Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x01 - Search and Rescue

5x01 - Search and Rescue

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.6.2008 11:26:25
Nemoo Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Doctor preto, lebo mu to ostalo este z jedneho nemenovane seriálu... kde hral doctora. A dokonca to bol hologram :) pre napovedu.
A teraz mu to u mna nejako prischlo. Inak IOA mohla k nemu hodit dalsieho clena.. aby ho kontroloval, ci jedna v zaujme IOA :)))))
[img][http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpg]http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpghttp://[/img]

Příspěvek 22.6.2008 11:30:49
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To mě nenapadlo, že myslíš Doktora z Voyageru :D . Kdyby byl třeba v uvozovkách...
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 22.6.2008 12:08:00
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nádherná epizoda. 9/10
Samanta se konečně chovala jako veliteka. Moc pěkných a taky pár zábavných momentů. Efekty byly nádherné. Prostě žuzo. Konečně jsem se zase nedíval kdy už bude konec, epka příjemně utíkala.
Začátek páté řady se rozhodně povedl, ale to samé se mi stalo i při začátku čtvrté řady ale pak přišlo bohužel rozčarování. Doufám že se to nebude opakovat. :D
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 22.6.2008 13:40:24
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tento díl byl podle mě celkem dobrý, akorát mě vážně zarazila ta nutnost vypnutí štítů - co to jako mělo být?!?! Odkdy je tohle potřeba ??(na druhou stranu musím připustit, že bez toho by ten díl neměl zápletku - měli by pohon a vše a křižník by nebyl žádný problém) Docela líto mi je Sam - když konečně začne pořádně velet, tak ji stáhnou :roll:
Jinak by mě celkem zajímalo, jestli Sheppard naložil i Kannana - tohle tam bylo myslím celkem nedořešený.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 22.6.2008 14:34:21
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Dark Angel píše:
Tak tento díl byl podle mě celkem dobrý, akorát mě vážně zarazila ta nutnost vypnutí štítů - co to jako mělo být?!?! Odkdy je tohle potřeba ??

Já bych se na to podíval z druhé strany: Nevzpomínám si na žádnou situaci, kdy byl použit transportér v době, kdy měla loď zvednuté štíty. Možná mi někdo z vás dá nějaký konkrétní případ, pokud ne, nebudu to brát jako chybu scénáristů.

Příspěvek 22.6.2008 14:49:17
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No například v prvním díle S2 tam Caldwell dal na Sheppův nápad,a ve stejné chvíli,kdy to do Daedalových štítů praly pulzy z mateřské lodě a doprovodů,začali trasportovat hlavici dovnitř Hnízda.
Ale teď to bylo asi kvůli zápletce. Kromě toho Caldwellovskýho ano madam,jak mi poroučíte to bylo docela dobře zmáklý. (ikdyž buďme upřímní,na SG1 kecání do pilotování BéCéček to nemělo :D třeba Sam nevědomky pochytila Jackovy manýry)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 22.6.2008 14:52:48
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

a co třeba v díle siege part II když transportoval deadalus sheparda z jumperu když letěl do Hive s bombou? to byli přeci v bojový situaci. a už jenom samotný transporty atomovek do hive. to samý v díle pegasus project u černý díry.určitě by se toho našlo více... :wink:

Příspěvek 22.6.2008 14:54:02
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Neví někdo, kdy už budou titulky?

Příspěvek 22.6.2008 14:57:25
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Geser píše:
No například v prvním díle S2 tam Caldwell dal na Sheppův nápad,a ve stejné chvíli,kdy to do Daedalových štítů praly pulzy z mateřské lodě a doprovodů,začali trasportovat hlavici dovnitř Hnízda.
Ale teď to bylo asi kvůli zápletce. Kromě toho Caldwellovskýho ano madam,jak mi poroučíte to bylo docela dobře zmáklý. (ikdyž buďme upřímní,na SG1 kecání do pilotování BéCéček to nemělo :D třeba Sam nevědomky pochytila Jackovy manýry)

Taky by mohl ale být rozdíl ve směru transportu, jestli někoho transportuju ven nebo dovnitř.

Příspěvek 22.6.2008 14:59:00
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak pro chvílí zapomeňte na to stím transportem a vzpoměňte si na to že tam chtěli dostat jumper.
Ten "rozkaz" Sam Caldwelovi byl pěkně udělaný ne jako v SG-1 kdy Cameron rozkazoval Pendergastovy naprosto nehorázně.
Naposledy upravil LAZYjohn dne 22.6.2008 15:03:50, celkově upraveno 1
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 22.6.2008 15:03:49
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no jo... to mi vůbec nedošlo. ale mohl by mít F-302 a jumpery nějaký rušiče který by jim dovolovali projít štítem u lodí... ale to by bylo zase snadno zneužitelný

Příspěvek 22.6.2008 15:04:04
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Což vyvolává mimochodem další otázky. Kromě toho, že chtěli stáhnout štíty už jenom kvůli tomu transportu a teprve potom řekl Caldwell, že během toho může i přistát jumper, tak nedlouho potom vypouštěli F302ky a to už měl,i pokud se nemýlím, štíty nahoře. A teď mi řekněte jakej je rozdíl mezi jumperem a F302.

//Edit: reakce na příspěvek LAZYJohna

Příspěvek 22.6.2008 15:05:11
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dyt štíty fungujou aby se nic nechtěnýho nedostalo dovnitř a ne ven... :wink:

Příspěvek 22.6.2008 15:06:56
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Pravda! To by taky potvrzovalo moji teorii, že stejně je to i s matter-streamem asgardského transportéru. Můžou vypouštět atomovky ven, ale aby dostali něco dovnitř musí štíty stáhnout :wink:

Příspěvek 22.6.2008 15:20:15
Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Transportér: vzpomeň me si na poslední díl 5. série SG-1 kde byl zajat Thor na Anubisově lodi. Jeden z asgardů ho nemohl přenést, protože byli zaplé štíty. Až poté co je Jack s Teal'cem zničením krystalů vypli, tak je teprve přenesli.
Nicméně Sheppa v 2x01 mohli přenést ještě než zdvihli štíty. mohli být dost daleko od Hive ship. Hive ship nevěděli, že Daidalos dorazí tak.

Jinak slušná epka .-)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách