Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 26.2.2008 18:43:36
leo124 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Scud píše:
Mě osobně nalíčený McKay připadal jako Prior když jsem tu fotku viděl poprvé.
presne hned som sa pytal ci nenaznacili v poslednom diely ze co za silnu rasu to ma prist do pegasu v piatej serii..:)

Příspěvek 26.2.2008 18:45:45
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ori i Adria jsou mrtvý protože AoT je časově před 4. sérií... myslím že jsem to tu někde četl
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 26.2.2008 19:35:25
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Sgt. Hoot: ked si to cital tak je do dost mozne..ale tak nemozes vediet..:D..niaky prior prezil a siri silu Ori do Pegasu..:D(fantazia)

Příspěvek 26.2.2008 19:44:06
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

kazdopadne by asi vsichni byli radi kdyby jsem se uz jen tka lehce dozvedeli o dalsi rase

Příspěvek 26.2.2008 20:11:09
Scud Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já jsem nějak tušil nebo spíš věděl že to Prior není, ale to nalíčení je podobné.

Příspěvek 26.2.2008 20:12:06
Airman
Airman

Odpovědět s citací

a na GW nahodou nieco neni o tej novej rase?

inak v piatej serii ocakavam este aj novu lodicku..:)

Příspěvek 26.2.2008 20:25:15
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

seš si s tou novou lodí tak jistý??? :wink: ,jo a je prý potvrzeno, že v této epizodě bude vystupovat Jeanie Millerová- rodneyho sestra! Jenom by mě tak zajímalo, co tam asi tak bude dělat? :roll:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 26.2.2008 21:02:06
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Kate Hewlett to říkala v rozhovoru, který je btw. přeložený tady na stránkách :) A bude tam jenom chvíli, doslova řekla, že je to "mrkněte a minete mě" a má to být "něco jako flashback".
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.2.2008 21:07:16
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn píše:
seš si s tou novou lodí tak jistý??? :wink: ,jo a je prý potvrzeno, že v této epizodě bude vystupovat Jeanie Millerová- rodneyho sestra! Jenom by mě tak zajímalo, co tam asi tak bude dělat? :roll:

Zatim u SGA jsme ke konci kazde rady vzdycky dostali lodicku (i kdyz Orion nevydrzel) :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 26.2.2008 22:57:59
Airman
Airman

Odpovědět s citací

presne ako napisal Vlad:)

skoda toho orionu mohol este nieco ukazat..

Příspěvek 27.2.2008 15:42:18
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

to je sice hezky dosta lodicko ale myslim si ze by jsme jich meli moc , ikdyz pak by bylo treba zajima 3 nase lode proti 6 hivkam nebo tak proste by se s tim dalo pracovat

Příspěvek 27.2.2008 16:09:52
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

i když pravdu řeknu, tak když USAF vyrábí nové lodě(myslím, že to bylo někde řečeno), tak kam by je tak posílali: v mléčné dráze mají oddyseu, jen tak pro pořádek:
- goaldi už neznamenají žádnou hrozbu :boj:
- ori jsou kaput takže ti taky už snad nic nevyvedou :shooting:

no a když je tudíž logické, že v pegasu je ještě myslím dost wraithů, tak si myslím, že když už se vypořádali s replikátorama, tak je jejich prioritou právě wraithové! :twisted: , no a jestli se dočkáme nějaké nové rasy, docela slušně našlapané(doufám), tak si myslím, že by potřebovali nějakou lodičku, aby se s něma nějak vypořádali!

a teď něco málo jestli pls, dovolíte :offtopic: pokud bude atlantis pokračovat 6.řadou, tak by asi dostali na konci 5.řady další loď nemaám líž pravdu?? :roll: , ale jak sem řekl, je to trochu předčasné a taky :offtopic:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 27.2.2008 16:41:52
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Kdyz lod, pak uz nejakou velkou a vyspelou, kdyz uz mame Asgardske vedeni :roll:

Pekne nabusenou obri lod, co ma v sobe par stovek stihacu, a paprsky co vybusi celou planetu :lol: :lol:

Power of the Earth :twisted: :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 27.2.2008 17:01:29
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to by bolo ake cool..:D..

to by uz carterova nemusela pouzit na vybuch hviezdy branu..:D..stacila by jej lod..:)

ale mas pravdu uz by to chcelo niaku masivnu lod ktora by zobrala aspon take kilo F302 alebo by v sebe schovala dve Apolla..:D

Příspěvek 27.2.2008 17:35:43
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No tak fajn, kdyz ne superlod, tak at tam poslou celou flotilu BC-304...

Treba 10 lodi tridy BC-304, to uz bychom mohli vyhlasovat i valky... :lol:

Invaze - 41. část

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách