Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo 21.12.2012

21.12.2012

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 30.1.2010 13:17:10
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

asi tak... je to prostě pitomost...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 30.1.2010 14:11:59
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

St0rm píše:
Tak samozřejmě, že konec světa je hovadina, ale uvádět wikipedii jako důvěryhodný zdroj nwm nwm :) u technických problémů, literatury, matematiky, fyziky, chemie.... je wikipedie užitečná, ale vzhledem k tomu, že ji píší uživatelé, tak máš šanci 50/50 že je to další zkomolenina pravdy

To máš sice pravdu, ale když se mám rozhodnout mezi tím, jestli věřit bulvárnímu tisku nebo wikipedii, pak myslim, že o tom, že se rozhodnu pro wikipedii nemůže být pochyb. Navíc anglická wikipedie ve většině případů cituje zdroje, tudíž ty šance jsou určitě lepší jak padesát na padesát. V tomhle konkrétnim případě bych je tipnul tak na 99:1 ;-)

Pročištěno. Nechatujte si tu. Geser
Obrázek

Příspěvek 07.4.2010 13:19:33
opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Trochu jsem se o to zajímal a na tomhle videu
Toto je spoiler!!!:
http://www.youtube.com/watch?v=-pKGIPKxRuo
je dost dobře ukázaný, jak je to s tím Mayským kalendářem. Každopádně tam tvrdí, že konec světa pro lidstvo nebude, ale že se rapidně změní klima jako tomu bylo před 5125 lety, ostatně koukněte na to video...

Příspěvek 30.5.2010 11:00:03
bindina Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

K tomu globálnímu oteplování,nastává malá doba ledová(2010-2030)takže to bych neřešila.
A ted k jádru problému po shlédnutí mnoha dokumentu,přečtení asi 5 knih s touto tématikou se nakláním ke konci světa mám něco co tu ještě nezaznělo tkvz.systém WEB BOT ten měl původně předpovídat vývoj burzy,po tom co předpovědel několik závažných událostí(mezi nimi i utok 11.září) předpověděl i konec světa 21.12.2012.Možná se ale třeba den předem nějak spasíme(třeba povznesem) protože systém předpovídá jen negativní(špatné)věci.

Tot můj názor.Uvidíme co se stane :?
nyní pokračuji na mé povídce: Stargate trochu jinak
viewtopic.php?f=27&t=7920

a na nové povídce z prostředí neovladatelné vesmírné lodi která míří směrem k černé díře a z níž není možnost úniku(zatím nemá jméno)

Příspěvek 30.5.2010 11:20:08
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tomu programu bych nevěřil. Analyzuje data (a kdoví jestli vůbec existuje) z internetu, na něm najdeš miliony článků o konci světa 2012. Pokud by se vyrojil větší počet článků o konci světa 2010, program by jim automaticky přikládal velkou prioritu, ale v žádném případě to neznamená, že se to vážně stane. ;-)

Příspěvek 30.5.2010 11:22:34
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

bindina:
[img][./images/thumbs/double-facepalm_1275214953.jpg]http://cdn0.sbnation.com/imported_assets/237580/double-facepalm.jpg[/img]
Na to sa inak asi ani reagovať nedá...

Předchozí

Zpět na Co se jinam nevešlo