Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách Antické noviny

Antické noviny

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 09.12.2009 07:41:54
Many Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

A nemáte někldo tuhle verzi v aj?
Zelenka: What did you touch?
Scientist: Nothing.
Zelenka: Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat.

Příspěvek 18.5.2010 21:31:40
MC Michael Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nejvíc se mi líbí novinka o tom, že našli konec vesmíru... Prostě ty teorie jak to vlastně je... kutím nad tím už několik roků :D , ale lidský mozek na samotnou podstatu vesmíru nemůže přijít. Ale ty otázky v tom článku jsou správě položené.
...
Mám stůl, má konec i začátek. Za koncem stolu je židle. Co je za koncem vesmíru? Má vůbec vesmír konec? Podle mě žádná pevná hmota nemůže být nekonečná... a tohle se mi honí hlavou posledních pár roků... :D :D
So, I'm (normal?) SG Watcher...OK don't lie... I'm SG maniac xD My other favourites serials are The Simpsons, MacGyver, Knight Rider, Futurama, Star Trek..... for now I'm looking for new episodes of SGU.

Příspěvek 01.3.2011 13:03:06
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vazne? Najdi si holku a ony te ty nesmysly prejdou.

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách