Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Učitelé

Učitelé

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 09.3.2010 17:48:17
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

NO tak já sem na základce měl "docela naormální" učitele, jen naše dějepisářka byla zatížená na židle (u ní ve třídě totiž někdo vždycky vyndal šroubky ze židlí a ona to pak sváděla na nás) a pak ještě jedu která byla taková menší (my jí říkalí skřítek racochejl :lol: ) a ta pořád říkala "že" nebo Tááákže :lol: :lol: .

Ale teď na střední to je úplně jinej kalibr. Občas mám pocit, že na naší školu
Toto je spoiler!!!:
střední průmyslová škola elektrotechnická v Plzni
nabírali jen samí exoty nebo chovance psychiatrickejch ústavů. Jeden příklad za všechny:
Ve druháku a ve třeťáku jsme měli jednu učitelku, která byla naprosto blbá, chovala se jako magor, neuměla učit a celý ty dva roky si ná nebyla schopná zapamatovat.např. jeden spolužák podváděl v testu, ona si toho všimla, ale spletla si ho se mnou a chtěla mi za něj dát kouli. Já sem tam naní asi 2 minuty řval že si nás spletla ale ona mě nevnímala, nakonec jsem jí řek že je kráva, ona si mě konečně všimla a tu kouli mi nedala a kupodivu ani poznámku. Nebo v jiný třídě zase psala na tabuli nějakej vzorec, jedn žák se jí zeptal, co je to tam za znamínko, jestli mínus nebo zlomková čára a ona mu odpověděla
Studente ty jsi se mě zeptal otázkou. :lol: :lol:
.
A nebo nám taky chtěla nakecat že c se značí rychlost zvuku. (je to značka pro rychlost světla) :lol: :lol: :rflmao:

Pro ty co uvažujou tam jít mam jedinou radu: Nikdy a za žádnou cenu tam nelezte, jinak jste sebevrazi!!! :twisted:
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 09.3.2010 18:41:06
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak chodim na Arcibiskupský gymnázium...

minulej rok sme "brali" starej zákon,teď berem(už doopravdy :D) ten novej...taky se sem zajímavej jestli budeme brát jiný náboženství,ale asi ne no...
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 09.3.2010 18:56:07
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jackson D. : třída, jméno?
Taky chodim na SPŠE a opravdu někteří učitelé jsou opravdu vytříbení :roll:
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 09.3.2010 19:08:34
david.p41 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No já bybli taky četl přesněji nový zákon (měl jsem napsat seminárku) no nebylo to zas tak hrozný ale chodit na hodiny o náboženství tak to fakt ne a s tím arcibyskupským gimnáziem to aš skončíš budeš kněz a nebo to je jako normál gympl teda s nábožensvím (maj děravou ohradu tak jim zdrhaj ovečky a papeži nemá kdo spásat zahradu a dávat vlnu)
Proti blbcům neexzistuje ochrana,jsou až příliš vynalézaví.
http://www.zavislak.webnode.cz
http://www.stream.cz/video/14/393899-sheppard-team

Příspěvek 09.3.2010 19:10:06
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

david.p41 píše:
No já bybli taky četl

To je neuvěřitelný.

Příspěvek 09.3.2010 19:19:59
Qui-Gon Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Daedalus.cz: Ono je toho více......
david.p41 píše:
No já bybli taky četl přesněji nový zákon (měl jsem napsat seminárku) no nebylo to zas tak hrozný ale chodit na hodiny o náboženství tak to fakt ne a s tím arcibyskupským gimnáziem to aš skončíš budeš kněz a nebo to je jako normál gympl teda s nábožensvím (maj děravou ohradu tak jim zdrhaj ovečky a papeži nemá kdo spásat zahradu a dávat vlnu)

.....ale každý jsme nějáký a já už se to snažím moc nevnímat, ale když už jsi to nakousnul. :D
Vědět málo je nebezpečné.
Vědět mnoho také.

-Albert Einstein

Příspěvek 09.3.2010 19:26:32
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě se udělalo zle z prvního slova, zbytek jsem raději nečetl.

Příspěvek 09.3.2010 19:35:58
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Camel píše:
Jackson D. : třída, jméno?
Taky chodim na SPŠE a opravdu někteří učitelé jsou opravdu vytříbení :roll:

tak moje třída je 4.b a ta učitelka je Soukupová.

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 09.3.2010 19:41:46
david.p41 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jo já vím nejsem dobrej češtinář.
Proti blbcům neexzistuje ochrana,jsou až příliš vynalézaví.
http://www.zavislak.webnode.cz
http://www.stream.cz/video/14/393899-sheppard-team

Příspěvek 09.3.2010 19:52:39
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

to se šeredně pleteš :) :)
my tam bibli pouze občas citujeme,ale normálně se učíme co se stalo po čem atd...skoro jako dějepis...
a k tomu že se stanu kněz:jsem silně nevěřící člověk,takže nehrozí,že bych se stal knězem
Naposledy upravil miki dne 10.3.2010 15:26:03, celkově upraveno 1
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 09.3.2010 20:35:57
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jackson D.:
Já jsem lyceář, takže bohužel neznam...my máme většinou jiný učitelky než ostatní obory mi přijde...
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 09.3.2010 20:50:32
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to jsi šťastnej člověk. :)

Příspěvek 12.3.2010 12:41:41
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jak už tady říkala Klenotka - buďte rádi, že vás nedostanu do drápů já :twisted:

Ona je totiž fakt lahůdka trávit noci (třeba do čtyř do rána) výrobou příprav na další den, pak být na osmou ve škole, a čtyři nebo pět hodin v kuse stát/sedět za katedrou před třiceti+ lidma, pro které jste "jenom praktikantka" a tudíž někdo, koho nemusí poslouchat a jehož hodina se bere v podstatě jako volná zábava. Nejlepší jsou žáci, kteří vám dávají najevo, že by raději byli úplně jinde, nebo ještě lépe, že vůbec nepotřebují znát to, co se je snažíte naučit...a pak opravovujete písemky s výtvory typu "byble a arcybyskupské gimnázium" (a to nemusím být češtinář, aby mi to hýbalo žlučí, a ne "nejsem dobrý na češtinu" v tomhle případě opravdu není výmluva - tohle by opravil i automatický spellcheck ve wordu, kdyby ses obtěžoval ho použít...) Jo a do toho se setkáváte s - v lepším případě - shovívavými úsměvy "starších a zkušenějších" kolegů, kteří to se svými žáčky už dávno vzdali a jedou ve svých zajetých kolejích...

A ještě přidám názor do rozvíjející se diskuze na téma náboženství na školách: učit se o Bibli není propaganda, je to literárně-historické učivo jako každé jiné. To, že se vám někdo snaží ukázat svůj pohled na svět neznamená, že vás chce přetáhnout na svoji stranu. Ti, kdo náboženství na školách učí, to většinou dělají proto, aby vám rozšířili obzory a pokusili se vám sdělit právě to, že v běžných mezilidských vztazích vlastně vůbec nezáleží na tom, jestli jste "věřící" nebo "nevěřící". A věřte mi, pokud nedokážete rozlišit rozdíl mezi pojmy "křesťanství", "katolictví/katolická církev" a "studium Bible" tak nějakou tu hodinu náboženství potřebujete jako sůl. Třeba proto, abyste se v budoucnu společensky neznemožnili ;-)

Nakonec, abyste neřekli, vám sem hodím oblíbený vtip z naší pedagogické fakulty:

Jdou do práce mladá a stará učitelka. Mladá má na rameni kufřík s notebookem, v rukou spoustu pracovních listů, DVD se spoustou prezentací, no zkrátka málem se pod tím nákladem kácí. Stará si vykračuje jen s igelitkou, ve které má jablko a jogurt. Mladá se na ni s obdivem podívá a říká: "Paní kolegyně, vy už to po těch letech asi máte všechno v hlavě, že?" Starší se usměje a odpoví: "Ale kdepak v hlavě, paní kolegyně...u prdele."
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 12.3.2010 13:28:50
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jelikož vim, jak vypadaj školní prezentace čehokoliv, měl jsem podezření na tu propagandu. Právě proto jsem se ptal - jestli se to bere jako literárně historické učivo, tak bych celkem neměl výhrady.
Nicméně radši bych místo toho viděl extra hodiny fyziky.
Toto je spoiler!!!:
To ale místo skoro všech ZŠ předmětů :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 12.3.2010 13:44:00
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No tak nevím, ale studium bible mi přijde jako propaganda. Kdyby to bylo jako jakákoliv jiná kniha tak se jí věnuje maximálně hodina v češtině a jedeme dál. Takhle by se rovnou mohla udělat hodina "studium Monte Crista" nebo Nietzeho (at si dětičky na základce aspoň užijou legraci). A ještě, že se učí co se stalo po čem u něčeho, co není ani zdaleka prokázané a srovnávat to s dějepisem tak to pardon. Podle mě má každý normální člověk dost rozumu na to, aby toleroval (nemám lepší slovo) ostatní víry a nepotřebuje aby mu to ve škole někdo mlátil do hlavy dával mu pětky za to, že neví co znamená armagedon, nebo kdo přivedl svatého Marka k náboženství... schválně jak by reagovalo naše školství na studium takového koránu, to by byl humbuk. A pokud to už někoho zajímá, tak si ji přečte sám, nebo jde studovat literaturu.

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo