Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 03.3.2008 16:11:24
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

no já nevím, když se pořádně podíváte tak tam dole pod tím snímkem taky zuří nějaká bitva!

a ještě mě tak napadlo, že jestli todd zdrhne s rononem na nějakou loď? tak si myslím že todd bude asi bude posledním wraithem, protože si myslím, že wraithové budou chtít určitě michaela nějak zničit!

pro vlad dracul: jj, taky by to chtělo lepší plavidlo, to za prvé a za druhé newim co mysliš tím superreplici???
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 03.3.2008 16:11:49
leo124 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

vlad a prave preto nemoze phoenix padnut hned v prvom diely..:D..som si tiez vysimol ze co tam bojuje je BC-304 tipujem to na Daidala..:P..tan ma viace nalietaneho v P ako Apollo..:D..a tusim ze je aj prvy svojho druhu co spravili human..
Prior:"Sme majákmi na ceste k povzneseniu"
Mitchell:"Nie,ste temní medzigalagtický predávači encyklopedií, ale bohužial k vám váš zamestnávateľ nebol úprimný"
Jackson:"pekné prirovnanie":)

Příspěvek 03.3.2008 16:43:19
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn píše:
a za druhé newim co mysliš tím superreplici???

Ti co prezili BAMSR, a ti co nejspis zpusobili to, ze jsme je mohli snadno davat
(v dile kde se znovu objevi urcite Sheppard rekne duchaplne "Tak a proto jsme jsme je tak snadno dostavali, hned mi to bylo nejaky divny :lol: )

Tu lod co bojuje znicit nemuzou, protoze je tam i Carterova, a zabit jeste tu, to snad jeste scenaristi az tak nezretardovali :roll: :lol:

Videt brutalni bojovou platformu, ktere ma obri hangary pro dve BC-304, a ktera dokaze sezehnout povrch a flotilu proudy dronu a megapulsy, to by nebylo spatne :D
Beztak ze Wraithove to budou s Michaelem prosirat, a nas budou prosit, at jim pomuzem s Phoenixem, jinak pujdou pod kytky :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 03.3.2008 17:55:00
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

leo124 píše:
vlad a prave preto nemoze phoenix padnut hned v prvom diely..:D..som si tiez vysimol ze co tam bojuje je BC-304 tipujem to na Daidala..:P..tan ma viace nalietaneho v P ako Apollo..:D..a tusim ze je aj prvy svojho druhu co spravili human..

mno kdyz uz maji znicit nejakou lod tak Apollo , kdyby znicili Deadala , tak by me pekne nasra*i :-D

Příspěvek 03.3.2008 18:38:32
Klorel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

artos25977 píše:
leo124 píše:

mno kdyz uz maji znicit nejakou lod tak Apollo , kdyby znicili Deadala , tak by me pekne nasra*i :-D

radši Deadalus, ten už je tam dlouho navíc mám radši Apollo s Ellisem
Co můžeš to urvi,co nemůžeš to zk**vi

Příspěvek 03.3.2008 18:40:18
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak v této epce se má objevit řečená kate hewlet jako jeannie millerová a dokonce i robert picardo jako richard wolsley!! no a dle mých zdrojů se praví že daniel jackson se objeví v dvojdíle, kde má za úkol pomoct s nějakou ,,novou rasou``! no a já a mnozí z nás se domnívali že to bude michael a ty jeho zrůdy! ale bylo na jednom webu psáno že ta dvojepka bude někde v polovině 5. série! takže to může být to samé jako s replikátorama, že michael se objevil na konci 4.řady a celou první půlku budou bojovat s michaelem, a pak ho v půlce 5. série oddělají a přijde nová rasa! ale myslím že už sem dost hodně :offtopic: :oops:

Příspěvek 03.3.2008 19:04:52
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Objevuješ objevené. Většina z toho se objevila v novinkách tady na webu už asi před měsícem. "Tvůj zdroj" je dost zpožděný, jelikož tohle všechno najdeš na GW, což je jeden z nejrychlejších zdrojů novinek, z kterého tady čerpáme. Zkus si občas ty novinky projet :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.3.2008 20:28:15
Airman
Airman

Odpovědět s citací

merlin presne ako napisala klenotka o tomto sa uz diskutovalo vsade..:D

Klorel mne by bolo luto kapitana Daidala..(neviem si spomenut na jeho meno), apollo sa tam az tak vela krat neobjavilo tusim v 3 epkach..

a ako napisal Vlad bolo by divne ze Carterova prezije 10 rokov v SG1 dokonca este aj maly vyletik do Ori galaxie a zomrela by na konci 4 serie na Atlantise kde bola jeden rok..blbost podla mna sa stane velitelkou Phoenixu..:)
Mitchell:"Nie,ste temní medzigalagtický predávači encyklopedií, ale bohužial k vám váš zamestnávateľ nebol úprimný"

Příspěvek 04.3.2008 15:34:36
Airman First Class

Odpovědět s citací

ne to ja se nahodou dival na jine stanky a tam uz to visi asi taky trochu dyl jen me to prekvapilo a tak sem se chtel trochu vyjadrit!

Příspěvek 04.3.2008 15:45:17
Mdeadalus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

je na 90% jisty ze o nejakou lod prijdem-protoze ve Scifi traileru traileru je exploze ktera vypada jako kdyz bouchne BCcko.Ale jaky?snad to nebude daedalus :? ale to se dozvime v sobotu

2VladDracul: nemyslim si ze budeme mit nejakou velkou mega lod protoze uz se to tu nekde probiralo-na obrazku k epizode je mustek Phoenixe a je na nem schema lodi ktery je uplne stejny jako mel ve 2.serii Hemeroid na Daedalovi.Takze asi ne

2merlin: Ta bitva byla nad povrchem nejake planety takze se Sam mohla klidne transportovat na povrch pred znicenim toho BC :wink:
Naposledy upravil Mdeadalus dne 04.3.2008 17:26:12, celkově upraveno 1
Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem

Příspěvek 04.3.2008 17:14:46
Airman
Airman

Odpovědět s citací

o lodku nemozeme prist a basta..:D...

tolko skody v jednom diely..to by bolo vyhodenych bilionov dolarov..:)

Příspěvek 04.3.2008 17:15:15
Klorel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ty si už videl bouchnout bc??
Co můžeš to urvi,co nemůžeš to zk**vi

Příspěvek 04.3.2008 17:24:48
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Ach jo :( jsem s slaboch cca půl série, ani ne jsem vydržel bez spoilerů a jaká to byla nádhera. Na každý díl jsem se těšil stejně a pak jsem se jen divil :D

Na Phoenix se těším, ale mám takový blbý tušení…

Klorel:
A ty ne?? (díl jak Ori prolétávají Super bránou; 10x20 (i když jen chvilkově) a do bc se dá počítat i Prometeus…)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 04.3.2008 17:25:06
Mdeadalus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

2Klorel:koukni se na trailer od Scifi a tam to uvidis-je tam exploze ve vesmiru a nevypada to jako exploze hajvky a s traileru taky vime ze to BC dostavalo dost zabrat:wink:
Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem

Příspěvek 04.3.2008 18:13:49
paulie35 Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja dufam,ze titulky bude co najskor,nevybucjne ziadna lod,....mimochodom uz vybuchla aj oddysea....v dieli unending,kto si nespomina,nech si pozrie poslednych cca 10 minut toho dielu...........a tenhle diel bude asi anjlepsi zo vsetkcyh si myslim...doteraz moj najopblubenejsi bol hned prvy diel...ale tento ho prekona,bo co sa o nom pise nema chybu,ma to vsetko co ma mat kazda cast,

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách