Ha, konečně už nám jde proud, aneb na Jablonecku je opravdu úžasná zábava, proud a teplo, to jsou nyní slova téměř neznámá

Dostat se o školy je téměř nemožné, ve čtvrtek jsem měl jít na laborky, vlaky nejezdily vůbec, zasypaná trať a ty co jely(tedy v vedlejšího "města" měly minimálně 2,5 hodiny zpoždění) Takže jsem šel na autobus co jede v 10:19....v 10:55 jsem usoudil, že čekat déle nemá cenu a šel jsem domů, kde mě pro změnu čekala zima, ale na asi hodinu pustili proud.
Včera obdobná situace, místo toho, abych do Liberce na výuku dorazil na čas (i když můžu být vlastně rád, že jsem dorazil vůbec...) tak jsem jel vesele cestou snad vším, čím se dalo - vlakem, ze kterého nás následně vyhodili na náhradní autobusy, které měly dorazit asi za 45 minut, následně na autobusy, které nahrazovaly tramvaje (přervané až hrůza)....no každopádně cesta, co normálně trvá jen těsně před hodinu, trvala tři...a zpátky obdobná nádhera....a aby toho nebylo dost, jakmile jsem přišel domů, tak půl hodiny na to vypnuli proud (kolem 15. hodiny) a netuším, kdy ho zapli, ve 20 hodin jsem šel raději spát, protože to nemělo vážně cenu.... vážně miluju zimu, opravdu že jo....