Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách SGA na nově nebude

SGA na nově nebude

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 17.11.2008 21:29:40
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

já myslím že jestli vzbudi sga na AXN SciFi nejaky rozruch(a to podle me vzbudi)tak nova nebo proma to urcite vysilat budou...musime jen tomu dat vice casu :wink:
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 17.11.2008 22:41:46
Dr. Daniel Jackson Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Asi tak, ale to potom musíme doufat, že v tom opravdu uvidí poteciál, jaký to skutečně má. Protože čas, kdy to dávají na AXN sci-fi je skvělý, akorát bych to možná ještě přesunul na 20:00 místo 22:00 (nebo od kolika to dávají) :) Ale to už jsou asi jenom fanouškovské sny :wink:
- That would be virtually limitless power. What happened?
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- He destroyed a solar system.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

Nové Stargate SG-1 & Atlantis video
http://cz.youtube.com/watch?v=JE6JvkmkD3k

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 18.11.2008 14:28:00
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak Nova nebo Prima by podle mne již nadabovaný (a hlavně skvěle nadabovaný) seriál znovu nedabovali. Byla by to hloupost a nevím, kde by chtěli najít lepší hlasy... takže toho bych se nebála :roll:.
Ohledně vysílacího času... 22:20 mi přijde docela vyhovující, zvlášť když to pak ještě dvakrát opakují...
Na "našich" stanicích Nova a Prima by to asi od 20:00 nedávali, jelikož je místo pro české seriály typu Růžovka...
Spíše by SGA vysílali v době SG-1, což mi přijde ještě méně vyhovující než v pozdní večerní čas...
To je však věcí názoru ;-)
Obrázek

Příspěvek 18.11.2008 15:09:21
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Bohužel máš pravdu, oni tam radši dají Růžovou zahradu (nic proti, jestli ji někdo sledujete) ale myslím, že SGA je zajímavější. Ale určitě je 22:20 lepší, než-li 15:05.
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 18.11.2008 15:20:15
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

SGA je určitě pro nás zajímavější, ale musíme se smířit s tím, že je nás pořád menšina i když pořád roste. Stále je vědšina lidí, kteří si myslí, že sci-fi je blbost a na třeba takovou růžovku nedají dopustit. Proto pochybuji, že dají do hlavního vysílacího času něco co sci-fi seriál jenom trochu připomíná (vyjímkou jsou filmy)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 18.11.2008 15:26:24
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak, mě by čas 20:00 nevyhovoval, již kvůli zmíňované Růžovce. Ne, že bych jí sledovala, ale dobře se mi u ní učí :D Já se ráda učím u televize a při SG by to prostě nešlo :D
SG je určitě zajímavé a řekla bych, že nejen pro nás. Myslím, že kdyby na to koukli lidé co sledují Růžovku a třeba by se dál nedívali, stejně by jim to něco přineslo...
Obrázek

Příspěvek 18.11.2008 15:33:07
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já myslím, že kdyby na to dávali alespon tak 14 dní dopředu reklamy, třeba ta superscéna, jak Atlantis vypluje na oceán, či by to mohli sestříhat z více sezón, tak by se na ten první díl dívalo asi docela dost lidí, protože by je zajímalo, co to je. A myslím, že právě ten první díl je skvělý, takže by se na to mohli nějaký lidi nalákat :)
Prostě reklamy jako třeba na AXN :)
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 18.11.2008 15:37:17
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Určitě. Reklama s vynořením města je pěkná a dokáže podle mne přilákat. Je to něco zvláštního, hezkého a neznámého... prostě Atlantis. Akorát by k tomu mohli dát jiné komentáře... místo "zakázaného" města :-)
Obrázek

Příspěvek 18.11.2008 15:47:02
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Scéna vynoření města je skvělá a určitě by někoho nalákala, ale stejně se najdou tací, kteří prohlásí " Co je to zase za blbost". Nova dělala vždycky pěkná upoutávky na SG1 tak bych se zase kiksu jako "Zakázané město" nebála
Obrázek

Příspěvek 18.11.2008 15:53:45
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ale na druhou stranu, "zakázané město" zní docela zajímavě. Je však naprosto mimo pravdu, takže se mi to v tomhle případě prostě nelíbí :D.
Máš určitě pravdu, že se najdou ti, kterým to bude připadat jako hloupost, ale to jsou prostě lidé... odsoudí i to, co neznají a v čem se nevyznají :roll:
Obrázek

Příspěvek 18.11.2008 15:56:49
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No ono aby nám potom "Zakázané město" neudělali jako překvápko :) Jinak já myslím, že kdyby dali nějak dohromady asi tak 20 - 30 vteřin dlouhý ukázky, kam by zakomponovali vynoření Atlantis, animaci průchodu bránou, nějakej Jumper a ještě třeba, jak ve 3. sezóně Daedalos odkloní tu sluneční erupci, tak by to taky vypadalo skvěle. Ale musel by to udělat někdo s citem, aby to neskončilo splácaninou a přecpaninou :) A ten kdo by to neznal tak by nepoznal, že je to ze 3. serie a kdo by to znal, tak už to viděl :)
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 18.11.2008 15:58:03
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Lidi nepředěláš, ale štve mě to. Můžeš do člověka hučet horem dolem, dobře argumentovat, ale stejně svůj názor nezmění a ještě ti to omlátí o hlavu . A je to škoda jen kdyby dali věcem jako je SGA šanci......... možná by změnili názor
Obrázek

Příspěvek 18.11.2008 16:03:28
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Právě. Jenže někteří lidé nechápou podstatu, úlohu ani obsah sci-fi. Jde o to, že většina lidí nechápe, proč se řeší podobné věci, když je to nereálné. Ale podle mne o tohle nejde. Osobně věřím, že ve vesmíru nejsme sami, existují některé civilizace, které jsou vyspělejší... jednou se s nimi třeba setkáme (jenom, aby to nedopadlo jako v Země: Poslední konflikt)...
Lidé se raději podívají na seriál z běžného života, kde lidé řeší klasické životní věci a situace. Neříkám, že je to špatné ani to neodsuzuji. Ale přijde mi to prostě už hrozně ohrané, všední, fádní a nudné. Kdežto u seriálu z žánrů SG si člověk "odpočine", vypne a uvolní se od té tíživé reality...
Doufám, že na Nově někdy SGA vysílat nebudou. Snad by to přilákalo nové lidi. Osobně si myslím, že podobné seriály pomohou některým lidem přinést spoustu nových věcí, zkušeností a přátel, ale také osobní rozvoj...
Obrázek

Příspěvek 18.11.2008 16:08:58
C.I.S.I. Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Aeryn píše:
Tak Nova nebo Prima by podle mne již nadabovaný (a hlavně skvěle nadabovaný) seriál znovu nedabovali. Byla by to hloupost a nevím, kde by chtěli najít lepší hlasy... takže toho bych se nebála :roll:

No to je prave to...oni jsou schopni to predabovat. Hlavne Nova to ma posledni dobou v oblibe (a hlavne u filmu). Jako priklad uvedu Ztracene, na ktere jsem byl zvyknutej prave z AXN...no a Nova si to udelal komplet cele sama, coz me nastvalo... :x
swgc.cz - šéfredaktor
Valencia Club de Fútbol

Příspěvek 18.11.2008 16:13:27
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Máš pravdu, ale ono je to nereálné DNES. Dřív si lidi taky mysleli, že Země je placka a středem vesmíru. Dneska už víme, že tomu tak dávno není a máme i postavenou vesmírnou stanici na orbitě naší planety. A co my víme, třeba Hvězdná brána opravdu existuje... pojeďme se podívat do antakrtidy :)

C.I.S.I. - Jsou toho schopni, ale doufejme, že jsou na to líní :) Sice by mi nevadilo předabovat tu větu Zelenky, kde místo: Může mi dát ty nejnovější data, prosim ; dali: Já se z toho zjevim. Ale pak zase na konci toho rozhovoru dali ten originál, tak já už nevim, jak to dělaj. :) Nechám se překvapit, jak to bude dál. Ale v zásadě bych to nechal, protože tenhle dabing je fakt dobrej.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách