Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

gravidus: to je ale morbidní humor! :D

Vlad Dracul: vážně? Já to tu psal a nikdo si toho nějak nevšímal :D

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ta škola je opravdu náročná... hodně náročná... nejrhorší týden v roce - ten zápočtovej... Už aby začaly ty zkoušky :D

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mám pocit, že mi za chvíli vyteče mozek ušima ven. Od desíti dopoledne sedím v počítačové učebně tady na fakultě a dopisuju referát, který mám odevzdávat zítra. Jsem těsmě před koncem, ale dneska už to nedám, jsem naprosto mimo. Dopíšu to zítra dopoledne, snad...
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak, já dneska musím udělat dvě seminárky, a jeden referát z umění.. je to taky potěšení a to jsem chtěl jít dneska na avatara...

Joanne Airman
Airman

Odpovědět s citací

Siria píše:
Joanne - ale vždyť to jsou jen blbí čoklové, sim tě, co furt jen os...vaj trávníky a chodníky, navíc jsou na každým patníku, tak co se rozčilovat ne? :wall: Co na tom, že díky petardě vybuchlý mezi nohama může jinak vynikající pes, kterej by mohl dosáhnout výbornejch výsledků, získat reakci na střelbu? Taky si ani nechci představit, co vyroste z těch dětí, který nemaj úctu k ničemu živýmu. Hlavně že si připadaj jak mistři světa. Pak nemaj bejt případy jako letos z podzima, kdy dva podobní machři přivázali asi tříměsíční štěně za auto a asi dva kilometry ho táhli. Přes následnou péči veterinářů štěně nepřežilo, ovšem těm dvěma se nic nestalo. Nebo co takhle ten pes, kříženec ovčáka, kterej měl na krku místo obojku kus drátu, zřejmě už od štěněte, takže se mu zařezával do krku čím dál víc, až měl úplně obnaženou krční tepnu? Dva podobné případy z prosince, oba psi jsou zatím v útulku. Nebo ten šíleně vyhublej afghánskej chrt, kterej na tom byl tak zle, že už nemohl chodit a pomalu ani pít? I tenhle je z prosince. Tenhle pes měl štěstí, už je u nové maitelky, která už má dva afghány a to plemeno miluje. Případně jak kdosi vyhodil z auta hrozně podvyživenou březí fenu, která následně venku porodila devět štěňat. Fenku naštěstí našla brzy jedna ženská, a posléze i štěňata. Fena zůstala u ní, štěnda mají nové dobré domovy. Říjen. A to ještě není všechno. Dneska to naštěstí bylo v pohodě, venku počasí nic moc a tak ven táhli jen pejskaři, byla prča. Bych ti přála vidět tu pětičlennou hrající si smečku.

Je to hrozný, co lidi úmí vymyslet aby se pobavili. A nejhorší na tom je, že ty tresty jsou naprosto směšné i po úpravě zákona o týrání. Achjo. To já tedka docela stanguju, co se týče procházek, ale můj pes je hrozný citlivka :D Jak jsme venku víc jak půl hodiny, tak mi chodí po třech a jde směrem k domu. A to jsme zkoušeli i takovou tu mastičku, kterou se snažil slíznout, psí botky, a ty si akorát celou procházku sundával.

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Btw. co máš za hafy? Mě doma sídlí vipetka (plemeno většině laické veřejnosti naprosto neznámé, takže už jsem se dozvěděla, že mám pita, dogu, naháče, kolii... :rflmao: ) a kříženka NO. Vůči chrtům taky panuje dost předsudků, takže jsme bohužel skoro pořád centrem pozornosti.
Taky by mě zajímalo, kdy lidi přestanou psy dělit na nezvladatelné šelmy, které trhají děti na potkání, případně se zakusují do nohou (psi u běžného člověka) a roboty, kteří se bez povelu ani neuprdnou (psi služební, policejní) a začnou v nich vidět to, co jsou, živé bytosti. Ale to by asi stálo moc přemýšlení, a neřídit se jen tím, co píšou v novinách, že.
Dojali mě tenkrát s tím zákonem, že psi nad myslím 35 cm výšky budou muset mít povinně vodítko a košík neustále. No, už vidím, jak s tím svým šílencem chodím jen na vodítku. Dyk to by hraničilo už pomalu s týráním, a tak je to u většiny psů.
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já nechci prudit, ale nechcete si založit téma pejskaření? Určitě by se tu pár pejskařů našlo. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Téma na pejskaření? :D No já nevím, jestli se o tom tady budou chtít lidi bavit tak asi proč ne, ale stejně jako majitelů pejsků tady budou i majitelé koček, králíků, křečků, rybiček a nevím čeho ještě. Abychom za chvíli nezakládali třeba ZOO sekci. :lol:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak třeba jen téma na domácí zvířátka :D (ne, sourozenci se do této kategorie nepočítají :smile: )
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Usnadnil jsem vám práci...
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Učenie na skúšky je taká sranda... :)

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jo, k popukání. Včera jsem přečetl troje skripta - můj nejlepší literární počin za posledních několik měsíců.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ja som pre istotu túto noc ani nespal :D Snažil som sa dostať celý semester ekonómie do hlavy za jednu noc. A vlastne mám z toho celkom dobrý pocit, uvidíme, ako sa zadarí na skúške :D

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Jak se to můžete učit tak dlouho a tak pozdě? Po pár hodinách čtení jsem naprosto vyřízený a nic už do hlavy nedostanu :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Stačí si dávať rozumné pauzy (napr. hodinu sa učiť a pol hodiny pauza) a dá sa to. A čo sa týka učenia dlho do noci, som zvyknutý chodiť spať nadránom, takže pre mňa no problem. A celkovo sa mi vždy lepšie učilo večer (v noci).

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo