Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Gratuluji :)
:ok: :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Gratuluju! A kde budeš pracovat, jestli se můžu zeptat?

Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Daedalus.cz: Takže víc jak půlhodinové zpoždění (kvůli kterému potom někde tvrdneš další dvě hodiny, i když uznávám, to už je můj problém) je podle tebe v zimě standart? Pro někoho, kdo hodně přestupuje a spoje mu na sebe docela navazují to může být kapánek nepříjemné :wink:

Nohajc: Z konce jsem smutná už teď :lol: (v půlce 3. řady), vůbec k němu nechci dojít :wink: O B5 se mi sice ještě nezdálo, zato jsem se nedávno přistihla že docela vážně uvažuju nad nějakým kostýmem z B5 (a já skutečně nejsem tenhle typ fanouška). Fáze mírné posedlosti :lol:

Klenotka: Gratuluju :)
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Lirael: Rozhodně to není příjemné, ale ne vždy za to můžou ČD. V zimě mají zpoždění i mezinárodní spoje z jiných zemí. Návaly sněhu nepřemůžou ani sebelepší vlaky.

K Babylonu: Na B5 se taky už chystám, jen si potřebuji udělat místo v časovém rozpise.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Lirael:
a to hlavní teprve přijde :D
počkej ten konec tě ztrhne, já mám na krajánku jen při vzpomínání na děj, nemluvě o tom když to vidím...

Daedalus.cz:

Tak neváhej :D vážně to je něco co tě chytí. Já osobně ho doporučuji kde můžu a mám k tomu důvod.
Babylon 5 je NEJLEPŠÍ sci-fi seriál co jsem kdy měl tu čest sledovat a ten kdo nezná o hodně přichází, ale kdo zná a vzdá neví co je to dobré a poctivé sci-fi. Takový člověk je zhýčkaný přítomností...
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tady se musim Lirael zastat.... Ono je zima a právě proto by se lidi v ČD neměli nechat zaskočit, obzvláště v prosinci...

Navíc by se mohlo stát v ČR standardem, že když má vlak zpoždění a že někde člověk vytvrdne..mohli by mu aspoň vrátit peníze... slušné chování monopolní společnosti by neuškodilo... Tohle téma je pro mě obzvláště citlivé, protože mě dráhy vypekly už několikrát za poslední dva týdny... a jsem z toho velmi mrzutý, protože pravděpodobně v neděli pojedu vlakem zase :(

Nejhorší je že já vždycky vzteky bouchnu a můj cholerickej výbuch odnese průvodčí, který/á za nic nemůže...

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jak říkám naposledy, nechci se s nikým hádat. To že je zima a sněží je fakt a věř mi, že dráhy se na to připravují dopředu. A jak říkám, neděje se to jen v Česku. Já mám praxi v ČD centru Liberec, takže o tom něco málo vím. A peníze dráhy vracejí, když je daný spoj opožděn a ty se rozhodneš jet něčím jiným. Tady je taky malá neinformovanost od spousty lidí. V zázemí kde se pohybuji se opravdu lidi snaží, aby vše jelo v pořádku a na čas, takže jsem na tohle tréma trochu citlivý. :)
PS: Jezdím s ČD dvakrát denně a taky mám kolikrát zpoždění, ale co se dá v tomhle počasí dělat.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jednou měl vlak zpoždění asi 45 minut...paní na pokladně se na mě dívala jak na kreténa, když sem za ní slušně přišel ať mi vrátí peníze, že si radši seženu něco jinýho... a NEVRÁTILA... já nemám čas nikde se s někym dohadovat, kdo má pravdu... když to neudělá automaticky a ani se neobtěžuje omluvit za vzniklé nepříjemnosti je to víc než smutný.... Krom toho i v zimě na sebe kdysi vlaky čekaly... :sorry: to je moje poslední příspěvek..protože se taky nechci hádat a spíš chci jít spát...takže dobrou!

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Zima v zimě je vždycky nečekaná. Počkej, až zase silničáři začnou tvrdit, že je sníh zaskočil a že s nim vůbec nepočítali a proto maj 14 dní spoždění s úklidem silnic...

Ale abych pravdu řekl, zima zaskočila i mě. V létě jsem si nechal o kousek zkrátit kalhoty (všechny) abych konce nohavic nešoural po zemi a teď mi mrznou kotníky :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Proto se v létě kupují takový magický věci jako kraťase :D :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotka: Gratuluju!!! :D

Lirael píše:
Z konce jsem smutná už teď :lol: (v půlce 3. řady), vůbec k němu nechci dojít :wink: O B5 se mi sice ještě nezdálo, zato jsem se nedávno přistihla že docela vážně uvažuju nad nějakým kostýmem z B5 (a já skutečně nejsem tenhle typ fanouška). Fáze mírné posedlosti :lol:

Trust the Corps! The Corps is mother, the Corps is father!
(Mě už chybí jenom pouzdro na PPG :lol:)

A víte, jak poznáte, že se na B5 koukáte až moc? Místo scén se vám zdají celé epizody :rflmao:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Klenotka:Gratuluju.
A kde ten Babylon 5 prosim stahujete(jestli to stahujete). A v češtině nebo v angličtině. Dík.
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak český dabing se shání docela špatně. Navíc, pokud vím, existuje jen na první 2 série. Za to originální znění a slovenský dabing se sehnat dají. Titulky jsou ke všem dílům jak české, tak slovenské.

Zkus se podívat třeba na warforum.cz nebo warez-bb.org. Tam je odkazů habaděj.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klenotka - z celého srdce gratuluju :bravo:

Jinak jsem teď celkem vytočená, páč jsem zjistila, že naše zahrada je součástí honitby. Což znamená pro myslivce v době honů volný vstup (a pro nás zákaz, neb se v době honů nemá do příslušné honitby chodit) a povolení střílet na našem pozemku. Ach jo :cry:
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

A to se smí? Vždyť je to váš soukromý pozemek, ne? Takže kdyby vám tam někdo zastřelil omylem psa, tak může tvrdit, že se to stalo v době honitby? To je ale blbost...
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo