Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Farscape Oblíbené Epizody- původně 1x22 Family Ties

Oblíbené Epizody- původně 1x22 Family Ties

Farscape začíná tak, že se John Critchton pokouší uskutečnit vlastní experiment...

Příspěvek 23.2.2007 15:47:35
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

A to bylo jenom krátkodobý (alespoň co jsem zatím viděl). Jak asi vypadá dlouhodobější?
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 23.2.2007 15:55:34
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo, to bylo pěkně nechutný, jak jim vytáhly ty oči z důlků....fujky, fuj :)

Jinak si myslím, že Chiana je vedle Johna a Aeryn jednou z nejzajímavěji se vyvíjejících psotav v seriálu. Zatímco John se tak trochu hne k "horšímu" a Aeryn se citově mění, Chiana se z původní sobecké sólistky vyvine v jednu z postav, které milují loď a každého na palubě, bez ohledu na to, kdo to je a co dělá. A myslím, že k Moye měla podobný vztah jako Aeryn. I když je v ní pořád to staré já, tak ve většině moměntů je to na ní vidět.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.2.2007 11:50:22
Anubis.22 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak ve farscape stále pokračuju. Teď jsem koukl na díl 1x20 a dal jsem mu 10/10, čímž se zařadil jako zatím nejlepší díl.
Celkově se Ferscape dostalo v celkovém hodnocení velice vysoko nad BSG která je na třetím místě. Na první místo ještě stále nemá, ale zatím je jasné že se řadí za jeden z nejlepších seriálů. Zatím hodnocení stále roste, uvidíme co bude dál.

Takže jsem právě dokoukal 1 řadu, závěr byl skvělí, a já tady teď zveřejním své hodnocení každého dílu. u každého je to 1-10.

Premiere 7
I, E.T. 4
Exodus from genesis 8
Throne for a loss 8
Back and back and back to the future 8
Thank god It's Friday. Again. 5
PK Tech Girl 9
That Old black magic 6
DNA Mad scientist 6
They Have got a secret 5
Til the blood runs clear 6
Rhapsody In Blue 3
The Flax 6
Jeremiah Crichton 7
Durka Returns 9
A Human Reaction 4
Through The Looking Glass 5
A Bug's Life 6
Nerve 9
The Hidden Memory 10
Bone To Be Wild 4
Family Ties 9

Tak, a já zítra začnu druhou řadu.

Příspěvek 02.3.2007 08:23:58
zdenous Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tak já se včera dodíval na Pk wars a musím teda říct že hodnocení obou částí bylo 10/10. Vážně, ty vesmírný bitvy byly super a i když v seriálu moc vesmírnejch bitev nebylo, teď se předvedli. Efekty nevypadaj počítačově, jako v jednom nejmenovaném seriálu ale reálně, což je dobrý.
To je divný, kolik času stráví člověk nad přemejšlením o takovejch blbostech jako je vymejšlení podpisu.
Farscape je nejlepší. (Upřímnost nade vše.)

Příspěvek 02.3.2007 11:19:07
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

2 Anubiss.22:
No teda, dát mému oblíbenému "A Human Reaction" jenom 4/10 ? :)

A jak se tak dívám na to tvoje hodnocení, tak je tam hodně dílů poměrně nízko - to by mě zajímalo, jak hodnotíš díly BSG, když tvrdíš, že FS je lepší a dáváš mu takovéhle hodnocení...
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 02.3.2007 14:23:39
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak hodnocení Farscapu, GENIALNI a NEOBVYKLý, dokoukal sem všechny serie i film (díky Klenotko) a musím říct že se pro mě úplně změnil názor na Bena, od nenáviděného kvůli Jackovi a jeho nic moc hraní teda v 9 serii, kdy mu psali sceny jako pro RDA, ale po shlédnutí jeho Johna Critona skvělý herec a již ho nepomlouvám a Claudie ala Vala ala Aeryn měl sem jí rád už předtím, ale ted je pro mě jednou z nej postav v scifi světě!! Doufám že někdy natočí pokráčko!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 02.3.2007 15:00:38
Anubis.22 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

John Skylark píše:
2 Anubiss.22:
No teda, dát mému oblíbenému "A Human Reaction" jenom 4/10 ? :)

A jak se tak dívám na to tvoje hodnocení, tak je tam hodně dílů poměrně nízko - to by mě zajímalo, jak hodnotíš díly BSG, když tvrdíš, že FS je lepší a dáváš mu takovéhle hodnocení...

No, já se snažím hodnotit objektivně, jak to cítím.
Pokud jde o A Human Reaction, dal jsem mu 4 ale hodně slabou.
Každému se líbí něco jiného, ale já nemám rád díly jak se někomu zdá že je doma a ve skutečnosti je někde zajmutej, v jakémkoliv seriálu. To samí jak Home v Atlantis, tyto díly se mi prostě nelíbí.

A chtěls hodnocení BSG, tak ho sem dávám. Třetí řadu jsem zatím neviděl.
1x00 - Pilot, Part I 7
1x00 - Pilot, Part II 8
1x01 - 33 6
1x02 - Water 6
1x03 - Bastille Day 5
1x04 - Act of Contrition 6
1x05 - You Can't Go Home Again 8
1x06 - Litmus 5
1x07 - Six Degrees of Separation 6
1x08 - Flesh and Bone 5
1x09 - Tigh Me Up, Tigh Me Down 4
1x10 - The Hand of God 9
1x11 - Colonial Day 6
1x12 - Kobol's Last Gleaming, Part I 7
1x13 - Kobol's Last Gleaming, Part II 8

2x01 - Scattered 8
2x02 - Valley Of Darkness 7
2x03 - Fragged 7
2x04 - Resistance 7
2x05 - The Farm 6
2x06 - Home, Part I 6
2x07 - Home, Part II 6
2x08 - Final Cut 7
2x09 - Flight of the Phoenix 7
2x10 - Pegasus 8
2x11 - Resurrection Ship, Part I 8
2x12 - Resurrection Ship, Part II 8
2x13 - Epiphanies 6
2x14 - Black Market 3
2x15 - Scar 4
2x16 - Sacrifice 6
2x17 - The Captain's Hand 8
2x18 - Downloaded 7
2x19 - Lay Down Your Burdens, Part I 8
2x20 - Lay Down Your Burdens, Part II 10
Ale to je OT.

Jinak s hodnocením seriálů to je tak že FS je na druhém místě, BSG na třetím, na čtvrtém SGA a na pátém SG1. A to jsem ještě neviděl Firefly, včera jsem ho dostahoval.

A ve Farscape jsem teď u LATP part 2 , a nejlepší díl co tam zatím byl je díl Out Of Their Minds. Prostě nejlepší spolu s The Hidden Memory. Hodnocení druhé řady sem hodím až na ni dokoukám.

Příspěvek 02.3.2007 15:06:33
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tady si někdo spletl topic...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 02.3.2007 15:23:27
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nic proti, ale tvy prumerny hodnoceni obou rad BSG je vyssi nez 1.rada FS... To budou nejaky chyby ve vypoctu :)

A Skylarku, kdyz mu nikdo nevymluvi, ze Farscape a jiny serialy jsou na trochu jiny urovni nez ta Andromada, tak je zbytecny se ho ptat, proc Jeremiah Crichton ma skoro 2x lepsi hodnoceni nez Human reaction :shock: ... Ale proti gustu zadny disputat, kazdej ma hold jinej vkus.

Příspěvek 02.3.2007 15:24:55
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

2 Raynor: Nespletl. Já se ho ptal na hodnocení BSG. Jenom jsem tím nemyslel, že ho má napsat zrovna sem...

2 Anubis.22: No, jak se na to tak dívám, tak kdybys spočítal průměrné hodnocení pro BSG, tak vyjde líp než pro FS. Ale nepočítal jsem to, možná je to clam.
Toto je spoiler!!!:
(Pro ty, kteří by mě chtěli napadnout za to, že tady zase przním češtinu, tak tohle je narážka na jeden díl FS :))

EDIT: Než jsem to dopsal, Poe Lagger mě předběhl.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.

Příspěvek 02.3.2007 15:55:01
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

2Spike Kree: Nemáš zač, je super šířit víru dál. Zvládl jsi to ještě rychleji než já, máš můj respekt :lol: A nechceš ještě Dr.Who? :) Jsem v tomhle ohledu dooost přesvědčivá, Blackthunder by mohl vyprávět :lol:

Je super, že někdo změnil díky FS pohled na Bena. Mně nijak nevadil ani předtím, jen mi jeho postava v SG1 přišla dost zbytečná a nevýrazná a když jsem shlédla FS, ukázalo se, že je to skvělý herec a v SG1 od té doby hledám záblesky FS :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.3.2007 18:28:31
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

2Klenotka: mozna nekdy az budu mit cas, ted se soustredim na dokoukani vsech serii Star Treku, chybi mi par dilu TNG a neco Z DS9, pote uvidime.

Farscape je jeden z nej serialu strasne mi pripomina v necem Cervenyho trpaslika, ma me nejvetsi ohodnoceni. Doporucuji vsem kteri nemaqji radi Mitchela jako sem nemel ja, uvidite ze zmenite nazor aspon na Bena a pro fanouskyy Valy ala Aeryn, je to narez!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 02.3.2007 18:40:49
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No tak jsem dokoukal druhou séria musím říct, že závěr byl naprosto parádní

Toto je spoiler!!!:
(Snad jenom mě našvalo že 2x22 končilo pokračování příště)

Jo a tak jsem taky skusil epizody ohodnotit a vyšlo toto (hodnocení 1-10 (10 je nejlepší):

1x01 Premiere 6
1x02 I, E.T 6
1x03 Exodus from genesis 7
1x04 Throne for a loss 8
1x05 Back And Back And Back To The Future 9
1x06 Thank God It's Friday Again 7
1x07 PK Tech Girl 9
1x08 That Old Black Magic 6
1x09 DNA Mad Scientist 9
1x10 They've Got a Secret 6
1x11 Till the Blood Runs Clear 7
1x12 The Flax 8
1x13 Rhapsody in Blue 2
1x14 Jeremiah Crichton 3
1x15 Durka Returns 9
1x16 Human reaction 10
1x17 Through the looking glass 8
1x18 Bug's life 8
1x19 Nerve 9
1x20 Hidden memories 10
1x21 Bone to be wild 6
1x22 Familly ties 9

2x01 Mind the baby 8
2x02 Vitas mortis 2
2x03 Taking the stone 2
2x04 Crackers don't matter 10
2x05 The Way We Weren't 9
2x06 Picture if you will 6
2x07 Home on the remains 8
2x08 Dream a little dream8
2x09 Out of their minds 8
2x10 Look at the princess, part I. - A kiss is just a kiss 9
2x11 Look at the princess, part II. - I do... i think 9
2x12 Look at the princess, part III. - Maltese Crichton 9
2x13 My three Crichtons 6
2x14 Beware of dog 7
2x15 Won't get fooled again 10
2x16 The Locket ( U tohoto dílu si nejsem jistej)
2x17 The Ugly truth 8
2x18 A Clockwork Nebari 9
2x19 Liars, Guns & Money, Part I - A Not So Simple Plan 9
2x20 Liars, Guns & Money, Part II - With Friends Like These 8
2x21 Liars, Guns & Money, Part III - Plan B 9
2x22 Die me, dichotomy 10

Možná to bude takový jednostraný hlasování, ale mě se prostě líbily skoro všechny díly. No tak vznášejte námitky.

Jo jinak, (aby jste si teda udělali přehled) jsem to změnil z hodnocení 1-5 na hodnocení 1-10
[/quote]
Naposledy upravil Pan Citron dne 19.3.2007 19:34:08, celkově upraveno 1
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 05.3.2007 07:36:03
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Vzhledem k tomu, žes to viděl zatím jednou, tak nemám námitek :). Po opětovném shlédnutí některých dílů jejich hodnocení roste. Aspoň u mě (a samozřejmě pokud ještě může růst). I když i tak je v mém hodnocení Rhapsody in Blue výš než Jeremiah Crichton.
A co myslíš tím, že si nejsi jistý u The Locket ? Tak napiš rozsah (třeba 1 -5 :D ).
- No.

Příspěvek 05.3.2007 12:15:22
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak já si ještě jednou rejpnu - když jsem tvrdil, že pomáhá podívat se na Farscape aby jste brali Mitchella, tak jste mě div ne lynčovali ;)

Jinak jsem rád, že se naše řady rozšířily o dalšího nadšeného diváka.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

PředchozíDalší

Zpět na Farscape