Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Olympiáda 2010

Olympiáda 2010

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 25.2.2010 16:41:51
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

ani mě nepřekvapuje, že jsme vypadli. Celej turnaj hráli hoši kulový, všechno bez zájmu, soupeř byl všude blíž. Utrpěný a šťastný vtízství nad Slovenksem a Lotyšema je mohlo probudit. Dobře, že jedou domu, dělali jen ostudu
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 25.2.2010 16:43:11
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Co si pamatuju, tak většina šancí finů byla mnohem nebezpečnější než ty naše, nebýt Vokouna a štěstíčka (že to vystřelí zrovna do brankáře, který vůbec netuší je hold štěstí), tak dostaneme klepec jako sviňa... ale tu 3. třetinu jsem opravdu neviděl, ale jestli jsme dostali gól a posléze, i když jsme hráli v 6, tak jsme asi tak moc dobře nehráli :D :D

První zápas s Lotyšama a s Ruskem se mi líbíl víc, víc do nich chodili, líp bruslili, proti těm Lotyšům to byla jasná věc, kdyby to pak nevypustili trochu a s Ruskem se hold nedalo nic dělat...

LazyJohn: na co je nám, že je puk celou dobu v útočným pásmu, když většina střel šla mimo, takže je nešlo ani tečovat :D :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 25.2.2010 16:45:25
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wanted píše:
ale jestli jsme dostali gól a posléze, i když jsme hráli v 6, tak jsme asi tak moc dobře nehráli :D :D

On hlavně Vokoun už jel na střídačku, když jsme ani neměli puk pořádně pod kontrolou, tak že tam hned zapadl do prázdný.
Skrejm píše:
Daedalus.cz: Katastrofa? Ty si asin děláš prdel ne? Proti Finům jsme odehráli nejlepší zápas na olympiádě a ty napíšeš katastrofa? Ve všem jsme byli lepší... jenom oni měli víc štěstí. Ne vždycky vyhraje ten lepší tým, ale ten s větším štěstím

:D No ty jseš drsnej expert :D Umírám smíchy, ubezpečuji tě, že toho vím o hokeji mnohem více, než ty. V čem jsme byli prosím tě lepší? :D
Naposledy upravil Daedalus.cz dne 25.2.2010 16:51:37, celkově upraveno 2

Příspěvek 25.2.2010 16:47:42
Major
Major

Odpovědět s citací

V tom Power play to moc neberu jako gól, to už je úplně o štěstí, ale jelikož jsme dostali regulérní gól a jediná odpověď byla, že se to blbě vychytalo s odvoláním brankáře a dostali jsme dalšího, tak to ten godův příspěvek vystihuje :D

Konečně někdo, kdo příliš nesouhlasí, že jsme v utkání s Finy byli jasnou převahou... Vůbec jsme je nedrtili, i ta spousta vyloučení mluví za vše, většinou se takhle fauluje, když ti hráči na protivníka nemaj, což u obránců šlo zcela vidět ;)
Obrázek

Příspěvek 25.2.2010 19:19:11
Qui-Gon Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No co na tu hokej říct, nejsem žádný odborník, ale je to zklamání.
Snad jen díky bohu za Sáblíkovou. :)
Vědět málo je nebezpečné.
Vědět mnoho také.

-Albert Einstein

Příspěvek 25.2.2010 19:27:37
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Wanted: To si teda pamatuješ hodně špatně. 2 nebo 3 tyčka. minimálně 2 tam ten jejich brankář ležel na zemi a my měli prázdnou branku. jejich brankář, taky asi tak 2 puky zastavil těsně před čárou. Fakt by mě zajímalo jaký zápas jsi sledoval? :wink:
A k vyloučení. Záleží jaký je rozhodčí. Můžu ti říct, že Kanaďani hráli tvrději než my, ale u nic to rozhodčí pouštěl. Chteš mi snad říct, že Rusové byli lepší?

Daedalus.cz: Tak v tom případě já umírám smíchy :D
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 25.2.2010 21:35:09
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Lidi, olympiáda není jen hokej :wink: Mám ho ráda, a koukám, i když tenhle zápas jsem neviděla (už bych nevydržela v práci, kdybych měla vstát tak brzo), ale nemusíte se tu přece hádat. Copak nevíte, že všichni Češi hokeji naprosto bezvýhradně rozumí? :smile: A že každý má svůj (jediný a pravdivý) názor? :smile: Vím, že je to součást té zábavy kolem, ale kdo to má číst? :smile: :wink:
Každopádně budu fandit Slovensku, samozřejmě (gratuluju přítomným :wink: ), a kdyžtak potom třeba Kanadě.
Osobně jsem ráda za štafetu, protože to bylo takové nečekané překvapení a o tom právě olympiáda je. Nesnáším takové ty experty, co by na olympiádu poslali jen "jistoty", a ostatní nechali doma. I jistoty selžou (viz třeba Kraus, který jako mistr světa vůbec neprošel do finále) a kdekdo může překvapit.
OK, pochopím zklamání třeba u biatlonistů, z nichž někteří už jedou na třetí olympiádě a pořád figurtují někde mezi Mexikem a Jižní Afrikou. Ale jela tam spousta mladých, kteří se do příště třeba vyšvihnou. Vždyť Sáblíková byla v Turíně čtvrtá a pátá a kde je dneska. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.2.2010 21:52:06
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Evil píše:
nie, to my sme hrali zle...ach ten cesky syndrom v hokeji.

Tak to ťažko, žiadny český syndróm, tentokrát nie. Naši sa do Čechov pustili v tom zápase ako do kohokoľvek iného. A nehrali zle. Mali menej šťastia než súper a to v konečnom dôsledku rozhodlo.

Příspěvek 25.2.2010 22:58:55
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě spíš mrzí jak jsou lidi debilní dementní a pokrytecký, jak začnou na hokejisty nasazovat, bez toho aniž se dokázali trefit do puku..natož pukem do branky... Ve skutečnosti jsem rád, že nás ti borci reprezentujou a snad i rádi... narozdíl od debilních fotbalistů, kteří si před časem stěžovali, jak je nároďák bídně placenej... :roll:

Krom toho čeští fotbalisti snad nikdy nepostoupili nikam, a pořád pláčou o nedostatku štěstíčka :D :D Ale to je spíš mých osobních antipatií k zelenému sportu a s olympiádou to má pramálo společného...

Ještě teda k hokeji... viděl jsem záznam nejvtipnějšího a nejzábavnějšího hokejového utkání Kanada : Rusko... víc jsem se dlouho nepobavil a musím říct že jsem rád, že Ivanové dostali takovýhle klepec... Aspoň Ovečkinovi a ostatním individualitám ruského hokeje trochu spadnul hřebínek ...

A jak píše klenotka - hokej se na olympiádě přeceňuje a zbytečně ubírá ostatním sportům. mám ho rád, ale radši jsem se kouknul právě na štafetu - to byla radost pohledět (když nebudu mluvit o vypadlém signálu, v cílové rovince martina koukala, což bylo rozčíleníhodné a viděl jsem to teprve až po dojezdu sáblíkové ze záznamu

Příspěvek 25.2.2010 23:29:25
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Fantastické páté místo Pavla Churavého. :)

Příspěvek 26.2.2010 09:05:01
Major
Major

Odpovědět s citací

Skrejm: kdyby to bylo právě ono, tak se tlačíme uplně do branky a žádný puky se na čáře nezastaví, viděl si, jak si Kanda pohrála s Rusákama, ti to dávali do prázdné skoro furt... a k tomu vylučování... je trochu rozdíl, když Kanaďani hráli tvrdě, že jim dávali bodyčky :D atd. než my, když jsme neustále hákovali, sekali, podráželi atd. I Kanada tam měla pár takových faulů, ale ta jejich hra byla jinak jen tvrdá (a tam to opravdu říkali, že až na pár výjimek je ta jejich hra čistá, že jsou v tom hodně dobří), vždyť i ten faul na Jágra nepískali, protože v NHL se tohle normálně moc nepíská ;)
Obrázek

Příspěvek 26.2.2010 15:52:01
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ten zákrok na Jágra je dosť otázny. Rozhodca to mohol, ale nemusel odpískať.
Je pravda, že v NHL by sa to nepískalo, ale MS aj OH sa hrajú podľa pravidiel IIHF, nie NHL. Ja si osobne myslím, že to faul bol.

Příspěvek 26.2.2010 16:13:34
Major
Major

Odpovědět s citací

Jak kteří rozhodčí, někteří pískaj dle pravidel spíš evropských (viz ty zakázaný uvolnění), ale ti Kanaďani atd. pískají jak v NHL, takže plno zákroků a tady těch věcí projde...
Obrázek

Příspěvek 26.2.2010 16:42:57
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No právě. Třeba zákrok na Jardu se evidentně posuzoval podle pravidel NHL, ale když spadla Kubinovi helma, tak si ji musel sebrat, protože podle evropských pravidel s ní hrát nemůže, v NHL ano.

Příspěvek 26.2.2010 17:21:05
Major
Major

Odpovědět s citací

Něco jinýho je, když mu vrazí a je otřesen, ale nic mu není než když hraje bez helmy a mohlo by se mu stát něco jako třeba tomu Slovákovi...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo