Tak jsem se odhodlala na to podívat, trochu mě tady ty názory odradily. Takže popořadě:
Rodek: Skvělé! Konečně měla jeho čeština skvělé umístění, nenadával sprostě, a hlavně by bylo divné, kdyby mluvil anglicky. Jak vypadl z té šachty, to bylo super
V tom výtahu vypadal pěkně vyděšeně, což mi přišlo jako hodně reálná reakce na to uzavření. A ten pohled do výstřihu byla skvělé scéna

Holubi! Konečně taky trochu něco o něm.
Rodney: Já nevím

Jako Rodney by si takhle nelehl a nevzdal to

Pěkně vystihli uzavření a klaustrofobickou atmosféru tím, jak obešel tu laboratoř. Bez oken a dveří. Jestli trpí klaustrofobií, tak je jeho chování docela pochopitelné, ale tu hypochondrii si mohli odpustit. S Katie to vyřešili elegantně a jak se zavřely ty dveře, tak mi bylo jasné, že Katie už asi neuvidíme. To Rodneyho odůvodnění, proč si nechce Katie vzít ale bylo fajn. Možná to mohli udělat bez toho jeho intermezza na podlaze

Připadá mi, že se s tímhle vždycky vytasí, když z něj potřebují udělat blbce. Pochopitelně, nejvíc mě pobavilo, jak si z něj všichni dělali srandu, jak na něj všichni nadávají, ale když jsou v prů*eru, tak všichni volají McKaye.

Tohle si vážně zahrává s hranicí absurdity. Katie mám ráda, líbila se mi docela i předtím, ale moc toho nenamluvila. Tady se mi líbila, jak se snažila zůstat pozitivní. Ale prostě Rodneyho tady zase napsali totálně blbě, a vsadím se, že v další epizodě se zase bude chovat úplně jinak. Nesnáším to.
John: No, zase hero

To lezení po věži bylo docela mimo. Dostala mě ta scéna hned na začátku, jednak při tom rozhovoru s Rodneym a že spolu hrají golf na počítači

Jak se bál, aby Teyla nezačala rodit, to bylo docela roztomilé

Hezky má Rodneyho prokouklého a 42!
Teyla: Mohla se podívat po Sheppardovi, aniž by z okna lezla. Ale takhle se nám asi snažili ukázat, že tam k něčemu je a tak lezla z okna. V jejím stavu opravdu geniální nápad. Kdyby to malé koplo, když visela na římse, mohla sletět. Škoda, že to mimino při kopání nemůže kopnout i do hlavy, aby trochu přemýšlela.
Ronon a doktorka: Takové trochu tlachání o ničem. Jsem si jistá, že v další epizodě na všechno zapomenou. Je fajn, že Ronon získává od Shepparda cenné informace v podobě filmů a vůbec pozemské kultury

Zase jednou ho tu polidštili, což se mi líbilo. Doktorka je...no, doktorka.
Jinak se přiznám, že jsem se po půlce už pomalu začala dívat na hodiny. Těšila jsem se na Chucka

Když se tam pak dali dohromady, už to bylo trochu svižnější.
Jenom otázka. Může prosím někdo vysvětlit těm blbcům, co se starají o reklamu, aby udělali nějaké promo fotky i Davidu Nyklovi? Proč má Jewel víc fotek než celý cast dohromady a on ani jednu?
To je asi tak všechno
Víc než na tuhle epizodu (už mám čuch na to, kdy se chystají z McKaye dělat idiota), se těším na Harmony, ale to nebudu doma. Sakra

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.