Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Spoilery Stargate Revolution

Stargate Revolution

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Příspěvek 14.8.2010 20:58:24
ViktorKovarik Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

nj, je pravda, že některé díly jsem víc jak 5 let neviděl :) ,
ale trápí mě ty filmy, snad tento topic trochu ožije a ožije natáčení filmu. Nebo kdybysme aspoň začali vymýšlet zápletky jak na začátku tohoto topicu a trochu se poavili :D

Příspěvek 19.8.2010 11:07:31
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Radši běž znova koukat na první díly. :D Podle mě bude trvat ještě dlouho, než se něco začne dít... jestli vůbec.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 19.8.2010 11:59:55
ViktorKovarik Airman
Airman

Odpovědět s citací

nj, kdyby aspoń v tomto tématu bylo víc aktivity, aspoň bych se nenudil při čekání, seriály sleduju, ale nejde se na to dívat celý den :D .

Příspěvek 16.10.2010 23:18:03
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak to zase trošku oživím, nějaké novinky okolo filmů? MGM jde teďka pod ochranu před věřiteli, nějak se nechtějí nechat koupit co ?

Příspěvek 16.10.2010 23:27:05
ViktorKovarik Airman
Airman

Odpovědět s citací

je jedna novinka stará necelý týden, že se MGM chystá na řízený bankrot (nějak bez toho aby věřitelé zůstali bez peněz se MGM převedla - nevim přesně) a měla by byt do konce roku pod Spyglass Entertainment (natočili např nový Startrek) a pro zatím to zůstává stejné, nemělo by se to dotknout SGU a je možné že, když to bude mít někdo kdo má peníze, tak budou i filmy :)

edit: http://sg-portal.eu/?mn_post=276

Předchozí

Zpět na Spoilery