Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 6.2.2007 - review epizody 318

6.2.2007 - review epizody 318

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 15.2.2007 21:00:33
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

3,1/5. Líbilo se mi to o ždibec víc jak 319. Dokonce mi to přišlo i více hororový, ta voda pomohla atmosféře více než vyžraný podzemní sklad, IMO. I tak ale nulový zájem o hlavní postavy, kterým se stejně nic nikdy nestane. Líbilo se mi, že tam něco dělala Teylu, ale opravdu by mohla dostat více dialogů i o něčem jiným, než že cítí Wraithy. Každopádně Phantoms u mě zůstanou asi dlouho jako nejlepší strašidelný díl Atlantis.
Co mi na ději naopak vadilo je to jejich kouzelné vyřešení na konci. Totéž bylo v Ripple Effect a v Return 2, kdy nám celý děj něco ukazují a pak řeknou "Ahá! Taháme vás na nos, ve třetí minutě jsme totiž udělali to a to a díky tomu přechchytračujeme záporáky" ... vadí to ještě někomu nebo jsem jediný?
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách