Tou mentalitou jsem myslel jinou mentalitu diváků u nás a v USA (odkud je to fórum, na které jsem odkazoval

). Rozhodně to nebylo myšleno jako urážka kohokoliv tady (ani v USA). V US je hodně takzvaných "shippers", kteří, jak víme, jsou posedlí vztahem hlavních či jiných postav (v našem případě Johna a Aeryn) a jejich oblíbené jsou ty díly, kde se postavy k sobě mají, či kde se mezi nimi něco zásadního stane. A to se tady stalo...
Já sám se za takového diváka nepovažuju, na druhou stranu očekávám
něco víc, než jenom vesmírné bitky (bez těch se klidně obejdu, pokud lze napětí navodit jinak).
Jinak souhlasím. Hodnocení 1 znamená odpad. A já nemůžu označit za odpad žádný díl Farscape (ani Stargate, Startreku, 4400, BSG...). Když budu chvíli přemýšlet, možná na něco s hodnocením odpad přijdu.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!