Atlantis bez jakékoliv hrozby. Hrůza, hrůza, hrůza :o Jen scéna na konci byla pěkná. Jestli se bude SGA ubírat tímto směrem, ámen :?

Příspěvek 30.7.2008 23:23:16
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nechápu ty lidi co si fůrt stěžujou, když se Vám sga nelíbí tak proč na to koukáte, pakliže někdo napíše, že už první dva díly stali za starou bačkoru, tak proč si stahuje třetí ? To že Atlantis nemá žádného pořádného nepřítele mě taky trochu mrzí ale přece jen sg project už pár let funguje a pakliže přebíráte technologie od dvou nejsilnějších ras ve vesmíru tsk to asi musí být trochu vidět, hrůzostrašnost wreithu je v tom kolik jích je, pokud vím tak Atlantis nikdy nečelila větší hrozbě kdy by proti lodi jako je Deadalos stálo více lodí (když tedy nepočítám začátek druhé serie), však sg není o tom a nikdy nebyla, že by byli samý vesmírný bitvy, je to o tom pěším chození na planety zkoumání a myslím, že když se objeví několik desítek wreithů tak si tým Johna Sheppárda nebude vědět rady....

Příspěvek 31.7.2008 11:12:19
Oo Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

PEAK: A kdy naposled opravdu ohrozili Wraithové tým Johna Shepparda v pozemním boji? Já bych byl strašně rád, aby se většina dění přesunula na povrch dané planety. Pak by nemuseli tvůrci vymýšlet ptákoviny s vypnutím štítů. Nikde jsem netvrdil, že chci jen vesmírné bitvy, mne jde hlavně o to, kam se děj posunul v posledních dílech čtvrté řady a třech dílech páté řady. Sám si odpovím, nikam, akorát jsme bohatší o ještě více děrovanou Atlantis (mimochodem kolik věží už je rozpůlených/děravých/zničených?)

Argument "tak se na to nekoukejte" neberu, pořád nějak doufám, že další díl bude lepší, ale furt nic. SGA pro lidi, nikoliv lidé pro SGA...

Už jsem se odklonil od tématu, pardon. :)

Příspěvek 31.7.2008 21:22:27
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Oo píše:
PEAK: A kdy naposled opravdu ohrozili Wraithové tým Johna Shepparda v pozemním boji? Já bych byl strašně rád, aby se většina dění přesunula na povrch dané planety. Pak by nemuseli tvůrci vymýšlet ptákoviny s vypnutím štítů. Nikde jsem netvrdil, že chci jen vesmírné bitvy, mne jde hlavně o to, kam se děj posunul v posledních dílech čtvrté řady a třech dílech páté řady. Sám si odpovím, nikam, akorát jsme bohatší o ještě více děrovanou Atlantis (mimochodem kolik věží už je rozpůlených/děravých/zničených?)

Argument "tak se na to nekoukejte" neberu, pořád nějak doufám, že další díl bude lepší, ale furt nic. SGA pro lidi, nikoliv lidé pro SGA...

Už jsem se odklonil od tématu, pardon. :)

Veľmi pekne povedané...

Příspěvek 01.8.2008 18:54:51
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud vím tak před přízpěvkem nebylo žádné jméno takže nebyl nikomu extra věnován, bylo to všeobecné, jestli jsem se dotkl zrovna tebe tak sorry, mě šlo jen o to že takovejch lidí je tu více a beeru to, že co člověk to názor ale pakliže tu vidim po každém dílu stejné komentáře, které se skoro ani nemění tak mi to příjde doce zbytečné ne ?

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách