Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 07.3.2008 20:50:42
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

:D Sheppard aby nebyl za hrdinu? Ale no tak! :roll: Jsme přece v SGA - takže kdo jiný? Já jsem spokojená a těším se!
After hard working I like hard playing

Příspěvek 07.3.2008 21:23:00
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No právě...kdo jiný? :roll: Taky bych občas ráda viděla někoho jiného v hlavní hrdinské roli, Sheppard nemohl nic moc dělat a nakonec aby alespoň tiše uznal, že to někdo jiný dokáže taky. Ze spoilerů jsem si domyslela, že John bude hrdinou, už jen kvůli tomu, že se dostane do budoucnosti a bude tam sám. To mi ale zatím nekazí těšení na tuto epizodu, jsem na ni, ostatně jako všichni, hodně zvědavá. :wink:

Příspěvek 07.3.2008 22:12:15
Danny Jackson Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak uvažuju že bych to shlédnul živě když je to poslední epka řady..Prý je to ve čtyři..Nevíte jestli před tím neopakujou třeba Kindred 2 nebo nedávaj nějakej jinej díl?
Mitchell:Hele kámo,mám dojem že jsme vykročili špatnou nohou ne??
....
...
Ale o co já se to tady snažím?Už od začátku mi bylo jasný že si debil..

Příspěvek 07.3.2008 22:20:47
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Danny Jackson: Před tím opakují, jak jsi říkal, Kindered part 2 a ještě před tím dávají Ex Deus Machina (SG1 907) :wink:

Příspěvek 07.3.2008 22:22:29
Danny Jackson Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Shial píše:
Danny Jackson: Před tím opakují, jak jsi říkal, Kindered part 2 a ještě před tím dávají Ex Deus Machina (SG1 907) :wink:

Díky moc :) A jeste jeden dotazek :oops: Kdyz tam jsou reklamy atd..v kolik naseho casu to tam zacina? :oops: :oops:Samozrejme myslim Ex Deus Machina
Naposledy upravil Danny Jackson dne 07.3.2008 22:27:37, celkově upraveno 2
Mitchell:Hele kámo,mám dojem že jsme vykročili špatnou nohou ne??
....
...
Ale o co já se to tady snažím?Už od začátku mi bylo jasný že si debil..

Příspěvek 07.3.2008 22:25:16
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

The Last Man ve 4 ráno a díl před tím asi tak odhadem o necelou hodinku dřív. :)

Příspěvek 08.3.2008 05:01:39
seqwence Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takže, tomu říkám správný marketingový konec sezony. :)

Příspěvek 08.3.2008 05:06:07
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Kurňa lidi! Všichni s blbým připojením - jděte spát! Sakra! Kvůli vám se to seká, kdo má na to koukat? -> pardon za :offtopic:

Aby nebylo tak mimo, tak z toho, co jsem viděla ->

Toto je spoiler!!!:
Generál Lorne - ten mě teďka hodně pobavil. Rodney vypráví kupodivu i celkem zajímavě. Však vy určo víte, že proti němu nic nemám. Je to prostě snad i dobře napsaný. A ten Ronon a Todd - mno prostě super. K Rodneymu a Jennifer se vyjádřim až uvidim všechno, co řikali, protože se mi to v tý době seklo. Stejně jako, když stříleli na Phoenixe. Nějak se mi zdá, že ten díl byl takovej moc rychlej a nevim, jestli to bylo tim děsným obrazem a věčným sekáním, nebo tim, že to prostě rychlý bylo. Pak jsem ani nějak nezachytila, jak se ten Shepp vlastně vrátil zase do normální přítomnosti a proč to ,,trvalo'' 12dní. A ten konec. Radši ani nezmiňovat. Hop sem, hop tam - tak bych asi ten díl nazvala.''

Myslim, že budu muset scénáristy zabít, protože takhle nás nechaj čekat zase kdovíjak dlouhou dobu a kdybych mohla mluvit za sebe - posunula bych čas na letní prázdniny a kdyby to náhodou nebylo, tak někam na podzim. Ale asi bych to posunula až 17.3. - to bych hodila na 27.6. a pak bych to nechala na odhadu jinejch lidí, ale to už jsem zase OffTopic. Mírně.

Později asi napíšu víc, ale teďka jsem z toho měla vážně málo. Ještě uvidim. Jdu spát.

P.S.: První odstavec jsem psala kolem půl pátý a pak už běžel díl a nějak jsem to nestíhala odeslat, tak jsem pořád dopisovala další a další věci a tak je z toho taková nějaká patlanina, ale to asi jako vždycky.

EDIT: Teďka už to jde samozřejmě skvěle! Minulej tejden to bylo obráceně.

Příspěvek 08.3.2008 05:12:35
seqwence Airman
Airman

Odpovědět s citací

To jo no, připojení bylo katastrofální.... a pak ještě Ti nedočkaví uživatelé.... jednou jich je 14, pak 23.... nedalo se na to dívat....
Průměrný buffering byl tak 85% (?) procent.... a taky nechápu Ty, co se tam připojí uprostřed dílu... no nic, byla to těžká noc. Na viděnou ráno 8)

Příspěvek 08.3.2008 09:38:29
Bach Airman
Airman

Odpovědět s citací

seqwence píše:
To jo no, připojení bylo katastrofální.... a pak ještě Ti nedočkaví uživatelé.... jednou jich je 14, pak 23.... nedalo se na to dívat....
Průměrný buffering byl tak 85% (?) procent.... a taky nechápu Ty, co se tam připojí uprostřed dílu... no nic, byla to těžká noc. Na viděnou ráno 8)

Aspon ze to bylo dost brzo na torrentech,ale ten konec....

Toto je spoiler!!!:
Jsem zvědav jak z toho vybruslí. Možnost je časový paradox. A nebo že někdo jiný udělá holograf a řekne Sheppardovi, že takhle to nepujde ;)

Příspěvek 08.3.2008 09:46:50
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Byl to dost dobrý díl , ale bylo to rychle nepřehledné a nějak jsem nepochopil řekněme tu pointu proč tam byla je 1 naše lod ...

- jak se vratil zpatky kdyz byl hibernovany

ale jinak super ale myslel jsem si že naše lod bude silnější . :roll:

Příspěvek 08.3.2008 09:51:00
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mno tak budeme čekat hooodně dlouho na pokračování , to mě štve atd. ale díl mě nějak neuchvátil.....

Příspěvek 08.3.2008 10:26:20
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Díl celkem ušel ... ale jako ten konec :roll: :roll: ještě se na to musím podívat jednou a pořádně abych mohla být objektivní

Příspěvek 08.3.2008 10:49:06
Taris120 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to jasný... Celá ta pouštní atlantis byla jen virtuální realita kterou speciálně pro Sheperda vytvořil Michael takže věděl kam pak půjde....

Příspěvek 08.3.2008 10:52:00
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mno, mě se to dost líbilo, i když to bylo takové uspěchané. Jsme fakt zvědavá, jak to bude pokračovat. Jo a taky jsem nepochopila, jak Johnovi pomohla ty hibernace k tomu, aby se vrátil zpět. To fakt nechápu, jak najednou mohl projít branou.

Jinak dějově to bylo super, líbilo se mi to asi víc, než předchozí dva díly dohromady a dost mě štve, že musím těď zase čekat půl doku, než uvidím zbytek:-). No, ještě že v dubnu začně BSG, aspoň něco.

Konečně jsem si užila víc Shepparda:-). Rodney byl tentokrát fakt super. Hodně se mi líbilo duo Ronon a Todd (Old habits x Indeed:-)). S tou Jennifer, nakonec to nebylo až tak hrozné, ale když jim Woolsey zakázal pomáhat ostatním planetám, nechápu, co si pomohla tím, že se vrátila na zem. Čekala bych spíš, že odejde z Atlantis, ale zůstane v Pegasu a bude pomíhat, kde se dá...

No, pro Samanthu mám slabost, takže se mi líbilo její obětování se, ale zase na druhou stranu mě štve, že vždycky nechají v těch alternativních realitách všechny jednoduše poumírat, ale ve skutečnosti jako by byli nepřemožitelní....

Woolsey doufám nebude tak protivnej, až bude opravdu velet Atlantis, ale moc bych v to nedoufala, tohle byla taková malá ochutnávečka toho, jak by to mohlo vypadat v 5. řadě.

Zní to asi drsně, ale Teyla mi opět nechyběla a vábec by mi nevadilo, kdyby její dějová linie probíhala stejně, akorát to dítě by mohli někde najít a třeba ho poslat někam na výchovu... To za nic nemůže:-).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách