Lidicky prosimvás mooooc o Stargate hned ten první film Stargate Dekuji MOOC PIšte na 212-656-591 PLSS nebo Email migele@centrum.cz... Fakt moc prosím klidně ho koupim i jiné veci tykajicí se Stargate ... Bydlím poblíž ostravy ale pište na me ICQ domluvime se DIky mOOOC
Hele asi par let presvedčuji obyvatele naší vesnice že Star gate Existuje , tak mi v tom pomozte ... a ti co si o mě myslí že jsem blazen .. tak ano ale jenom do Stargate a Bab
do pujcoven nechodim a chci to mít na DvD ..ale nenapadlo me to dik .
Hele asi par let presvedčuji obyvatele naší vesnice že Star gate Existuje , tak mi v tom pomozte ... a ti co si o mě myslí že jsem blazen .. tak ano ale jenom do Stargate a Bab
Taky jsem si to před časem sehnala v půjčovně na DVD, mají už i prodlouženou verzi.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Většinou to žádnou ochranu nemá, přecejen film Stargate není nejnovější. Když jsem si ho půjčil z půjčovny tak mi to šlo přepálit v poho udělal jsem to jako kopii v té době ještě na Neru 6.