Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Vaše přezdívky

Vaše přezdívky

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 21.4.2008 16:47:40
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

U me je to dost lolsky duvod - jsem linej vymyslet neco novyho, a tahle prezdivka je uz stara asi sest roku, poprve pouzita na Webgame.

Navic mi jmeno Vlad prijde cool, a Vlad III. Dracula byl frajer - lidi ho nemaji radi, kvuli fantasmagoriim Brama Stokera, ale dokazal na dost dlouho ochranit Evropu pred Turky - trasli se pred nim strachy vic, nez pred svymi vladci a uz jen to je vykon hodny obdivu.

Ono vetsina "Velikych" vladcu nebylo moc mirumilovnych... :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 21.4.2008 17:03:20
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vlad Dracul - Hm, hezký....

byl jsem osvícen a konečně jsem na to přišel. Vahishta se jmenovala moje nejoblíbenější zbraň v Prince of Persia: Warrior Within - A má jí jen jeden člověk... :D

Příspěvek 03.7.2008 19:00:08
Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

noo tk já mám celkem nudný jméno Charlie- překlad mýho jména
no a 0025 to bylo kvůli tomu že Charlie už byl všude zabranej tak sem přidal 002 ale bylo to malo tak sem pridal i 5 .. chtělo by to ale nějaký nový a lepší
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

Příspěvek 25.7.2008 21:36:11
ronin Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no já mám přezdívku ronin od 6. třídy to se mi zrovna začali líbit samurajove sci-fi a fantasy(mimochodem sg1 sleduju od 5. třídy základky :D ) , no a ronin je samuraj bez pána a o čtyři roky později jsem začal cvičit kendó, ta přezdívka se mi hrozně moc líbila :D
coming soon or later

Příspěvek 26.7.2008 21:21:21
Morpheus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak taky přispěji se svou troškou do mlýna.

Mojí přezdívku, ač to může mnoho lidí překvapit, jsem začal používat daleko dříve, než vznikl film Matrix.
Morfeus byl v řecké mytologii, která mne fascinuje, bůh snů a snění, Který nastupoval svou práci v okamžiku, kdy práci dokončil jeho otec Hypnos, bůh spánku. Navozoval lidem ve spánku snové představy a plnil tak, byť jen virtuálně, lidská přání a touhy v prožitky, aby se jim lépe spalo a byly po těžké práci ráno odpočatí. Uměl se proměnit v jakoukoli osobu a vlastní podobu míval jen v době kdy sám odpočíval.
Tato postava není tak notoricky známá, jako třeba Aphrodité, nebo Poseidon apod, a já se o ní dozvěděl od kamaráda, když jsem mu občas vyprávěl co se mi v noci zdálo.
Vždycky jsem rád spal to mi zůstalo do dneška:-) a taky se mi hodně často zdávali živé a úplně barevné sny, což jak jsem se později dozvěděl, není tak úplně běžné.
No a mnohem víc než Morfeus, se mi líbí latinská verze Morpheus. To slovo tak nějak líp vypadá.
Používám tuhle přezdívku co si pamatuju. Začal jsem s ní mít problémy až po filmu Matrix, kdy se s ní na síti doslova roztrhl pytel. Takže jsem občas nucen použít za slovo číslovku 1, případně 01.
Teď už se zase pomalu síť sítí od téhle přezdívky pročišťuje, tak jí můžu zase vesele užívat v původním tvaru.

No a samozřejmě třeba na škole mi říkali Zajda, nebo Viking podle mého jména.
Po filmu Sněženky a Machři jsem si chvilku užíval celou známou hlášku, místo přezdívky, ale naštěstí to bylo na oslovení moc dlouhé, tak je to přešlo.
Naposledy upravil Morpheus dne 14.1.2009 10:34:17, celkově upraveno 1
*MORPHEUS*
Obrázek

Příspěvek 05.8.2008 22:58:45
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mark Jackob (čte se to Džejkob): už ani nevim jak to vzniklo, ale rozhodně to neni od Jacoba z SG-1. Takhle mi zacali rikat uz dávno. Myslim ze to bylo v nakym SW komixu nebo knize, ale jistej si nejsem. A Mark je překlad mýho ména. Ale uznejte kdo má v přezdívce méno i příjmení :?: :D
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 16.9.2008 21:52:19
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 11:23:29, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 11.10.2008 22:28:40
Oshiraban Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak moje přezdívka Oshiraban je vlastně ze hry Space Rangers, tam to sice bylo Oshira Ban, ale do většiny for a her nešla dat mezera tak jsem z toho udělal Oshiraban.
V životě je mnoho otázek, ale málo odpovědí.

Příspěvek 05.2.2009 01:52:50
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mark Jackob píše:
Ale uznejte kdo má v přezdívce méno i příjmení :?: :D

Třeba já?
Od jakživa používám jméno.příjmení. V poslední době se setkávám s tím, že weby nepřipouštějí tečku v nicknamu. Proto ubírám a používám jen jménopříjmení.
No a na libimseti mám přezdívku Duracel, protože mi tak říkali na ZŠ - podle jména je napadla spojitost.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 06.2.2009 14:57:57
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Môj nick vznikol keď som začal hrávať Counter Strike. Počúval som hlavne kapelu Foo Fighters (stále je asi moja najobľúbenejšia) a to Fighter sa mi hodilo tak tematicky k CS, tak teda Foo Fighter :)

Příspěvek 06.2.2009 16:09:23
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Jelikož jsem velikej fanda do stargate tak sem mám Daedalos (cšichni víte proč) ale někdo už tady má moji přezdívku Phoenix )tak mi sem tam řeknou i kamarádi (taky určo víte proč). Jinak Foo Fighter tebe sem na CS viděl hrát občas hraju na serveru jako ty nevim jestli znáš Phoenix[SC]??

Příspěvek 12.2.2009 14:50:19
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No moje přezdívka tady vznikla tím, že jsem se překlikl a místo Yeyinde jsem Yeyind :-D

Všude jinde teď používám: Yeyinstrasz což je spojení Yeyinde (v jazyce predátorů Statečný :-D) a strasz je koncovka u jména rudých draků ve WoW :-D

Na druhou stranu už znám jen jedinou přezdívku (kámošova Konihlava), kterou nemá nikdo jiný :-D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 15.2.2009 11:20:34
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Moje přezdívka BLACKBURN.....

Viděl jsem film BLACK HAWK DOWN a jak tam spadl ten chlap z vrtulníku tak ten se tak jmenoval.. A když se to přeloží "černý oheň" tak to není špatný :D :D :D proto to používam skoro všude
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 15.2.2009 13:01:47
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tenhle topic už mám v hledáčku pěkně dlouho, ale nikdy jsem se nedokopala sem napsat, jak jsem ke své přezdívce přišla. Až teď :D
Kdysi jem psala povídku (a nikdy nedopsala, to je pro mě typické :oops: ) jejíž hlavní hrdinkou byla Anišja Valdera. Ještě teď si pamatuji, jak jsem ho vymýšlela a mám ho i někde napsaný. tak jsem psala a psala a nějak jsem přhodila písmena "š" a "j" a moc to nezaregistrovala. Tak vznikla Anijša.
A pak přišel internet a já chtěla zanechat vzkaz na nových stránkách mého oblíbeného krasobruslaře. A nenapadlo mě nic jiného než zrovna Anijša, ale jelikož si internet a hlavně ten zahraniční moc nerozumí s interpunkcí tak jsem "š" nahradila "sh". Od té doby se na internetu vyskytuju pod touhle přezdívkou a nikdy ně to nenapadlo změnit. Už je to cca 5-6 let. K Anijshe jsem po nějaké době přibrala i příjmení Valdera, které sem tam použiju.
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 15.2.2009 13:39:45
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak má přezdívka vznikla, když jsem psala jednu mysteri povídku a pojmenovala jsem tak hlavní postavu. Řekla jsem si jméno Destiny se ideálně hodí a vystihuje podstatu hrdinky. To jméno se mi tak zalíbilo, že už ho nějaký ten pátek používám :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo