Kurňa lidi! Všichni s blbým připojením - jděte spát! Sakra! Kvůli vám se to seká, kdo má na to koukat? -> pardon za
Aby nebylo tak mimo, tak z toho, co jsem viděla ->
|
Toto je spoiler!!!:
|
| Generál Lorne - ten mě teďka hodně pobavil. Rodney vypráví kupodivu i celkem zajímavě. Však vy určo víte, že proti němu nic nemám. Je to prostě snad i dobře napsaný. A ten Ronon a Todd - mno prostě super. K Rodneymu a Jennifer se vyjádřim až uvidim všechno, co řikali, protože se mi to v tý době seklo. Stejně jako, když stříleli na Phoenixe. Nějak se mi zdá, že ten díl byl takovej moc rychlej a nevim, jestli to bylo tim děsným obrazem a věčným sekáním, nebo tim, že to prostě rychlý bylo. Pak jsem ani nějak nezachytila, jak se ten Shepp vlastně vrátil zase do normální přítomnosti a proč to ,,trvalo'' 12dní. A ten konec. Radši ani nezmiňovat. Hop sem, hop tam - tak bych asi ten díl nazvala.'' |
Myslim, že budu muset scénáristy zabít, protože takhle nás nechaj čekat zase kdovíjak dlouhou dobu a kdybych mohla mluvit za sebe - posunula bych čas na letní prázdniny a kdyby to náhodou nebylo, tak někam na podzim. Ale asi bych to posunula až 17.3. - to bych hodila na 27.6. a pak bych to nechala na odhadu jinejch lidí, ale to už jsem zase OffTopic. Mírně.
Později asi napíšu víc, ale teďka jsem z toho měla vážně málo. Ještě uvidim. Jdu spát.
P.S.: První odstavec jsem psala kolem půl pátý a pak už běžel díl a nějak jsem to nestíhala odeslat, tak jsem pořád dopisovala další a další věci a tak je z toho taková nějaká patlanina, ale to asi jako vždycky.
EDIT: Teďka už to jde samozřejmě skvěle! Minulej tejden to bylo obráceně.