Balial píše:
Upřímně, myslím že si to jeho fanoušci jenom namlouvají. I Hewlett řkl, že je mentálně nestabilní. A jak moc se kolem tebe lidé zásadně mnění?
No, upřímně, lidé kolem mě nemusí denně čelit nepříteli, který jim buď vysává život nebo je přemění na robota. Nemusí vidět umírat svoje přátele, nasazovat za ně život a být v neustálém stresu, kdo kde zase kdy na koho zaútočí, nejsou neustále pod hrozbou smrti atd., atd. Neříkám, že má být z Rodneyho superman, ale jak v minulém, tak v tomto díle, se choval fakt jako vůl, i když pokaždé jinak. V Harmony mi přijde, že snad nemá žádnou hrdost, třeba ta scéna s tyčinkou, Sheppard ho taky mohl podpořit, to je fakt, ale panebože, jsem největší mozek ve dvou galaxiích a nechám se takhle shazovat???? A je to fakt, v SG1 se takto nechoval, byl sebevědomý a protivný, ale teď je jako by něml kouska odvahy a sebevědomí a tak.... Minule jak si lehal na zem, to bylo fakt dost mimo...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]