Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x18 - The Kindred (Part 1) [Spřízněný (Část 1)]

4x18 - The Kindred (Part 1) [Spřízněný (Část 1)]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 15.1.2008 15:25:03
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

2eleira: taky nemam michaela rad
a stema vedlejsima postavama mas taky pravdu , bral bych vic zelenky a
caldwella

Příspěvek 15.1.2008 15:41:40
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

souhlasím s cvigy- víc zelenky! a michael od te doby co zacal vytvaret tu armadu priser tak mi tam teda moc nepadl! :roll:

Příspěvek 15.1.2008 16:32:01
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Jako samozřejmě, co se týče tvého názoru a názory Tar-ary, tak jsou to normální pohledy, logicky zdůvodněné atd, nemusí se nám všechno líbit, jen si myslím, že to trochu přeháníte s kritikou scénáristů, proto že nejsou takoví příšerní, za jaké je všichni máte, ale to patří jinam a zase je to věc názoru.

O co Markusovi šlo, (teda myslím :D ) nebo co vyloženě vadí mě, je příspěvek typu Vlad. "Scénáristi dokáží pohnojit cokoliv" . Stará známá písnička, to je pasivně převzatý názor a troufnu si tvrdit že od vás a z jeho strany není vůbec objektivní, přečetl si to tu na foru a reprodukuje to, což je pro nás menšinu, které se kupudivu SGA třeba ještě hodně líbí, hodně otravný a mě osobně to vždycky hýbá žloučí, když toto čtu.

Jak říkám, vy máte normální názory a výhrady, třeba se vám pořád SGA líbí, to si troufnu říct když ji stále sledujete, ale příspěkvy typu Vlada...
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 15.1.2008 17:11:54
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

2Merlin kdyztak jsem kluk tak pls nick sklonuj podle muzskych jmen

2Balial : jn je to hrozny kdyz lidi jen kritizuji ale na vlada S** je to de****

Příspěvek 15.1.2008 18:32:42
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

napsal sem to zkracene, tak promin cvigy!

Příspěvek 15.1.2008 18:54:07
Danny Jackson Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Markus píše:
Tak už je potvrzeno, že v epizodách The Kindred I a II a ve finále The Last Man se objeví Connor Trinneer jako Michael. :thumbsup: Že by měl tudíž s návratem Carsona něco společného on? :scratch: Jinak jsem samozřejmě moc rád, že se Michael objeví. Měl jsem strach, že se na něj tvůrci ve čtvrté řadě úplně vykašlali, což by po tom, co vyvedl na konci třetí řady, bylo dost divné... Takže se na poslední tři epizody těším ještě víc než před touhle novinkou. :)

Mmnt navrat Carsona??Ja to asi nesledoval moc dopredu co se ma dit,a proc by se Carson mel vracet??Jediny co me napada ze se povznesl což sem si rikal uz driv,ale fakt nevim..mozna sem trochu mimo ale muze mi to nekdo objasnit pls?
Mitchell:Hele kámo,mám dojem že jsme vykročili špatnou nohou ne??
....
...
Ale o co já se to tady snažím?Už od začátku mi bylo jasný že si debil..

Příspěvek 15.1.2008 18:56:28
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Chcu tam videt rovny souboj Todda a Michaela!! :P :P :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 15.1.2008 20:54:27
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

kdyby bylo všechno podle tebe... :roll: měli bysme 6 lodí a tucty ZPM :roll:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 15.1.2008 22:15:51
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nekde na foru zvanili ze tam budou oba dva :wink: takze by to nebyl uplne nerealny napad.

A rekni mi jaky by byl problem nam nechat vsechny ziskane lode, to jako s temi sesti lodemi bychom dobyli galaxii bo co?? :lol:
Atlantis pri presunu a obrane zere ZPM jako diskmen baterku, takze nejakych deset, nebo i dvacet ZPM by dokazalo jen to, ze mame o jeden z problemu min (muzes vymyslet nejaky jiny kdyz jeden je vyreseny v pribehu :) )
To by pak Atlantis si litala neomezene sem a tam s full stitem, a ty bitvy by taky mely trochu jiny grady :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 16.1.2008 12:49:54
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Některé věci opravdu nejsou vyřešené, či v pozdějších dílech nedávají smysl. S tím ZPM to je pravda, kdyby jsem jich měli hafo, tak by pak nebylo co řešit ohledně bitek. U lodí bych to tak neviděl, protože i kdybysme jich měli víc (třeba šest) tak stále wraithové jich mají mnohonásobně víc (díky tomu vyhráli nad Antiky). Jinak semi zdá, že tahle debata je již :offtopic:
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Příspěvek 16.1.2008 12:54:07
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
Nekde na foru zvanili ze tam budou oba dva :wink: takze by to nebyl uplne nerealny napad.

A rekni mi jaky by byl problem nam nechat vsechny ziskane lode, to jako s temi sesti lodemi bychom dobyli galaxii bo co?? :lol:
Atlantis pri presunu a obrane zere ZPM jako diskmen baterku, takze nejakych deset, nebo i dvacet ZPM by dokazalo jen to, ze mame o jeden z problemu min (muzes vymyslet nejaky jiny kdyz jeden je vyreseny v pribehu :) )
To by pak Atlantis si litala neomezene sem a tam s full stitem, a ty bitvy by taky mely trochu jiny grady :wink:

atlantis nic nezere ne ? oni pomoci naq zdroju napajej svoje veci a stit je vypnuty , ZPM napaji jen senzory a takovy ty vecicky co potrebujou ZPM napeti

kdyz toho discmana vypnes tak nic zrat nebude

Příspěvek 16.1.2008 13:51:23
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Stit Atlantis zere energie hodne v boji, a vydrzi v podstate tak dlouho, kolik ma energie ze ZPM, aspon pokud vim.
3 plne nabite ZPM udrzely stit 10000 let, ale krome tlaku vody nebyl pod zadnym naporem.
Na lety pres HP zere jeste vic, a se ZPM navic bychom si mohli kdykoli dovolit luxus, s celym mestem se vzdy bez problemu zdekovat.
:wink:

Invaze - 41. část

Příspěvek 18.1.2008 15:47:14
Danny Jackson Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Markus píše:
Tar-ara: To je věc názoru. :wink: Jediný scénárista, který mi mírně vadí je Paul Mullie, protože často píše mnohem větší komedii, než je zdrávo. Ale jinak nemám jediného, který by mi nějak výrazně vadil a vysloužil si ty každodenní oči v sloup, kterými je tady častujete. Mě to prostě přijde jako móda a ne jako realita. Prostě se vám nelíbí nějaký vývoj příběhu a co je jednodušší, než to svést na toho zlého a neschopného pána, který si říká scénárista... :wink:

Mě napadla ještě jedna bláznivá teorie, nevím jestli jsem jí tady na fóru již někde nepsal. Tento Carson má být ten pravý. Žádný klon, duplikát či něco podobného. To mě vede k teorii, co když ten Carson, který zemřel v Sunday nebyl pravý Carson, ale on byl právě ten klon, kterého třebas vytvořil právě Michael, aby si mohl nechat pravého Carsona, který by mu pomáhal s jeho plány. Já vím, je to asi šílená myšlenka, ale možná by to byla možnost. :)

Hele to ale vubec neni prastena myslenka me by to nahadou ke scenaristum docela sedelo..A kdyz navrat Carsona tak ve velkym stylu at je co resit :D
Mitchell:Hele kámo,mám dojem že jsme vykročili špatnou nohou ne??
....
...
Ale o co já se to tady snažím?Už od začátku mi bylo jasný že si debil..

Příspěvek 18.1.2008 15:57:00
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

a ty bitvy by taky mely trochu jiny grady Wink

2 Vlad Dracul: SGA není BSG :wink: a ktěm lodím: máme dvě a nemůžou nás porazit takže kdybysme jich měli 6... to samé platí i o ZPM :wink:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 21.1.2008 23:42:15
Kross Airman
Airman

Odpovědět s citací

tokrp píše:
Některé věci opravdu nejsou vyřešené, či v pozdějších dílech nedávají smysl. S tím ZPM to je pravda, kdyby jsem jich měli hafo, tak by pak nebylo co řešit ohledně bitek. U lodí bych to tak neviděl, protože i kdybysme jich měli víc (třeba šest) tak stále wraithové jich mají mnohonásobně víc (díky tomu vyhráli nad Antiky). Jinak semi zdá, že tahle debata je již :offtopic:

PROMINTE ZE SE VYJADRUJU IKDYZ JE OFFTOPIC ALE NA TO PROSTE NEJDE NEZAREAGOVAT. No myslim ze s 6 lodemi bysme wraithy znicili stacilo by jen nicit jednu flotilu za druhou jelikoz sou wraithove rozkouskovani a ze porazili antiky to neni zas takova vyhra protoze s podle me jsou asgardi vyspelejsi ve zbranich a stitech nez antici... vsak si jen vemte ty "paprskomety" newim jak jinak to nazvat dokazou lod tridy Aurora znicit par ranama tak taky dokazou znicit lode Ori na par vystrelu a Oriove jsou povzneseni a rek bych ze maji dost velkou techniku.... jeste zpet k wraithum ikdyby se nahodou sjednotili tak a leteli hromadne na Atlantis tak bysme je mohli na jejich zastavkach postupne znicit...... nakonec by k Atlantis dojela jedna lod :D navic hodne wraitskych lodi uz bylo zniceno nepochybuju ze vyrabeji nove ale rek bych ze kdyz nejsou sjednoceni tak je to chabe a nedokazou pokryt straty....... no tak na zaver muj nazor je ze uz ted mame proste pred wraithama o hodne navrh a i ty 2 lode co mame by jim udelaly ze zivota peklo natoz 6......

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách