Já chci také napsat jednomu herci o podepsanou fotku, ale potřebival bych někoho, kdo by mi zkontroloval ten text. Nejdřív jsem si to napsal česky a pak to pomocí internetového překladače přeložil do angličtiny, jenže to asi nebude ono, protože i takový překladač není bez chyb. pokud byste byli ochotní mi to zkontrolovat, tak mě kontaktujte do osobky.
PS:Na tu ikonku autogram jsem na csfd narazil teprve asi před týdnem. Nevím, jestli jsem byl předtím tak ,slepý, že jsem to neviděl nebo se to tam objevilo až nedávno.
Ivory: Z internetového překladače to nikdy nedává vůbec žádný smysl. To je spíše jen, když potřebuješ něco přeložit z AJ a pochopíš z toho alespoň zhruba obsah. Jinak to stojí za prd.
Daedalus.cz: No právě a proto sháním někoho na překlad nebo kontrolu. Nechci vypadat jako blbec, až si to tam budou číst, spíš by tomu ani nerozumněli.
Ale samotnému nápadu poslat si žádost o autogram. Neřekl bych, že to čte sám herec, ale soíš nějaká sekretářka a třeba ty fota tam myslím mají podepsané do zásoby.