Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No práve to s tou Karou napríklad to mohli lepšie vysvetliť imo.
A bral by som nejaký spin-off (stačila by 1 séria), kde by ukázali čo sa dialo medzi tým, čo pristáli na Zemi a "150 000 years later"

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jám jsem právě doufal, že když "all this has happened before and will happen again" tak se to opakuje jako komplet. Reinkarnace a tak. Když jsem viděl flashbacky a pak závěr v NYC jsem si už říkal, že jsem to pěkně vymyslel stejně jako Moore a že nám jen v náznaku ukáže Adamu v uniformě USAF nebo tak něco, ale ono prd.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

JuRas píše:
miki: nezdá se ti, že cyloni, cestování vesmírem atd. je trochu budoucí? Pochybuju, že v té době nějaký satelity budou... jinak třeba byli tam, kde žádný zrovna nebyly :lol: nebo spíš, když byl záběr na tu flotilu, tak byla celkem malá, tak nějakej satelit by vidět asi nebyl...

je to doba do nukleární války(to může bejt i zejtra,atomovek je na světě dost)+2000 let
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Zapnu televizi a co nevidím: seriál Superman.. Jako, řeknu vám, větší dementnost jsem ještě neviděl. Zlaté Smallville...

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mohli dať radšej Smallville. Aj keď kedysi som pozerával aj tohoto Supermana, ale oproti Smallville je to slabota...

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Moje řeč.

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Podle vašeho věku soudím, že jste to ještě nevnímali, když Superman běžel úplně poprvé na Nově? :wink: Jak já to žrala. Dneska už na to taky koukám jinak, ale stejně jako třeba na SG1, kterou jsem si ještě nahrávala na VHSky, když ji začali v 98 vysílat. :) Dojížděla jsem na střední do jiného města a odpolední vysílání jsem nestíhala. To byly nervy, jestli se to nahrálo v pořádku a celé. :D
Um, jo, nějak jsem upadla do nostalgie. 8)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak samozřejmě to má svoje chyby, ale narozdíl od Šmoulvillu je to opravdu o Supermanovi a ne o Barevné šmouze :lol:
Navíc John Shea jako padouch je prostě... No na paty mu v mým žebříčku šlape jenom Tom McCamus :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Náhodou, jako malý jsem to sledoval, ale ani tenkrát mě to moc nenadchlo. I ten dabing je mi tam tak nějak k smíchu. Filmy už jsou něco jiného, ty se mi moc lílbily a rád se na ně kouknu i teď.

EDIT: kdyby raději opakovali MacGyvera...

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jééé oni zas dávaj klasickýho Supermana? To se musim podívat, na základce jsem to taky žrala uplně neskutečně. :D Smallville mi k srdci nikdy nepřirost. Možná teda proto, že jsem to ani nikdy nesledovala od začátku, nevim, ale prostě mi to nic neřikalo a neřiká...
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak to bych taky chtěl vidět. :) Bohužel to stejně nikdy nestihnu, takže je to jedno, ale je fajn, že to zase dávají. :)
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Oni dávaj supermana,tak to je supr! Tak do budu kombinovat s MacGyverem. Toulky do mládí. :lol:
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Starej (z 90. let) Superman je supr, zlatý vzpomínky :lol: Ale tak chápu, že benjamínům se to nelíbí, mě se jako malýmu taky líbil Šimon a Matouš jedou na riviéru...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak zase shazovat to porovnáváním zrovna se Smallville...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Na základce jsem supermana taky hltala, nechápu jak to někdo může srovnávat se smallvillem. To byla podle mě slátanina, ale niko kritizovat nebudu :) Každému se hold líbí něco jiného.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo