OK, tak tohle bude delší...
Zdravim všechny, pravděpodobně mě nikdo nezná, (nedělám si iluze) tak na sebe něco vybalim. J
e mi 16 let a studuji 2. ročníkem SPŠE v Praze (Bože jak já to tam nenávidím). Nevěřím v Boha, věřím v Astrální cestování

. (Ne, vážně, něco na tom bude

) . Také chodím 5. rokem na
Taekwon-do ITF, ale nerad se chlubím takže vám nic víc k tomu neřeknu

.
Popravdě sem donedávna neviděl rozdíl mezi sci-fi a fantasy, ale něco se od té doby změnilo,a tak vám řeknu, že fantasy nemám rád, nečtu ho a nijak mě nebere a sci-fi žeru, (já si to nemyslím ale ostatní to o mě říkaj) ale taky ho moc nečtu (jediná vyjímka A.C. Clark). Mám jiné oblíbené autory.
Ulítávám na politickém thrilleru a špionážních románech a nikdy nezapomenu na ten den před 6-ti lety, kdy jsem si jen tak z nudy koupil knížku od jistého
Roberta Ludluma. To změnilo můj život

. K dnešnímu dni mám od něj 22 knížek a sem do něj takovej magor, že jsem si před týdnem koupil jednu jeho knížku Anglicky (velký podíl na tom měl taky přebal

) i když z Aj sem skoro propadnul ... Dále čtu knížky od jistého
D. Silvy a úlet byl když sem přečetl D. Browna (škoda peněz).
Ze seriálů sleduju
SG+SGA (překvapivě),
BSG, LOST, Prison Break (nejlepší seriál ale pouze 1. řada pak už je jen suprovej),
Eureku (nej. pohodovej sci-fi seriál) a teď sem absolutně ulítnul na "
How I met your mother" (Suit UP) a začínám sledovat nadějný seriál
Heroes, začal jsem stahovat klasiku
MacGyvera a hoooodně se mi líbil
Invasion.
Z filmů mám rád
Bourne Identity (1988), Bourne Identity (2002), Bourne Supremacy, United 93, Stalker, Butterfly effect, Skála, Věčný svit neposkvrněné mysli, Bloody sunday,Sluha dvou pánů a v neposlední řadě
Memento. Oblíbení herci jsou
Matt Damon a Sean Connery a oblíbená herečka je
Natalie Portman, pak dlooooouho nic a pak zas
Natalie Portman
NESNÁŠÍM: Kouření (hlavně v mé přítomnosti, bych ty lidi nejradši umlátil), drogy, český seriály, Americkou politiku/nafoukanost/vlastenectví (Někdy se bavím tím, že počítám kolik amerických vlajek se objeví za jeden film (fakt hodně)), George Bushe, lidi co hodnotí seriály po jednom dílu, občas nesnášim sám sebe
Ještě něco o sobě. Prý jsem flegmatik a když "vybouchnu", zásadně likviduju pouze svoji osobu

, označuji se za realistického pesimistu a když je čas, tak rád píšu (Teď bylo moooooc času)
PS: Zapoměl sem na hry... Nej hry podle mě jsou: PlaneScape Torment, Metal Gear Solid, Final Fantasy VIII, Operation Flashpoint, Morrowind a Commandos série.
PPS: a hudbu...Jsdem soundtrackovej typ a líbí se mi cokoliv od Johna Powella a H.G. Williamse a moje oblíbená skupina jsou Depeche mode
Ups... radši končim, už je to moc dlouhý