Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.11.2007 14:13:04
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

to je síce pravda :( , ale možno to nebude tak zlé. Najhoršie je na tom, to čakanie :?
ale zatial to vyzerá zaujímavo :)
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 20.11.2007 14:31:17
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já nemyslím, že to bude špatné, hrozně se těším, jen to čekání no.

btw. Na Stargate Atlantis convention v Burbanku Joeovi uniklo, že se v epizodě objeví taky Jill Wagner (Larrin z Travelers) :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 20.11.2007 16:45:39
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tak od tohoto dilu opravdu hodne cekam doufam ze ta lod nebude BC-304 aspon 305 co ma stejnej design ale velka jak hivka a tride hivekiller :P tak to jsem se nechal trochu unest . No a taky to vypada ze si Rodney bude hrat s babovkama

Příspěvek 20.11.2007 20:51:50
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Uz by na konci 4. rady mohli Atlantide prihrat nejakou velkou nabusenou lodicku, co by likvidovala krizniky jako nic, a mohla si troufnout i na ctyry Hivky :wink:

Příspěvek 20.11.2007 21:24:38
nannuck Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo najdou si někde Aurora class, zprovozněj jí a zupgradujou a maj to...

Ty jo, Daedalos velikosti Hivky, to by byla úúúúplná pecka..., mohlo by to mít úplně moc railgunnů...
CALDWELL: "Major Lorne, now would be a good time to open fire."
LORNE: "Yes, sir, I was just thinkin’ the same thing. I gave the order but nothing happened. Zelenka!"
ZELENKA: "I’m trying. Do prdele!"

Příspěvek 20.11.2007 21:29:42
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Vlad Dracul: Můžu tě osobně požádat abys sem netahal diskuzi o lodích a ultra technologiích?!

Já se hrozně těším na město v písku, měl jsem kdysi v plánu něco podobného zahrnout do povídky, tak se těším jak to bude vypadat v seriálu :D
Obrázek

Příspěvek 20.11.2007 22:57:24
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

RomanArts: Mam sice rad offtopic prispevky, ale pomerne dost lidi predpoklada, ze na konci 4. rady budeme mit zase nejakou lodicku.

Nemylim-li se, zatim na konci KAZDE rady byla nova lodicka
(Deadalus, Orion, Apollo)

Takze uznej, ze bavit se o mozne posile, a navic v poslednim dile dalsi rady, rozhodne mimo misu neni :wink:

Mame Deadalus, Apolla, Orion byl poslan pod kytky hned...konecne by to mohlo byt nejake poradne plavidlo, jake jsem nastinil

Příspěvek 05.12.2007 08:18:51
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

GUEST STARRING - Robert Picardo (Richard Woolsey), Jewel Staite (Jennifer Keller), David Nykl (Radek Zelenka), Kate Hewlett (Jeannie Miller), Connor Trinneer (Michael)

WTF?
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 05.12.2007 09:04:43
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No na novou lod bych se moc netesil, nebude to trvat dlouho a bud rozsekame tu novou, pripadne jednu ze starsich lodi.Mit tri lode uz by bylo moc, nemuzeme to mit prece tak jednoduche :)
Jo a muze mi nekdo rict co se to na te ukazce vesmirne bitvy sype z tech lodi?

Příspěvek 05.12.2007 09:15:52
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

To s tou Jeannie bude asi chyba, neumím si představit, jak by zapadla do příběhu.
Obrázek

Příspěvek 05.12.2007 11:52:18
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

TY jo Atlantis v písku , hustý .. už jen že je to obrovský protiklad proti oceánu.... Už se mooooooc těšim ,... jinka by mě zajímalo jak se to stane že město bude v poušti , v 1.sozoně byla taënkrát ta bouře ta zvedala Tsunami ale tohle .... mno už se ěšim .. mimo jiné pokud se nemílím tak ten asgardský panel má zajímavej znak .. tím můžeme vyškrtnout Daidalos a Phonix to zní zajímavě, a přijde mi trochu jiný prostě minepřijde jako úplný Deadalus atd. jo jo zajímavá epka a doufám že 5. serka by se mohla odvíjet v duchu bitev ......Mno doufám že se tohohle dílu moje C dožije pak už to bude v pohodě :lol:

Příspěvek 05.12.2007 11:58:46
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hack: Mě teda spíše what the fuckuje přítomnost Michaela.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 12.12.2007 13:36:13
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
In the season finale, Sheppard returns to Atlantis after a solo mission to find that the city has been abandoned. Instead of ocean, it is now surrounded by sand dunes as far as the eye can see.

neboli

Toto je spoiler!!!:
Ve finále 4. sezóny se Sheppard vrací ze sólové mise (hmmmm, kde tak asi mohl sám být????) a objeví město opuštěné a místo na vlnách oceánu je usazené mezi dunami z písku.

Mno, docela se těším.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 09.1.2008 19:36:12
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

doufam ze v posledni epizode 4 sezony bude nejaka velkolepa bitva jako treba v BAMSR!!!!!! bylo by to takove spestreni na konec a mozna bych to nechal takovy otevreny konec aby v pate rade bylo na co navazovat!!! taky sem slysel ze pry prvni epizoda 5 sezony ma byt nejaka zachranna mise!!!! co vy na to??

Příspěvek 09.1.2008 20:10:27
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

To že by to měla být záchranná epka je pravda (Teda ta první v 5) stačí si přečíst tady ty tři stránky nebo aspoň poslední dvě a název epizody :wink:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách