Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 2.12.2006 - review epizody 312

2.12.2006 - review epizody 312

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.9.2006 09:39:49
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

datum vysílání: 27.12.2006

Zde můžete debatovat o této epizodě, po vydání titulků (je jedno jakým týmem) bude toto téma přesunuto do Pokecu o epizodách. A prosím mluvte pouze o dané epizodě, dohady co bude příště nebo části děje SG-1 si nechte do jiných témat.

POŘADÍ ANI NÁZVY EPIZOD JEŠTĚ NEJSOU ZCELA JISTÉ

Doktor Beckett pozoruje jak ostatní doktoři pracují na těžce zraněném muži, když v tom náhle zmizí. Rodney učiní veliký objev týkající se místních obyvatel planety.
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 27.11.2006 16:57:29
Ma7ous Airman
Airman

Odpovědět s citací

Docela by mne zajimalo kdy se dalsi dil odvysila a nebo jestli chteji zavest chaos do sveho vysilaciho schematu a tim padem bude novej dil kdy je zrovna napadne predem dekuji za odpoved nikde jsem totiz datum nenasel

Příspěvek 27.11.2006 17:18:29
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Epizoda běží dneska večer v Kanadě, čili v sedm ráno našeho času. Během zítřka by se měl objevit torrent. A zkus trochu hledat, třeba na úvodní stránce SGA-P najdeš v levém horním rohu odpočítávání.

Na tuhle epizodu se hodně těším, taky díky tomu, že o ní téměř nic nevíme. Bude to zajímavé, jednou nemít vykecaný spoiler.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.11.2006 17:21:59
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Áááá jééé. To zase zítra bude padat server. Taky se moc těším (sice ji uvidím až později), ale uvidím tam svou oblíbenou postavu, které si už potom
Toto je spoiler!!!:
moc neužiju. Páč všichni víme, resp. nevíme, co se stane. :x
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 27.11.2006 17:24:19
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já myslim že to o čem mluvíš se stane až později protože:

Toto je spoiler!!!:
McGillion říkal něco o potemnění charakteru, a to by bylo moc rychle
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 27.11.2006 17:50:22
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já předpokládám, že to bude zase jen další "vyplňovačka" jako již tradičně po skvělé odvysílané epizodě... :roll:
Obrázek

Příspěvek 27.11.2006 17:54:07
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

A co bys chtěl aby natočili? Vyplňovačky jsou dobré, pokud jsou pěkně natočené a navíc...nechci aby pořád řešili jen problém Wraithů nebo Asuranů, koukni kam se svezla SG1 s tím jejich neustálým naháněním zbraně proti Ori. Bez vyplňovacích dílů to není ono a to bylo přesně to, co se mi na staré SG1 líbilo. Že zase pro změnu něco dělali a třeba i něco objevovali, což je snad původní cíl, ne?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.11.2006 18:21:58
HARDESH Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No mě je celkem jedno jestli to bude "vyplňovačka" a nebo jestli nějaký posun v celkové ději. Podstatné je, abych si až ten díl skončí řekl, že to stálo za to.
A komu ještě nevynadali, ten jako by ani nežil! 8-)

Příspěvek 27.11.2006 18:23:29
Ma7ous Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dekuji vsem zucasnenim za odpoved.

Příspěvek 27.11.2006 19:27:11
seth Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja se tak tesim a nejvic me stve, ze zitra budu na Zadove :( a dostanu se domu az pozde vecer, jen doufam, ze to stihnu stahnout a ze se na tuhle epizodu jeste stihnu podivat. A jinak jsem fakt rad, ze o ni skoro nic nevim, konecne taky jednou prekvapeni (nikdy neodolam a stejne se kouknu do spoileru...)
Buďme chytří, blbých je dost !!

http://bux.to/?r=setik

Příspěvek 27.11.2006 21:56:52
Deacon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

zase bude trvat den kym to prerobia do divx formatu? :?: :?:

Příspěvek 27.11.2006 21:59:09
seth Airman
Airman

Odpovědět s citací

pocitam, ze to bude zitra zase tak nejak kolem podvecera, mozna i driv - treba nas nebudou chtet uz tolik napinat
Buďme chytří, blbých je dost !!

http://bux.to/?r=setik

Příspěvek 27.11.2006 22:10:12
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ashrak_22 píše:
Já myslim že to o čem mluvíš se stane až později protože:

Toto je spoiler!!!:
McGillion říkal něco o potemnění charakteru, a to by bylo moc rychle

Neříkám, že se to stane v tomhle díle...to bych ani nechtěla. Prostě budu využívat do poslední možnost užít si jeho přítomnost.
Toto je spoiler!!!:
Já vím, že to má přijít na konci. Ale ten už je za chvíli. :cry:
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 27.11.2006 22:13:13
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

McBeck.c:

Toto je spoiler!!!:
Má to přijít v epizodě Venegance (3x19) a n ato máš ještě 5 týdnů, tak si je užívej.

Edit:

Toto je spoiler!!!:
Tak kvuli presdtavce mezi Tao of Rodney a The Game se to posouvá o 3 týdny..
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 28.11.2006 07:38:25
rety Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jen takový blbý dotaz. Čekám na 3x12 jak malej kluk. Dneska ráno se to mělo vysílat, tak proč je zase odpočet nastavený na skoro 2 dny? A to není poprvé co to tak vidím. Takže ta epizoda se odvisílala nebo budem zas 2 dny čekat? No podle toho odpočtu, s ohledem na grabnutí a výrobu titulků to uvidím v pátek. :cry:

JJ,je to tak, sem to blbě napsal, je to 3x12.Sry
Naposledy upravil rety dne 28.11.2006 09:57:51, celkově upraveno 1

Další

Zpět na Pokec o epizodách