Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Policie rozprášila radikály, Rómové uspořádali veselici!

Policie rozprášila radikály, Rómové uspořádali veselici!

diskutujte o všem a o ničem

Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Byl jsem tam a bohůžel jsem zklamán jednáním policie nemůžu říct české policie protože tak se to opravdu po včerejšku nazvat nejde. Nechali si hrdě na auta udělat polep Pomáhat a Chránit když včera občany Janova nechránili ani jim nepomáhali. Ovšem je tu zajímavá věc, policie se platí z našich daní které mi odvádíme z naší výplaty kterou dostáváme za práci, cigáni nepracují tudíž neplatí daně z toho vyplívá že nemají nárok na ochranu policií. Doufám že tyto akce budou dále pokračovat a budou mít stále větší podporu obyvatelstva..

http://www.youtube.com/watch?v=h4yHIroRofo&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=wJXTmcdL5Og

http://www.youtube.com/watch?v=SQmluqBXpdk

EDIT: Chápu že DS není trvalé řešení, ale použil bych tady příslový že topící se i stébla chytá. A to stéblo je teď DS, protože jiná pol. strana, společnost jiné řešení nemá..
Naposledy upravil Martincz dne 18.11.2008 19:42:39, celkově upraveno 1

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

to je :rflmao:
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já narovinu říkám, že bych v Janově nechtěl bydlet a nemyslím si, že Romové mají ve společnosti problém protože jsou menšina. Nelze jim jejich chování do nekonečna tolerovat právě protože jsou menšina.. Bohužel vystěhováním a sebráním soc. dávek se problém nevyřeší.

Nicméně tolerovat náckovský zjebky jako je "Národní strana" bych taky nechtěl. Bylo mi na zvracení když sem viděl jak v rukou drží štíty s českým lvem. Ve směs je to banda primitivů a znuděných dětí a tak si oholí hlavy a vezmou boty s bílýma tkaničkama. Zastávají názory jako v čechách pouze Češi apod. Pokud to chtějí můžou vzít místo protestů lopaty a krumpáče a jít dělat práci, kterou už dneska "slušný" Čech nevezme, práci, kterou půjde dělat pouze starý dobrý Ukrajinec a nebo i cikán.

Řešení: Cikán -> lopata, vystěhovat za město..
Národní strana -> zakázat, pozavírat (jsou to radikálové, tak neřešte nějakou demokracii)

Ale nakonec se tady začne řešit otázka vlivu politiky na tenhle problém a stejně, jako i v jiných topicich se tu asi nic nevyřeší...

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Nedá se to řešit a my s tím nic neuděláme :wink:
Ale náhoda - chtěla jsem dneska hodit do Náhodných myšlenek článek a ono se tu objevilo tohle :)

Četla jsem docela zajímavý článek, který je víceméně nestranný, spíš problém shrnuje:

http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/57168/Vypichni-ty-bily-svini-oci-Aneb-rasismus-v-Cechach.html
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jé, Klenotko tenhle článek jsem včera četl a byl fakt dobrej hlavně ty fotky na konci..

Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Bohužel tohle už je takový precedenc, že rasista může být pouze "bílý". Současná politika řešení problému je taková, že žádná není. Pořád se chodí kolem horký kaše, každej od toho dává ruce pryč aby se náhodou s něčím nepřišlo. A potom to vypadá, tak jak to vypadá. Když bílej neplatí nájem, tak je v pořádku, že ho vystěhují. Když romský spoluobčan má být vystěhován kvůli neplacení, je to hned rasismus až ve "Štrasburku". Pokud romovi řeknete cikán, je to samozřejmě rasismus ale pokud na vás romové pořvávají "ty bílá svině..." když jedete po ulici, je vše v pořádku. Budeme dělat, že nic neslyšíme. Aby se chudáčkům nestala nějaká morální křivda a vás ještě nepřetáhlo pár utlačovaných spoluobčanů tyčí po zádech. Nechci se tu zastávat různejch extrémních hnutí ale asi takhle - radši plešatej než černej. Další věc, ne každej na krátko ostříhanej člověk musí bejt nutně "nácek", což si spousta lidí taky neuvědomuje.

Jak to bylo ?

" ... jedny mentalitou omlouváte, druhejm za to hrozí kriminál !"

případně

" ... morálku maj jinou, vychování taky. Jak my nikdy nebudou, nevěř na zázraky ..."
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

... a za křivý slovo to tě nožem pobodaj ...

IMHO je každy v duši rasista a jen máme strach si to přiznat, protože když se člověk na tu chátru podívá tak mu musí být špatně. Teda kromě Džamily :roll:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Když mě jednou přepadl jeden podobně barvitý spoluobčan a jeho kamarád nadšeně fandil radši jsem s ním mrskl do křoví než abych mu tu držku rozmlátil, protože jsem se nejen bál všech příbuznejch co tam pobíhali okolo, ale taky toho, že bych to nakonec ještě odsral já za rasismus.
Jen si vzpomeňte na ten starý vtip: Po ulici šel zákona dbalý rom. Najednou z poza rohu vyběhl zákeřný důchodce. Nabodl se mu na nůž a do kapsy mu hodil svou peněženku.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Děti našich přátel, byly dlouhou dobu okrádány malými romálky o školní svačiny... Jediné co zachránilo situaci bylo, že děti začaly chodit do kurzů sebeobrany...

Na druhou stranu, když nám vykradli barák, pachateli byli moji bývalý, toho času již homelessácký, spolužáci ze základky a byli bílí jak sklenice mléka ve sněhové bouři...i když poměr mezi hodnými a zlými cikány 1:100 a to jsem možná ještě tolerantní...
Spíš by mě zajímalo, jak byste tenhle problém řešili a není to v naší zemi vůbec jednoduchý, Čunek se do toho opřel a než se nadál měl napliváno v botech... :lol: :lol:

bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nechápu lidi co nadávají na policii podle mě udělali to jediné co se dalo udělat
Umíte si představit jak by to dopadlo kdyby se mezi sebou začali rubat ?
Na rovinu Janov by byl určitě zničenej,obrovské ztráty na majetku a šířilo by se to do celý čr.Si myslíte že Policie čr může jít do janova a zlikvidovat tam místní dementy ?Ti co hulákají na policii že nic nedělá a nechrání si za to můžou sami protože policie čr má velmi malé pravomoce.Když chytí nějakou socko/demento/vypatlance tak podle zákona se s ním musí zacházet v rukavičkách..dát pokutu ? tu nezaplatí dát do vězení ? naučí se nové kousky
a když takovýho mamrda policie zmlátí tak se na to vrhne Amnesty International a podobný blbové kteří mnohdy hlásají policie nic nedělá a potom se k nim přidávají ostatní.

A už se konečně naučte že cikán nemusí mít hnědou kůži !!!
Rom ano já za roma považuji slušného člověka který má od narození jiný odstín pleti.
Za cikána kohokoliv kdo se nechová jako civilizovaný člověk ale ani jako jiný živočich prostě MNRE (meal not ready to eat).
Pro novu : nejsem rasista Pro novu : nejsem rasista Pro novu : nejsem rasista
Jako jediné možné řešení vidím na cikány používat násilí.
Pro novu : nejsem rasista Pro novu : nejsem rasista Pro novu : nejsem rasista
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Souhlasím s tím, že ne všichni občané tmavší pleti, abych to vyjádřila slušně, jsou nepracujícící zmetci, kteří si vydělávají maximálně děláním dětí (i když těch je bohužel, a to si přiznejme, naprostá většina). Například nedávno jsem byla na praxi v našem místním domově důchodců. K mé veliké radosti mě šoupli na oddělení imobilních. Mimo jiné tam jedna ze sestřiček, pracujících na tomto oddělení, je taky Romka. A musím říct, že to byla vážně hodná ženská (aby taky ne, už vidím, jak by se nějakej flákač ucházel zrovna o tuhle práci), se kterou se dalo normálně povídat. Na druhou stranu když to člověk kolikrát vidí, chce se mu zvracet :evil:
Podle mě má policie dost malé pravomoce a cikáni leckdy příliš zneužívají našeho sociálního systému. Když se pak něco stane, tak se pak všichni bojej s tím něco udělat. Jeden příklad za všechny: naše lektorka nám vyprávěla o jednom Romovi. Byl od narození hluchý a jako takový byl tedy byl ve speciálních školách, nedotčen svou komunitou a tak z něj vyrostl normální slušný člověk. Když pak dospěl, vrátil se domů k matce a třem bratrům. Dokud matka žila, tak si to ošéfovala. Ovšem nějaký čas po její smrti přišel milému Romovi pěkně mastný účet za telefon, v řádu cca několika desítek tisíc. Jelikož peníze na zaplacení účtu neměl, zašel do poradny. Sociální pracovnici to přišlo tak trochu podezřelé (neboť hluší mají ze zákona provoz telefonu a faxu zadara, platí se jenom čistě to, co provolá) a tak v tom začala šťourat. Zjistila, že telefonáty byly převážně na erotické linky a že volajícími byli milovaní bratříčci. Hold se jim nechtělo platit ze svého. Na co taky, když mají bratříčka, kterého můžou takhle hezky využívat? A to nemluvím o tom, že právě tihle bratři, kteří si ho postupně po smrti matky brali do opatrovnictví (když to jednoho omrzelo, stěhoval se chudák k druhému), na něj ještě brali různé příspěvky :palka: :evil:
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

