tak normalka je bejt vzhuru do ty pulnoci ,jedny kdyz semunavenej tak v 2200 stavacka v 0600 o vikendu spanek klidne v 0400 stavani 1100:-D kdyz sem na akci nebo cviceni tak spani zadny nebo cca 3 hodinky pak prijezd v nedeli domu a spanek klidne v 1800 do pondeli 0600 nekdy to je svanda .a kdyz neni sila tak zatah a celi den valeni se doma v pelechu a u pc:-D AKA Eli:-D
Ja vstávam bud ve 4 hodiny nebo v 5 do školy. spát chodim kolem 0:00 večer. Dospavam to pak hodinu ve vlaku, pak další dvě hodiny ve škole . kolem 16:00-18-00 jsem zase doma, pustim serialu usnu, když usnu na déle jak hodinu tak už potom obvykle spat nechodím, o všem o to déle potom spim zase ve škole.
Ja vstávam v podstate kedy sa mi chce Chodím na výšku a ráno mám len prednášky, ktoré sú nepovinné. V súvislosti s tým som minulý týždeň vyplodil hlášku: Keby boli prednášky povinné, lepšie by sa ráno vstávalo ..aneb občas by som mal zájsť aj na manažment...
Tak já vstávám třikrát týdně v pět ... bohužel ačkoliv jsou přednášky nepovinné tak na ně musím, neb si nedokážu představit jak bych vystudoval školu bez chození na ty přednášky
(jedno to vstávání je kvůli práci, kterou mám v pondelí od sedmi)
no takze ja ve vsedni dny vstavam v 6:30 a chodim spat tak 23:30 - pulnoc a o vikendu chodim spat tak nejak k ranu a vstavam v poledne
Rodney:Radši umřu jako hrdina než jako jídlo
Kane: "Do you ever give up?"
Jackson: "Not until I'm dead. And sometimes not even then."
(Kane: "Vzdáte se někdy?"
Jacson: "Ne, dokud jsem naživu. A někdy ani potom ne.")
Pomsta je pokrm, který nejlépe chutná za studena (klingonská moudrost)
mel bych v 7 ale vstavam tak ve trictvrte na osm o vikendu ve 12 odpoledne du spat Tak v pul 11ý o videndu tak ve 2 hodiny rano spim tak 9 hodin spat bych chtel celej den bude mi 14 nesnidam
Fritol:Co bude ted,Šmajdalfe? Šmajdalf:Ted? Ted si dáme DELI.