Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Náhodná událost dne: Dnes jsem po několika letech rukama brousil chodník. Nějak jsem neodhadl vzdálenost a výšku chodníku, břinknul jsem o obrubník a nevybalancoval to.

Takže pokud tu byl vážně ještě někdo tak bláhový, že si myslel, že mám špetku šikovnosti, tak ho musím zklamat
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak já jakožto vyšší ročník už můžu přijít na studijní kdykoliv, tak jsem celkem v klidu :) Letos jsem se dokonce vyhnula i tradičnímu návalu, protože ač jsou zkoušky, tak většina lidí to nenechává na poslední chvíli jako já a škola je krásně prázdná.

Což mě přivádí k myšlence a radě dne - vyhněte se Ústí nad Labem, pokud tam nezbytně nemusíte. Celé město připomíná válečnou zónu. Od nádraží až po divadlo je rozkopané, přičemž u nádraží je to zdaleka nejhorší. Nevěděla jsem, jestli mám koukat na cestu, vyhýbat se lidem nebo uskakovat autům. :roll:
Navíc mám problémy s nohou, takže to na těch kamenech a písku byla opravdu lahůdka. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

gravidus píše:
Ježiš..období zápisů a registrace kamkoliv.. Toto období ve mě vždycky v říjnu vyvolává paniku..

Sakra, to mi připomíná, že jsem se ještě nezapsal do dalšího ročníku, chjo, kdyby to tak moh někdo udělat za mě... :dontknow:
Obrázek

General
General

Odpovědět s citací

Tak nevím, jestli se tady tomu mám smát nebo si ťukat na čelo:

http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=646680

Ať toho chlapa už konečně pošlou tam, kde slunce nesvítí. Budou řešit požadavky kdejakého blbého teroristy, a Afrika jim zatím pomře hlady. :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

2:2...pořád lepší než drátem do oka

Byl dneska někdo na odjezdu "trabantem napříč Afrikou 2009"?
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak nám poslanci odložili o rok státní maturitu .. u ostatních to snad projde lehce :) .. chtělo by to někde to zapít :D
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak to vam nezavidim.... Já mam jinou otázku, pracuje tu nekdo u CSC? dneska jsem tu videl nasivku SGA ...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/178668-opraveny-hubbleuv-teleskop-poslal-kristalove-ostre-snimky-vesmiru.html

série několika pěkných fotek z vesmíru..

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak se přiznejte, kdoz vás před 20-ti minutama běhal po Andělu a hulákal "Stargate Atlantis!!!" :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, já to nebyl, ale chtel bych to videt. U nás v Prelouci moc SG fanu není. :(
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

WTF???já to nebyl ale je to podezřelý...
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No já v tá době na Andělu byl, ale projížděl jsem jen metrem, takže jsem to taky nebyl..
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tímto dnem a ještě skoro celý příští týden si tvoříme rozvrh... Je to zapeklité, je to neskutečné.. už mám zkušební verzi hotovou a jsem z toho hotovej... Hlavně ne nultý hodiny... jen to neeeeee :D Ale zatím to vypadá na pátek volnej a tak to má být! :D

General
General

Odpovědět s citací

My máme ráno v úterý od sedmi přednášku....opravdu nebudu vstávat ve čtyři, abych to tam stihla :roll: A já myslela, že už jim někdo vysvětlil, že dávat to takhle brzo, navíc přednášku, nemá cenu. Přijdou tam akorát lidi, co v té samé budově mají kolej...čili asi dva nebo tři. :D
Semestr začíná až 29. září, což je právě úterý a já rozhodně nebudu hned první den vstávat jako blázen. Z toho už jsem vyrostla. :)

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to nám to začíná na den přesně.. Já jedu akorát už v sobotu, protože musim vymalovat... přes prázdniny nám v bytě udělal domácí novou koupelku, ale bohužel si řemeslníci udělali z mého pokoje klubovnu... a podle toho to tam vypadá... pod stolem jsem dokonce našel párek, už byl teda řádně ochlupatělej ale pořád jsem ho v tom viděl :D

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo