No, bylo to fakt dobré, výplňovka, ale celkem fajn, příjemně oddechová a zaměřená na postavy. Mě se to vážně líbilo.
I když si taky myslím, že Katie je mírně přihlouplá, tak tady rozhodně nebyla. Naopak, Rodney se choval s prominutím jako blbec. Být v její kůži, tak si rozhodně rozmyslím, zda s takovým člověkem strávit zbytek života. Rodney byl v té situaci rozhodně oporou!!!! Mám ho dost ráda, ale tady mě dost zklamal. I když je fakt, že se choval tak, jako vždycky (připomnělo mi to 38 minut), ale proboha, byl tam s ženou, kterou pravděpodobně miluje (tada asi jo, když ji chtěl požádat o ruku), neříkám, že by ji měl kdovíjak utěšovat, ona to zvládala celkem dobře, ale choval se jak malé vzteklé dítě.... To se teda moc neukázal. No, nakonec to stejně scénáristi vyřešili tak, aby se jejich dalším vztahem nemuseli zabývat.
Ronon a doktorka - tak to bylo super. Ronona jsem měla vždycky ráda, ale teď ho mám ještě raději. Kééééž by to pokračovalo a ne, že v další epizodě se zase budou chovat, jako by se pomalu neznali (což asi jo

). A ty pohledy na konci v jídelně.... Ty jídelnové konce jsou vážně super (že Klenotko:-)).
Sheppard Cliffhanger - noooo, to jeho lezení bylo pěkné, ale poněkud nadnesené. Tedy pokud jsou stěny věže z protizkluzového materiálu:-), tak OK.... Ale dodalo to epizodě šmrnc a rozhodně to bylo fajn.
Teyla.... ach jo. Zase ta stará přemoudřela Teyla, co koulí očima a ještě má na sobě děsnej obleček... Jak lezla z toho okna, tak jsem si říkala, holka, proboha co děláš.... už jsem myslela, že snad poleze dál... to bych asi vážně nerozdejchala.
Zelenka a Samantha, tak to se mi taky moc líbilo, ten pohle do výstřihu byl super.... Výborný nápad, dát tyhle dva dohromady do toho transportéru, fakt nechápu, proč nemá Zelenka víc reklamy atd. Podle mě je na stejné úrovni jako Dr. Kellerová.
Takže já jsem se rozhodně dobře pobavila.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]