Lipper: Bohůžel tě zklamu, ale jen jsem naschvál napsal "kontroverzní příspěvek" (nabubřelý kritický, nakonec shazující samu svou podstatu), abych si ověřil, jak agresivní a netolerantní jsou obyvatelé tohodle fóra... a? A výsledek vydíš sám. (zprvu to nevypadalo tak hrozně, ale jak se to tu postupně hromadí...no ale nevzbuzujme zbytečný flame)
(anebo si věř čemu chceš
Shorty: Předpokládám, že ses snažil o ironii.
Ehm... říká ti něco pojem podmořská exploze? Víš jaký má účinek výbuch sobky pod vodou, resp. co způsobuje a podobně? Pokud máš jen hrubou představu, pak ti jistě bude jasné, že co říkali v sga a co jsi napsal jsou kraviny
(a to si neodpustím "geotermální energie" byla v uvozovkách proto, že to není explozivní energie, nýbrž tepelná a i když přidáš trochu tlaku, tak to maximálně bouchne ale nic nikde nehoří a podobné serepetičky... proto byla geotermální energie v uvozovkách jakožto výraz pohrdání za nesmyslnost s explozí sahající na atlantis atd..)
Pokud by někdo potřeboval něco urgentně vyjádřit, avšak Offtopic pro tento témat, existuje tlačítko SZ.

Nikdy jsem o Teyle nepřemýšlel jako o nevýrazné herečce a zbytečném členu týmu, dokuď jsem nezačal navštěvovat tenhle názorový mišmaš.