Docela se mi osvědčily bazary na PC gamesy.
Dobře, CoD je přehnanej - dejme si tam Mirrors Edge nebo i ten druhej Mass Effect (jedničku jsem nemačkal, tak nesoudim), byli to dobrý pařby, fakt mě bavily, ale prostě jsou kratičký až hrůza (u Mass Effecta jsem si celou dobu říkal "fajn, sbírám posádku, to je úvod a pak vyrazim na Quest a začne to hlavní, posbíral jsem posádku, jedna mise a ende ... wtf? Snad to troječka napraví (na druhou stranu se musí nechat, že jsem to hrál 3× s různou postavou a pokaždý to bylo úplně jiný)).
V podstatě akorát zase konzervizmus z dob, kdy hru zpravidla dokázalo dohrát jen pár zarputilců a byla to fakt výzva.
Wanted píše:
Chce se mi se vám smát a zároveň se mi z vás chce brečet. Pořád se točíte v tom samým kruhu, v té samé "bulbině" a nevidíte nic, co je za ní. Neustále se oháníte penězmi, auty, funkcemi, nějakou damou atd. Snad jednoho dne pochopíte, jaký sračky tohle všechno jsou a jak mají pramálo společného se skutečným životem bez stresu a strachu. Proč bych měl být bezdomovec, když chci žít jinak? Copak společnost není technologicky a duševně (jak se strašně žvástá) vyspělá, abychom mohli žít všichni v harmonii? Copak někdo vytvářel před miliony let nerostné suroviny, že je teď může vlastnit, plýtvat s nimi (o tom je ekonomie) a tobě je laskavě prodávat? Myslím, že s klidem můžu říct, že všici do jednoho, se kterýma si teď zde píšu, jste dokonalý kopie. V ničem se nelišíte, řekl bych, že se i zhruba stejně oblíkáte (móda, že), máte stejný sestřih nebo nějaký ještě "uznatelný". Přemýšlíte stejně jednoduše a tupě, dá-li se to nazvat "přemýšlením". Ale dost už, nemá to cenu. Pevně věřím, že jednoho dne otevřete konečně oči a pochopíte o čem jsem zde psal (i god). Mnoho štěstí ve vašich "smysluplných" životech 

Můžem ověřit, já třeba nosím černý džíny, kanady, maskáčovanou (WDL ECWCS Mod.II) bundu a páčo na 5mm. A říkám tomu móda
Jinak TV nemám už skoro dva roky, Ray patrně taky není moc aktivní divák.
Když před lety začlo bejt in říkat, že amerikáni jsou infantilní burgržrouti, co si neviděj přes pupek a chtěj vnucovat kolu a satana klause světu, nepřidal jsem se, poněvadž jsem viděl i za hranice týhle bubliny (jakože v důsledku jejich touhy po dolarech a zapichování vlaječek do mapy světa přestanou lidi chcípat žízní a hladem a na nemoce, na který v našem světě už desítky let jsou léky).
Na jednu stranu se oháníš technologickou vyspělostí, která by ti umožnila žít si v klidu, na druhou stranu odmítáš vidět, kde se tahle technologie bere a odmítal bys její poskytnutí tam, kde není dostupná.
Btw když už se tu bavíme o cenovce na myšlenky, taková technologie sem patří taky, protože taky jsou to jenom obrázky a nějakej ten kód pro komp.
Nedovedu si představit, že by automobilka investovala milony peněz a času do vývoje káry a pak dala na web plány a postupy, že ať to ostatní automobilky klidně zkopčej.
I to je duševní vlastnictví a kopírování v tomhle případě je průmyslová špionáž a nezpochybnitelnej zločin.
Říkat v ČR v roce 2012, že chceš žít beze strachu ... jestli ti to tu přijde tak zkorumpovaný a fašo, můžu doporučit návštěvu Somálska nebo Čadu nebo Eritrei nebo podobnýho kusu Země, kde se do tebe žádnej stát a jeho zákony srát nebude a kde žádnej systém tě nebude omezovat. Pokud ti to prozměnu nepřijde málo komo, ale v takovym případě u nejbližší ropný základny najdeš základnu Čínskou - třeba tě naverbujou a nechaj žít v klidu, bezestrachu před nástrahama světa, před kterejma tě bezpečně ochrání cenzura, reklamy na moc přepychový věci tam jsou zakázaný, tak tě ani nebudou dráždit boháči v drahejch kárách a budeš moct vykonávat poctivou práci na rejžovym poli.