Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

http://www.novinky.cz/domaci/199327-jste-normalni-fasisti-reagoval-rath-na-studenty-s-transparentem-o-zastrelenem-paroubkovi.html

http://www.novinky.cz/domaci/199338-na-paroubkuv-doprovod-hodili-na-mitinku-sklenici-utopencu.html

Tohle už snad není možný, docela se bojím, kam až tohle může zajít. Za chvíli se začnou házet granáty.

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Formátuju si exterňák.Těch 220 GB nedostupných(ve smyslu že zabíraly místo,ale nešli vidět ani spustit) filmů mě tam vadilo. :D :D :D
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Daedalus.cz: mě hrozně irituje, že to odnáší jenom Paroubek, tohle by si zasloužili všichni :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Jak se tady řešilo "Přemluv bábu", kolegům vrátkařům se zase něco povedlo... Za tohle fakt smekám. :-D

http://www.youtube.com/watch?v=B66oN4uHThk
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jaký zase granáty by měly lítat? Politické strany rozsévají jedna na druhou absurdní nenávistnou kampaň, tak ať se nediví, že tím radikalizuje i voliče. Do skutečného násilí to ale má daleko předaleko, k tomu to nikdy nedojde.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ne? A o tom, že Bohuslav Sobotka dostal ránu pěstí si neslyšel?

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Myslím, že Ray myslí jak skutečné násilí jako střílení, nebo něco podobného co se teď děje v Řecku a ne ránu pěstí i když zezedu :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Napsal jsem skutečného násilí. Pěstí dostaneš i když jdeš do hospody. Jihokorejský parlament pořádá co dva týdny bitku mezi stranami, a puč zemi nehrozí. Nějaké ty vajíčka nebo sem tam pěst je známka, že v politice není všechno ok, ale rozhodně ne že se blíží vyhlazování příznivců opozice. Bitka mezi Mackem a Rathem tu byla před dvěma nebo třemi lety taky, a pokud vím, tak se strany mezi sebou taky nezačaly následně střílet.

Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sobotka si tu ranu zasloužil za to co udělal se státníma prachama. Nej gol je že mu ji dal volič levice. Čemu se diví, když tam zadarmo nalejvaj pivo, nechaj ty lidi tam chlastat bez kontroly toho kdo co vypije.

Když už sme u toho, Rath se aspon popral, a od Macka ta rana byla imho větší :-D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Balial píše:
Sobotka si tu ranu zasloužil za to co udělal se státníma prachama.

Tak tohle mě dostalo :rflmao: . Za to co udělal se státníma prachama??? To by byla většina těch tam nahoře už dávno na onom světě. Vždyť tam se rozhazujou prachy furt a dělá to skoro každej.
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Trochu víc čti.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sobotka si tu ránu nezasloužil, tohle k volbám ani k tomu že je politik prostě nepatří. Sobotka a černopr*elníci z čssd si zasluhují nebýt zvoleni, to je tak vše.

Mě na tom vadí, pouze to, že ač to chlápek udělal, budou ho uhánět jenom protože sejmul toho trotla. Kdyby mě kdokoliv dal přes tlamu, tak se policajti ani nebudou obtěžovat přijet natož to nějak víc řešit...

To je na tom to smutný...

CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To je pravda to se na tebe vyserou, ale dneska můžeš z toho ,že ti někdo rozbije hubu u soudu vytřískat pěkný prachy, mášli svědka. Nebo taky pokud rozbiješ hubu někomu ty, tak tě u soudu oškubaj.

Jo hold dneska už je možný všechno :hmmm: . Kdyžtak pro ty co by vrdili, že je to kravina.... Musim říct, že není kámoš takhle už u soudu byl, ale měl kliku, bylo to jen tvrzení proti tvrzení. Ten maník co tvrdil, že ho kámoš zmlátil neměl svědka.
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Všechno nejlepší! :drink2:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To ses spletl, Geser, narozeniny mám až za měsíc!

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo