Mě zaráží to, že tady každý kritizuje ČSSD a levici vůbec (ano, ČSSD měla své korupční aféry, vypláceli tajně miliardy hledanému Šťávovi atd.), ale ODS, KDÚ-ČSL a ostatní také nejsou čistí.
Navíc pokud tady chcete moralizovat, tak si vzpomeňte, jak Topolánek
o nás, Češích, řekl, že jsme srabi. Navíc jeho nevhodná gesta, urážky, nevhodné chování, skandály-to je politická kultura? Chápu, že lidé ze ČSSD nejsou svatoušci, ale ODS je to samé jen v bleděmodrém

Já osobně měřím všem stejným metrem.
A teď malá zajímavost z říše zvířat:Nedávno jsem na kanálu Animal Planet viděl velmi zajímavý dokument o hyenách (možná jste viděli). Žila byla jedna smečka hyen a tu vedla silná a obtloustlá hyena, co nemohla mít mláďata. Ona smečku ovládala a ostatní hyenyposílala na lov. Podřízené hyeny vždy ulovily nějakou menší kořist, jenže když ji přinesli tlupě, tak první musela jíst ta tlustá hyena, která nemusela nic lovit. Ona ostatním nedovolila, aby se přiblížili k hostině, když jedla a ostatním nechávala jen zbytky. Podřízené hyeny, které kojily svá mláďata, byly oslabené a zbyly na ně vždy jen zbytky, ikdyž ony byly těmi, co lovily jídlo pro celou smečku. Jednoho dne podřízené hyeny tvrdě napadly vedoucí (tu obtloustlou) hyenu a pokousaly ji. Z podřízených hyen byla vybrána nová a když se něco ulovilo, tak nová vedoucí hyena dovolila všem, aby mohli jíst zároveň s ní ulovenou kořist. Naopak bývalá vedoucí hyena, která nikdy nikomu nechtěla nic dovolit, byla v roli podřízené hyeny a musela jíst vždy až jako poslední. Smečka pod vedením nové hyeny začala prosperovat, byli den ode dne silnější, smečka měla více členů a dokonce si troufli i na lvy a těm ukradli kořist.
Nepřipomíná vám tento dokument něco? 
Mně tedy ano a vidím, že těch obtloustlých hyen, co myslí jen na sebe a chtějí všechno maso jen pro sebe, je plný parlament
Takže je na čase, aby někdo začal kousat
Ještě poznámka k politickým stranám: Věřím, že všem se hodí do krámu, když se hádají přívrženci levice a pravice, národ je rozdělený na X frakcí a všichni se nenávidí a uráží (střet generací atd.). Lidé by se měli vykašlat na nějaké strany a sjednotit se, obyčejní lidé (nestraníci) bojovali v celém 19.století za svá práva (8 h pracovní doba, lepší podmínky pro práci atd.) a dnes jsou tato práva pošlapávána a zesměšňována a za toto naši předci prolívali krev.
[img][./images/thumbs/CPSbanner-1_1249655725.gif]http://i680.photobucket.com/albums/vv165/carlo959/CPSbanner-1.gif[/img]