Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Farscape Pokus o rozproudeni diskuze

Pokus o rozproudeni diskuze

Farscape začíná tak, že se John Critchton pokouší uskutečnit vlastní experiment...

Příspěvek 04.3.2008 16:04:47
The Best Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

to RomanArts: jj tuhle stránku sem taky našel, tak sem si o tom početl a tak to zkusim
to Raynor: děkuju za popis, myslim že by to mohlo bejt dobrý a podle některých popisů je to i vtipný s dobrýma hláškama :)

Příspěvek 19.7.2008 11:12:42
canopus Airman
Airman

Odpovědět s citací

strasne naivny serial,a btw minule som kukal stare diely CSI MIAMI a hral tam Browder,hehe som sa na nom smial,lebo bol zloduch,ktory podpaloval ludi

Příspěvek 06.8.2008 04:43:28
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Mám dotaz: V 3x18 Fractures (Díl, kde se znovu potkají posádky) nechá Stark předat Crichonovi svoji masku, která se po doteku aktivuje a začne přehrávat nějakou důležitou zprávu. Samozřejmě ji nedokončí. Nějak si nevzpomínám, jestli se poté tvůrci vůbec k této události vracejí, nemohl by mi někdo osvěžit paměť?
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 06.8.2008 07:46:44
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jak to, ze se nedokonci? Vzdyt si daj kamen nuzky papir, obraz mu popreje hodne stesti a zmizi... Co je na tom neukoncenyho?

Příspěvek 06.8.2008 14:36:30
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Aha, myslel jsem, že tu zprávu poslal nějakým jiným zařízením a v té Starkově mascese skrývá nějaké to odhalení...
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 13.11.2008 14:18:52
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Sjíždíme to na koleji znova od začátku a ohlasy zatím velmi kvalitní, především na Rygela :-) Spolubydlící sice nenávidí, jak tam zacházejí s fyzikou ("Je to malý vzorek černé díry..."), ale Browderovo wtf chování si zatím získává všechny :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 05.1.2009 11:54:10
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já jsem teď po nějaké době skončila napodruhé s Farscape a dokonale jsem změnila názor na jednotlivé série. Na tenhle seriál je třeba si zvyknout a jak jsem hodnotila jako nejlepší druhou sérii, teď bych skoro řekla, že byla nejslabší.
Naopak velmi dobře hodnotím první a čtvrtou. První série, až na několik vyloženě těch "levných" dílů pobíhání v australské přírodě (a ani ty nebyly špatné), to byla taková pěkná, čistokrevná sci-fi s náznakem story-arcu, který se rozjede až na konci. U čtvrté mě původně rozladily ty úvodní tři díly, ale jak jsem tady věděla, co čekat, to už nevadilo a čtyřka je vlastně jedna velká jízda, kdy i vycpávkové díly souvisí s celkovým dějem. Snad až na ten divný díl s Chianou a tou otravou jídlem tam nebyl vyloženě slabý díl. Noranti jsem předtím moc neregistrovala, ale teď se mi hrozně líbí. Je to taková švihlá babka, ale přesto moc dobře ví, co dělá a pomáhá, kde se dá.
Hrozně moc se mi tam taky líbila Aeryn. Ujasnila si, co chce a v posledních dílech byla naprosto úžasná. Hlavně, jak Johna doprovázela na tu scarranskou základnu, a hrdě tam na něj koukala (a říkala si "učila jsem ho dobře" :D) a pořád mu stála po boku. Navíc si myslím, že jí to i hodně slušelo. Byla to krásná žena, ale zároveň nebyla žádné ořezávátko. :)

Ve třetí sérii jsem ale, přiznám se, přeskočila ty díly s druhým Chrichtonem, a pouštěla si jen ty díly na Moye.

To je asi tak vše, co mě teď napadlo :D Ještě si musím někdy po středeční zkoušce pustit PK Wars. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Předchozí

Zpět na Farscape