Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nechápu jak někdo může považovat Rusáky v '45 za osvobozující sílu... jenom protože přešli na stranu spojenců....

Ostatně Poláci by mohli vyprávět, že...

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

It was fuckin' war, kids.
http://en.wikipedia.org/wiki/Allied_war_crimes_during_World_War_II

Nepopírám, že Sověti byli při osvobozování od Němců hovadštější, ale opět, nikdo není čistej a Drážďany by mohly o humánosti západního tažení vyprávět. Takhle se dá špína hledat donekonečna. Podstatné je, že osvobození od německé agrese to zkrátka bylo nehledě na to, jak sérií revolucí Sověti později region získali (a znovu připomínám, jak módní tehdy komunismus byl i obecně ve společnosti).
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já to myslel spíš tak, na jaký straně Sověti stáli na začátku války.... a co vedlo k tomu že otočili... a že otočili nedobrovolně... Stalin byl možná horší blázen než Hitler...ale o tom se ani nechci začít dohadovat... A nejhorší je, že jeho kult tam žije dodnes a nejen v zapadlých vesnicích na Sibiři..

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Což nepopírám a jeho oblíbenost v Rusku mě taky děsí. Finové jsou myslím nejhrdinštější národ WW2, ale to se zase dostáváme jinam.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

http://www.novinky.cz/koktejl/179400-zakladatel-cirkve-jedi-si-nesundal-kapuci-tak-ho-vyhodili-z-obchodu.html

:lol: Cvoci, být zarytým fanouškem seriálu/filmu je super, ale takhle to přehánět je trochu moc.

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

což mi připomíná Futuramu, kde členy církve Star Treku házeli do sopky :D :D
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nj, tak tahle novinka mě docela rozesmála. Boha jeho, to jsou cvoci. Že lidi uctívají kde co, na to už by si člověk jakž takž zvykl, ale že někdo založí církev Jedi. Lucas musí být tak hrdý :rflmao:

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hustej článek. Ten mluvčí reagoval dobře. :lol: A taky mě docela pobavily komentáře... :D
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak som úspešne absolvoval prvý deň na výške, všetko bolo v pohode, aj keď som trošku meškal na jedno cviko, ale tak inak pohoda :)
Ešte keby som nemal na intráku net s pingom 178ms na google.com a rýchlosťou 39,6 Kbps... Ale tak aspoň nejaký mám.

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Nojo - první den a už jsem se vykašlal na přednášku z fyziky ... musim si najít nějakou s jinym přednášejcim, dnešní výklad připomínal spíš ukolebavku.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

hehe... já začínám v úterý za týden a hned první den nevim jestli půjdu... mám 8 přednášek a jedno cviko... škola do 19:30..tak možná půjdu tenhle první tejden aby se neřeklo...

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Heh, dneska první den vejšky, ale ať jsem se snažil sebevíc, zatáhnul jsem jednu hodinu. Ale nešlo to jinak, profesor ani po třičtvrtě hodině prostě nedorazil, tak jsme šli na oběd.. :lol: Ale je to zajímavá škola, na cvičení nám zapíšou učitele, co má podle stránek školy ukončený pracovní poměr.. :rflmao:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

To vážně všichni začínají až teď? Já má školu "už" druhý týden :)
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

já jí mám až od příštího týdne...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

My taky začínáme až příští týden. Já mám navíc jen v pondělí a čtvrtek (tedy zatím, filda jako obvykle ještě nemá rozvrh), takže začínám vlastně až 1. října :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo