Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x14 - Prodigal

5x14 - Prodigal

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 09.5.2008 21:31:46
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

EPISODE NUMBER - 514
WRITTEN BY - Carl Binder

The episode will be Atlantis's entry into the classic "Lower Decks" style, where the story follows someone other than the main cast members. (SG-1 did this with the sixth season episode "The Other Guys.")
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.5.2008 22:06:08
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

:thumbsup: Felger alá Atlantis?Už se nemůžu dočkat!Snad to nebude Lorne a spol...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 09.5.2008 23:10:43
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Raději bych Lower Decks od Gera, ale co už. Těším se. Tentokrát vážně :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 10.5.2008 10:06:52
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Kde jen ty názvy vymýšlají...jsem ani nevěděl že takové slovo existuje.

No pokud bude stejně funny jako Harmony, nedojde k uplne katastrofe :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 11.5.2008 12:14:40
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tady bude taky záležet na tom, na koho přesně se to zaměří (samozřejmě jakým způsobem). Jestli budou známí nebo to bude někdo, kdo se ještě neobjevil. Chci víc detailů :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 06.6.2008 12:18:29
General
General

Odpovědět s citací

The Wraith Michael (Connor Trinneer) has infiltrated the city of Atlantis with a squad of his genetically-engineered hybrids ("The Kindred"). Using a Puddle Jumper, Michael generates an energy wave that pulses outward from the Gate Room, rendering everyone in the control room unconscious.
Clearly planning something big, Michael makes himself at home in Woolsey's office. The control room is now being powered by his ship, and the energy wave has been extended to the levels above and below to protect them from Atlantis personnel. As his hybrids work at the control panels, Michael has a conversation with Teyla, who he has captured. Her young child is a play a great role in his plans for the future ("The Kindred"). Michael (Connor Trinneer)
In the hallways below, Colonel Sheppard and Major Lorne (Kavan Smith) lead teams attempting to retake the control room. But the stun field knocks Lorne unconscious, and McKay sets about trying to disable it. If they can't find a way past the crafty Wraith hybrid's defenses, Michael will have complete control of Atlantis's systems ... including the self-destruct.

:laugh:
Teylu zase zajme a Lorne skončí v bezvědomí. Promiňte, nemůžu si pomoct, ale tohle mě hrozně pobavilo - a nevím, jestli je to pěkné pobavení.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.6.2008 13:03:17
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No to je ale dementní synopse. Just use the nuke!
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 06.6.2008 13:47:59
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Teyla bude zase zajmutá :cry: doufám,že už michael Teylu konečně dorazí :lol:

Příspěvek 06.6.2008 13:59:04
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tenhle díl mi náhodou připadá narozdíl od jiných vcelku zajimavej, mohlo by to být dobrý.
Proboha dejte Teyle šanci, já vím že není žádněj zázrak, ale tak příšerná zase není, znám lidi v reálným životě co sou horší. Navíc to věčný lamentování už je trochu únavný.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 06.6.2008 15:02:59
General
General

Odpovědět s citací

No, mně šlo spíš o to, že ji zase Michael zajme. *To* mi přijde únavný. :? Není to nic proti Teyle osobně (tentokrát), ale prostě je to tak, že nějak už nevědí, co s ní. Od konce 3. série ji pořád někde vězní, někdo ji unáší a musí být zachráněná.

Přiznám se, že epizody celkově zní docela "story-arcově", i když je tam pořád víc epizodních. Ve Woosleyho vkládám svoje naděje, Roberta Picardo je super, i když ho budou asi muset začít psát jinak. Podle všech těch synopsí si asi dost užije, což by mohlo jeho postavu hodně změnit. Včetně událostí v téhle epizodě.
Jen by mě zajímalo, jak se Michael do města dostane, protože mi přijde, že obrana města je děravá jako cedník. Což je s podivem, soudě podle všech, kterým leží v žaludku.

Příspěvek 06.6.2008 15:21:49
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jo, to unášení je už trochu ohraný. Ale nereagoval sem tolik na tebe ,jako na podrážděný přízpěvky kdykoli se v popisu dílu objeví něco o Teyle. Doufám že by mohla podat projednou slušnejší výkon v Queen, proto že tenhle díl zní vážně zajimavě.

Na Woolseyho se samozřejmě těším taky. Jinak je zajimavý, že zrovna já tam teda moc story-arc dílů nevidím :D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 06.6.2008 16:19:30
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

prokrista. A za tohle ty lidi platěj. Já bych jim nedal ani korunu. Pořád to samá dokola. :?

Příspěvek 06.6.2008 16:24:44
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Lorne v bezvědomí :roll: to už začíná být taky dost nuda. Tak teda nevím, ale toho chlapa buď nikdy v životě nebudou moct povýšit, nebo ho degradují za neschopnost, protože se na něj nikdy nemůžou v ničem spolehnout. Když má někoho chytit, tak se za ním žene přes celé tržiště a nechytil by ho, kdyby ho těhotná Teyla nesundala, když pomáhá zachraňovat město, tak jen tupě čumí a pomádáv C4, když má někoho hledat, tak ho někdo omráčí stunnerem, když je potřeba jít do první linie, tak čeká na lodi a dělá společnost Teyle. A takhle bych mohla pokračovat dál a dál. Občas mi přijde, že ho tam mají jen proto, aby bylo po kom střílet a koho omračovat.
Za chvíli si bude Ronon říkat "Potřebuju někoho střelit, kde je Lorne?". :roll:
Už by ho taky mohli začít psát trochu schopnějšího. Chudák Kavan, takovouhle roli :roll:

Příspěvek 06.6.2008 16:26:19
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Eleira: když jsi to takhle nakousla, se divim, že to tomu herci stačí...

Příspěvek 06.6.2008 16:36:10
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.d: To je otázka. Podle toho, co řekl v jednom rozhovoru, tak asi nestačí. Jenomže v SGA si svojí rolí nemůže být nikdo jistý a on si jako vedlejší postava moc vyskakovat nemůže. Taky by se mohlo stát, že v jednom díle Lorne bude a v dalším už ho neuvidíme a jeho zmizení nám ani nemusí vysvětlovat. Ostatně u Forda se jeho osudem taky nezabývají a to byl "hlavní" postava. Nejsem teda expert na pozadí SGA, ale herci tam moc velké slovo nemají, takže prostě buď zahrají, co jim napíšou a nebo půjdou jinam. A ta druhá možnost není zas tak jednoduchá, vzhledem k tomu, že v Kanadě neexistuje něco jako stálé angažmá v divadelním souboru (a teď mne můžete opravit, pokud píšu blbost, ale tak jsem to slyšela).
Omouvám se za :offtopic: ale jen reaguju na příspěvek nad sebou :whistling:

Další

Zpět na Pokec o epizodách