Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x13 - Quarantine [Karanténa]

4x13 - Quarantine [Karanténa]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 16.1.2008 19:04:10
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

A prosím tě, kolik těch vážných vztahů tam bylo, že víš, že to psát neumějí? Opravdu nevidím důvod, proč by to nezvládli napsat, však oni nejsou žádní dementi, i když by sis to rád myslel... :?

Příspěvek 16.1.2008 19:05:32
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
O tom jsme se už bavili... vypadá to spíš jako malý vůbuch nějaké klávesnice nebo tak... nic vážného a jelikož antikové maj všude stejný desing, tak bych spíš tipoval, že je to někde na Atlantisu, protože my Auroru nemáme a asi nikdy mít nebudem :lol:

Klenotka: Je to OT, ale Kara + Apollo byl dobrej pár! :P

Určitě by neuškodilo, aby se to tam trochu spárovalo :wink: bylo by to takový přirozený... i když je to v armádě vlastně zakázaný :roll:

jasne no , ale co kdyz budou chtit traveleri spravit , zelenka je expert pres antickou technologii

Příspěvek 16.1.2008 19:14:21
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Markus píše:
A prosím tě, kolik těch vážných vztahů tam bylo, že víš, že to psát neumějí? Opravdu nevidím důvod, proč by to nezvládli napsat, však oni nejsou žádní dementi, i když by sis to rád myslel... :?

nemluvim o vážných vztazích. Vztahy psát neuměj, to netvrdim jenom já, pokud si to nemyslíš, tak asi koukáme každej na něco jinýho :roll:

Příspěvek 16.1.2008 19:17:38
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

g.o.d: Podle tebe ale neumí psát ani nic jinýho, scénáristi by měli zahodit pera (a počítače), kameramani rozbít své kamery, producenti se jít někam zahrabat... a celá Atlantis by měla skončit. Jenže to bys zase nemohl koho kritizovat. To by ti určitě chybělo... :roll:

Pardon, ale g.o.dovu poznámku tady a ještě na Lapu...to je na jeden den moc :? :roll:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 16.1.2008 19:22:12
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

g.o.d: Tak to, že my dva koukáme už dlouho na úplně jinej seriál, není žádné překvapení. :roll: A to, že se s Lapidušáckou bandou shodneš na čemkoliv negativním ještě neznamená, že je to fakt. Pokud scénáristé žijí, umí se kolem sebe rozhlédnout a viděli už ledacos jiného, tak psát vztahy umí. Jde spíš o to, jestli je psát chtějí. Ono o to totiž spousta lidí nestojí. Navíc se stane, že třebas dají dohromady Sam a Peta, maily jim začnou praskat ve švech, protože si fanynky stěžují, že ten Pete je příšerný a že Jack forever a tak je zase násilně rozdělí. Oni to ti scénáristé taky nemají vždy jednoduché. Ano asi se snaží zbytečně zavděčit každému shiperovi, což je chyba, ale "neumějí psát vztahy" je prostě nesmysl...

Příspěvek 16.1.2008 19:28:03
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tar-ara: přesně tak. Psát neuměj. Cvičená vopice by dokázala napsat lepší epizody. Naprostá většina fan-fiction je mnohonásobně kvalitnější, propracovanější a zábavnější než jakákoliv epizoda SGA a SG-1.

Markus:budeš se divit, ale to se netýká zdaleka jenom lapidušácké bandy

Příspěvek 16.1.2008 19:30:52
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

kdyz to zvldne i opice tak napis lepsi

Příspěvek 16.1.2008 19:32:53
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.d: začínáš být značně otravný a hlavně trapný se svými neustále dementními poznámkami. Ještě tě to furt baví? Přestaň na to koukat, stejně víš jak to skončí, tak co :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 16.1.2008 19:34:05
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

g.o.d: Už se na tebe těším, mistře...

Z tématu o vztazích v Quarantine k tomuto. Hezké. Tak raději konec... :!:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 16.1.2008 19:34:58
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ale G.o.de, tak si to zokapujeme, ano?

SGA a Sg obecně je posledních pár let naprostá hromada nesmyslů, špatně napsanejch příběhů, postav a "Naprostá většina fan-fiction je mnohonásobně kvalitnější, propracovanější a zábavnější než jakákoliv epizoda SGA a SG-1. "

Takže, logicky se nám naskýtá otázka, proč se na to pořád díváš a lozíš na fan-stánky tohohle braku. Oh já zapomněl. Tebe zajiimá, jak to dopadne :D :D :D

Promiň, ale ani ta cvičená opice by nevymyslela tak směšnej a dementní důvod, tomu se nejde nic jinýho než smát :D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 16.1.2008 19:41:47
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

nemá smysl to dál rozebírat, jestli má někdo potřebu mi něco sdělit, tak PM. PRoč na to koukám, jsem tu psal několikrát, kdo chce, tak si to najde. Já se nebudu obtěžovat, to všechno vypisovat znova.

HAck:ještě bych trošku přidal v aroganci. jinak já to OT nezačal, nemůžu za tom, že má někdo potřebu na moje řeči reagovat

Příspěvek 16.1.2008 19:46:48
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

kdyz lepsi scenar napise opice tak napis neco ty , aspon kratouckou povidku no ? to uz dosly argumenty co ?

ale jsme OT sry

Příspěvek 16.1.2008 19:49:36
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jednu povídku, kterou jsem napsal tak před sedmi lety, tu mám. Stačí hledat

Příspěvek 16.1.2008 20:04:02
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

g.o.d: Reagují proto, že je to diskuzní fórum a když něco takového napíšeš, musíš takovou reakci čekat.

K těm povídkám-opravdu jsem jich dost četla, a některé jsou někdy i lepší, než jedna průměrná epizoda. Ale fanoušci to píšou tak, aby se zavděčili jedné určité skupině lidí a sobě pro radost. Často vykreslují postavy a vztahy tak, jak si to ten dotyčný přeje a jak si to třeba přeje určitá skupina fanoušků. Ti, kterým se líbí a kterým je určena a kteří si vyberou právě kvůli blízkosti tématu, na tu ff reagují a tak to vypadá, že se automaticky líbí všem.
Ale co fanoušek to jiný názor a jiná představa o čemkoliv. Tahle debata toho budiž důkazem.
Čili-lidi nebudou spokojení nikdy, leda by se tam snad úplně všichni svlékli donaha, to by měli všichni na co koukat :) Ale vážně-pokud opravdu cítíš potřebu si zanadávat (ano, taky ji často mám a proto chodím do anti-topiců na GW a postěžuju si na jednu určitou věc, která mi vadí), ale nechodím s tím do topiců, kde je jasné, že se na to strhne debata a kde je to OT.
Nebo si na to založ anti-topic, to je dobrý způsob na vybouření a na dlouhé debaty (ne hádky!), kde lidi můžou říkat co se jim líbí a co ne. Ale ne v topicu o epizodě, která ještě neběžela a už má 5 stránek!

Nebo ano, na to přestaň koukat. Ve spoustě věcí se shodneme, ale nebudu koukat na seriál, kde se mi nelíbí vůbec nic a který mi nemá už co nabídnout.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.1.2008 20:37:06
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já myslím, že ta myšlenka zavést i u nás na fóru Anti topicy není vůbec špatný nápad. Ještě před pár měsíci jsem byl naprosto proti, ale v poslední době musím říct, že číst si některé příspěvky už mi začíná dost vadit. Kazí mi to prostě zážitek. Takhle by si každý expert na psaní seriálů vyléval srdce v Anti topicu a byl by klid. A mohli by se později přidat i PRO topicy, tam bych se určitě často vyskytoval. :)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách