g.o.d: Reagují proto, že je to diskuzní fórum a když něco takového napíšeš, musíš takovou reakci čekat.
K těm povídkám-opravdu jsem jich dost četla, a některé jsou někdy i lepší, než jedna průměrná epizoda. Ale fanoušci to píšou tak, aby se zavděčili jedné určité skupině lidí a sobě pro radost. Často vykreslují postavy a vztahy tak, jak si to ten dotyčný přeje a jak si to třeba přeje určitá skupina fanoušků. Ti, kterým se líbí a kterým je určena a kteří si vyberou právě kvůli blízkosti tématu, na tu ff reagují a tak to vypadá, že se automaticky líbí všem.
Ale co fanoušek to jiný názor a jiná představa o čemkoliv. Tahle debata toho budiž důkazem.
Čili-lidi nebudou spokojení nikdy, leda by se tam snad úplně všichni svlékli donaha, to by měli všichni na co koukat

Ale vážně-pokud opravdu cítíš potřebu si zanadávat (ano, taky ji často mám a proto chodím do anti-topiců na GW a postěžuju si na jednu určitou věc, která mi vadí), ale nechodím s tím do topiců, kde je jasné, že se na to strhne debata a kde je to OT.
Nebo si na to založ anti-topic, to je dobrý způsob na vybouření a na dlouhé debaty (ne hádky!), kde lidi můžou říkat co se jim líbí a co ne. Ale ne v topicu o epizodě, která ještě neběžela a už má 5 stránek!
Nebo ano, na to přestaň koukat. Ve spoustě věcí se shodneme, ale nebudu koukat na seriál, kde se mi nelíbí vůbec nic a který mi nemá už co nabídnout.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.