bob1: Jenže ty si pleteš pojem Rom a cikán a je to často omylně zaměňováno, znám pár cikánů, těch slušných a ti bytostně nesnáší když je někdo nazve Rómy, protože o název Romové bojujou jenom ty socky, co nepracujou a pobíraj sociální dávky.

Ale máš pravdu, policie opravdu nemohla dělat nic jiného. Jelikož tu žiju (do Janova to mam cca 500 metrů) tak vím, že je potřeba s tim problémem něco dělat, ale DS není řešení, tohle se musí vyřešit v politice. Teď už by konečně mohl přijít i nátlak zvěnčí, bylo v Süddeutsche Zeitung, jedněch z nejuznávanějších německých novin.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Vahisht Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Já osobně jsem a asi navždy budu rasista vůči cikánům. Černoši mi nevadí, mezi těmi a bílými nedělám rozdíly, ale cikání, to je něco jiného.
Já bydlím u železnice a na druhé straně kolejí je už jenom pár baráčků... respektivě sesypaných chalup, kde bydlí jmenovaná menšina. Je zajímavé, že i když nepracují, neustále si stěžují že nemají vodu a plyn (samozřejmě satelitů má každá rodina několik :D ) a také přesto že dostávají jenom stravenky tak už tady machrují se dvěmi novými Fabiemi.
No není to zrada?

yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já bych lidem ktery nemaj radi cikany neříkal rasisty. Podle mě je rasismus když někdo ůtočí řekněme na černochy byt se s nima v životě nepotkal a nesnáší je třeba jenom proto že maj jinou barvu kůže. Cikáni se o to že je všichni nesnáší zasloužili uplně sami a takovejm těm chytrakum v evrope co akorat kritizujou čechy jak utlačujou menšiny tak ty bych třeba na tejden poslal bydlet např. do chánova a určitě by mluvili jinak.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Já stejně jako Ashrak to nemám do Janova daleko a naprosto souhlasím s tím že se NĚCO udělat musí, jen je otázka co.
akce jako ta poslední se mi nelíbí, protože se ničí okolní majetek a Cigánům to je jedno ty se hezky v Janově smějou, zatím co extrémisté bojují s policií v Hamru.

ale na druhou stranu je pravda že co jsou tyto akce (toto byla třetí) tak se v Janově něco změnilo (radnice již objednala kameroví systém a posílila policejní hlídky), ale dokud zůstane to že když dá někdo cigánovi facku a bude to rasizmus, ale obráceně ne, tak je problém.
Cigáni by si velmi rychle měli uvědomit že jsou zatím v menšině a to že proti nim vyšli do ulic v Pondělí i jinak pokojní lidi co šli podpořit extrémisty, by jim mělo dát dost k zamyšlení.

yzerman:

"Já nejsem rasista, ale Cigán je vyjímka" aneb už hodně krát jsem s nimi měl problémy a vždy to začaly oni.
Když půjde cigán sám tak bude prťavej a nedovolí si pomalu ni křivej pohled, ale pokud jich bude skupinka, tak si hned budou vyskakovat.

ale jinak znám taky nějaký "Cigány" který jsou mnohem lepší než ostatní
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Další

Zpět na Co se jinam nevešlo