Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 6.2.2007 - review epizody 319

6.2.2007 - review epizody 319

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 21.1.2007 23:09:05
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Píše se to o tři příspěvky nad tebou :wink:
Toto je spoiler!!!:
Michael se vrátí, ale nevím, jestli jsem z toho moc nadšená. Teda Michael je dobrá postava a jeho naštvanost mu nikdo nemůže upírat, jelikož k ní má důvod. Ale tahle epizoda by prý měla být hodně zaměřená na Teylu, tak nevím. Pokud jí to extrémně dobře nenapíšou, tak bych z toho nerada měla druhé Misbegotten.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.1.2007 08:34:43
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to je jasné. Pokud to bude o Teyle, tak ta pomsta je směřována všem , kteří ji nemají rádi :D Představte si celý díl plný Teyly a jejích rozumných pohledů. Vrcholem pomsty by pak mohl být vztah se Sheppardem :cry: Tím by asi byla vykonána pomsta na ženské části publika SGA :D :D :D
Jinak na Michaela se docela těším. Třeba přewraithuje Teylu a vztah bude mít ona s ním a ne se Sheppem.....
After hard working I like hard playing

Příspěvek 22.1.2007 10:47:39
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To Klenotka: Sorry nějak jsem si nevšiml toho spoileru.

Jinak já se na Michaela těším. Příjde mi totiž jako jeden z nejzajímavějších nepřátel Atlantisu. A doufám, že ta pomsta bude se vším všudy.
A ještě doufám, že ho nezabijou, protože smrt dvou hlavních nepřátel v jedné sérii mi příjde trochu moc.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 22.1.2007 14:19:42
Lipper Airman
Airman

Odpovědět s citací

na wikipedii sa toho da najs dost :D ale ze aj stargate spoilery tak to ma teda prekvapilo.... a michael .... no akoze u neho som neutral ..... ak to bude dobra epizoda tak sa na neho tesim
00000010 01000111 01110010 01100001 01110100 01110101 01101100 01110101 01101010 01100101 01101101 00101110 00100000 01001101 01100001 01110011 00100000 01001001 01010001 00100000 01101110 01100001 01100100 00100000 00110001 00110000
http://www.paulschou.com/tools/xlate/
( Help na rozlustenie :) )

Příspěvek 22.1.2007 19:21:24
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Michael by jim to měl pořádně spočítat...za to, co mu provedli :). Ale škoda, že nemůže být Wraith v lidské podobě...lépe by se mi na něj koukalo :). Ale tak, mno jo, já vim :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 22.1.2007 20:30:31
Mereia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jsem pro Michaela pravda že v lidké podobě byl hezčí, ale zase když je jako Wraith tak je větší hrozba, a jelikož poznal docela dost z povahy lidí na atlantis tak by s něma neměl žádný slitování...prostě pomsta jak má být...snad dobře promyšlená
"You just call him Meredith?"

Příspěvek 25.1.2007 20:56:43
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Hele napadlo mě jak si v předchozí epizodě (Submersion) na Carsona nikdo ani nevzpoměl tak si myslím, že v této si na něj určitě vzpomene alespoň Michael . Ovšem asi ne v dobrém.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 25.1.2007 22:03:34
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

hej, hlavne ked bude chciet aby este trochu vylepsili ten retrovirus a nebude to mat kto spravit, kedze carson ...

Příspěvek 26.1.2007 22:21:10
Anubis.22 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já doufám že se Michael vrátí, je to dobrej nepřítel. (nebo spojenec) mohli by se začít zase objevovat Wraithové a pořádně, protože to byl super nepřítel. Lepší než trapní Asurani.

Příspěvek 27.1.2007 13:44:24
General
General

Odpovědět s citací

"Essentially, our Atlantis team is being menaced by a giant bug, but instead of showing it, Andy [Mikita] shot all these snippets of teeth opening and menacing eyes. That's something that Joe Flanigan has been talking about with the producers and directors -- shooting in semi-darkness and not revealing everything to the viewer. He's big on that approach to film-making and the guys here have really picked up on that."

wow :D Tak to vypadá, že je zase bude něco honit po chodbách...ale jestli to pěkně natočí, může to být pěkná horová epizodka :wink:

Tým Atlantis bude ohrožován velkým broukem, který ale bude skrytý, takže ho neukážou, resp. ne celého, jen zuby a oči tak....že by něco ala čelisti..skrytá hrozba :D

Můžu teda říct, že se na tohle vážně těším :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.1.2007 14:09:35
Sokoro Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

moc si to nepomatuju a nechci to znova stahovat, ale myslel jsem, ze kdyz byly (Michael a wraithove) na tej planete v lidsky podobe, tak je nakonec z orbity vybombardovaly.

EDIT: "Nikdo ale neví jestli se opravdu podařilo zamezit úniků Wraithů z planety..."
aha, tak to vypada ze nakonec unikly (:
Rodney: "Patnact? Kam chodite na tyhle nesmyslny cisla?"

Příspěvek 27.1.2007 14:14:24
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Podle spoilerů, mě napadlo, když se tam teda objeví Michael, že by si mohl odchytit někde na planetě Teylu a tu pak podle obráceného retroviru nawraithovat, je to o to víc pravděpodobnější, protože má wraithskou DNA...
Byl by to takový rozkol její osobnosti, protože celý život byla wraithy sužována a ted by byla s nimi a jelikož nemají Becketta tak to půjde těžko ji zase vrátit z5.
Ale je to jen taková úvaha, asi to udělají jinak, ale takto by se jim dostalo potřebného dramatu do scénáře a nemuseli by se pořád zabývat Asurany...

Příspěvek 30.1.2007 14:25:50
figaro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Michael's revenge? Ma plne pravo. SGA team ho uz tolkokrat osudil, ze by sa za to mali hanbit :lol:

Příspěvek 30.1.2007 16:27:19
General
General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak podle GW (mimo už dost otravných příspěvků, že když tam není Carson, tak se na to nebudou dívat :roll: ) je tahle epizoda velmi dobrá.
Tým se tam opravdu vyrovnává s následky toho, co provedli Michaelovi, je tam narážka na Vetřelce (i slovní, od Shepparda) a Rodney se konečně učí sebeobraně...s Rononem a prý je to úvodní scéna a je prý skvělá. Těším se :D

Příspěvek 30.1.2007 16:48:42
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak shlédnuto a dobré to bylo.

Hororovější epizoda snad v SGA ještě nebyla. 3/4 epizody se pohybovali v podzemních prostorech. Zmínka o Vetřelci kterou měl Sheppard byla na místě, protože to co vyrábí Michael není zrovna přítulné :D
Úvodní scéna byla opravdu povedená. Rodny ve skvělém kimonu. Ronon který mu neustále připomínal: Nikdy se neotáčej k nepříteli zády. Chudák jak ho pak Ronon zmlátil tou tyčí :lol:

Jinak by mě zajímalo jak se dál bude tahle zápletka vyvíjet, jelikož se Michael zmínil, že experimenty probíhají i na dalších planetách.
No každopádně na předposlední epizodu to mělo grády, nenudil jsem se a občas mi i běhal mráz po zádech.

4/5 + speciální hodnocení za Rodneyho v "bojovém úboru" :lol: 4,5/5
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách