Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 2.12.2006 - review epizody 312

2.12.2006 - review epizody 312

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.12.2006 19:16:44
Jelda Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ano, když se nám to pěkně všechno sejde, tak to bývá velice příjemné... :wink:
http://jelda.deviantart.com/gallery

Příspěvek 03.12.2006 01:08:22
Rozparovac Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ashrak_22 píše:
Jinak rozparovacovi uz neverim ani nos mezi vocima.......nema zadny irsky kamarady...mozna ma, ale rozhodne tam jeste nemaj Atlantis 3. sérii

tak kamose v irsku mam na kabelovce jim to prej bezi akorat sem si trochu vymejslel s tim pokracovanim no ale rikal sem preci ze mam kamose a neco (tet si nevzpomenu presne jak sem to psal jestli predstavivosti ci ceho tet fakt nevim) :wink: ale uvidis ze v dalsim dile uz to urcite bude mam takove tuseni ze zjistily kde se nachazi zeme a uz nam letej zatukat na vratka a prirozene sem cekal ze nam prave toto reknou v dalsim dile coz se nestalo tak snad priste ikdyz si mozna velkou bitvu mezi ori nama a replikatorama nechaj az na posledni dil takze se to ze letej na zem dozvime v predposlednim nebo poslednim dile teto serie :wink:
P*del musí bejt i kdyby na chleba nebylo

Příspěvek 03.12.2006 08:25:49
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Rek si, ze mas kamose a trochu zdravyho rozumu, a vymejsleni bych nebral jako zdravy rozum.

A kdybys cet spoilery
Toto je spoiler!!!:
Tak vis, ze Asurany vubec Zeme nezajima, oni se na Zem nechystaj jako Wraithové, ale Weirová a spol. na něco na konci třetí série zaútočí na jejich planetě.

Jinak si nedokážu představit že by se v Evropě objevil Kanadskej kanál, když ho nemaj ani Amíci, a to je to sousední země....
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 03.12.2006 10:12:57
Eset Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Opravdu dobrá epizoda. Na to, že jsem od toho vůbec nic nečekala, jsem byla příjemně překvapená, jen ten konec se mi zdál moc hektický, vydržela bych se na duchy po Atlantis dívat klidně i mnohem dýl :)
To, že tam Teyla s Rononem dělali taky něco jiného než křoví byla příjemná změna a Rononovo chrápaní na meditaci bylo bezkonkurenční. :D

Příspěvek 03.12.2006 12:37:43
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

jj...dobrá epka...skoro všechno už tady bylo řečeno ...mělo to švih a dynamiku...Teyla mi tam byla zase jednou celkem sympatická a Ronon byl taky fajn...
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 03.12.2006 20:29:19
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Hodně dobrá epizoda a nejlepší jako vždy Rodney a John
. A konečně opět nějaká zvířena planety.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 05.12.2006 15:03:08
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tenhle díl byl super :-)!!! Ta Johnova hláška, jestli antici ochutnali ty velryby... to bylo fakt dobrý :-)
a taky se mi líbilo, že i John ukázal že má v hlavě mozek a myšlení v teamu neobstarával jen Meredith ;-)

Příspěvek 06.12.2006 00:25:30
georgAnubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tenhle díl opravdu jeden z nej 3. řady hned ze dvou důvodů. Za prvé byly dobře napsaný všechny postavy a byla dobrá interakce, nechyběl humor a i příběh byl povedenej a za druhý sem od toho vůbec tolik nečekal.

Příspěvek 06.12.2006 16:23:36
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

4/5
Líbilo se mi to. Akce, postavy, efekty. Navázání na GuP a vůbec to byla hezká vycpávka. Původně jsem za vycpávku chtěl dát 3/5, ale kdy zase budeme mít tak kvalitní díl, že. Jen bych jednou chtěl vidět dobrou (vážnou) SG episodu jen o postavách...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 07.12.2006 21:03:41
Toxin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

byl to vybornej dil, akorat se mi zdalo ze to s tema velrybama trosku prehnaly, kdyz Rodney omdlel z jedné a oni si tam v klidku procházeli nad kopou velryb? Jinak si myslim, že tady v tom díle začne románek Ronona s Teylou, co vy? :twisted:
To nejsou pořádný příběhy, na co tady každej pátek koukáme, příběh je třeba, že Charlie Chaplin šel na konkurz Charliho Chaplina a skončil čtvrtý. To je příběh.

Příspěvek 07.12.2006 21:11:12
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jo, nebej toho, že koukám na SGčko, tak bych si to myslel taky.

Jinak se ovšem ukázalo, že mezi Rononem a Teylou není o nic více chemie než mezi Sheppem a Teylou. Alespoň mi to tak přišlo.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách