Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

IT Crowd som videl, Earla trochu poznám z TV, vyzeralo to dobre, thx za inšpiráciu.
O čom je Black Books?

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

O Bernardu Blackovi, alkoholikovi, neurotikovi, a mimo jiné majiteli knihkupectví... Je jenom pár dílů tušim... asi dvě nebo tři série po sedmi dílech.. tak nějak.. měl jsem to na dvdčku, ale jak se to tak stává, někomu jsem to půjčil a už si to zpět nenašlo cestu...

EDIT:

http://www.black-books.ic.cz/

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Thanx, až skončím s BSG, tak pouvažujem.

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já teda IT Crowd za sebe doporučit nemůžu, Black Books mi příjdou o něco lepší, ale to možná proto, že sám žiju spíše jako Bernard Black než jako Maurice Moss :lol: Jsou myslím tři série po šesti dílech. Nicméně oba seriály má na starosti stejný tvůrce, takže je fakt... že jsou si dost podobné. V obou je humor často hrozně divně a uměle vykonstruovaný a nejlepší jsou asi ty absurdní chvíle (nebo ty, které jsou "ze života"... give me my loli).

Jinak souhlas s gravidusem, My Name Is Earl doporučuju opravdu hodně hodně hodně, je to 3. nejlepší seriál, který jsem viděl. Obecně.

Vanguard: Nope, já občas dovedu psát i bez ironie, to byla normální otázka :lol: Zkusím to, má to taky přece jenom pár dílů od těch nejlepších lidí.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor: Ktoré sú prvé 2? :) Tipujem BSG a možno trochu naivne SG-1?

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Na místě č. 1 je Dexter :-)
Viz. viewtopic.php?p=249580#p249580

DEIT: I když jak tak koukám, 3. a 4. řada Earla stojí prý hodně za prd a pak to utli :lol: Ale teda ty první dvě řady velmi kvalitní, ty jsem ještě viděl.
Obrázek

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě se nelíbilo, když byl earl ve vězení, každopádně ve čtvrté řadě byla nejlepší epizoda, jak je chytala čarodějnice.. witchlady :D ale je pravda že už to šlo z kopce...

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Air Force: Dobrá hovadina...

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Že by na STV2 konečně začali vysílat něco jiného, než maďarské filmy? Asi jo, protože tam právě hraje Battlestar Galactica(ve slovenskom znenie: "Hviezdna loď Galaktika"). Právě vysílají tuším že s03e01. :yahoo:

JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Tak mně se teda víc líbí IT Crowd než Black Books, nepřišlo mi na tom nic vtipnýho, i když je to od těch samých tvůrců...

Raynor: The Shield je parádní seriál, díky, že si mě na něho navedl, ten konec 1. sérky byl skvělej, hned bych šel rabovat :lol:

Já teďkom sleduju Flashpoint, konečně seriál pro mě, film SWAT byl takovej mno... a tohle je plný napětí, vyjednávání, někdy i střelby... je tam Strážce vesmíru (herečka) :lol:

Ten Torchwood je o čem?
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Major General
Major General

Odpovědět s citací

No konec S2 je ještě lepší ;-) Já dál zatím nepokračoval.

Torchwood je spinoff britského seriálu Doktor Who, ale jelikož já jsem Doktor Who nikdy neviděl, dá se na to dívat i bez toho. Jsou to takové reverzní Akta X - seriál z prostředí lidí, kteří zakrývají "pravdu". Nicméně je to celé velmi britské, jestli jsi viděl Farscape, tak ta ujetá atmosféra s divnými maskami, rekvizitami a příběhy se dá najít i tady, což ale nevylučuje přítomnost vážných myšlenek a dramatických storyarců (a taky tu umře asi 60% hlavních postav :-D ). Já mám na téma podobné Akta X trochu úchylku, fanům Doktora Who se Torchwood líbí o něco míň, takže těžko říct. Nicméně má to málo dílů, takže co už.
Obrázek

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Na spůsob Akta X je taky trochu Warehouse 13,to skus,zatím jsou jen 4 díly(na 3 jsou titulky)a má to zlepšovací tendenci...
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak to si celkem pozadu, už je 5 dílů a na všechny titulky :lol:

Tak ta tématika Akta X mě moc neláká teda :(

Raynor: směle k tomu pokračuju, ae ona už je 7. série :lol: Farscape jsem viděl 2 díly a nenadchlo mě to tak, abych trávil celé dny stahováním z rapidu bez účtu :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Iridon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Air Force: Zajímavé video. Dost mi to připomíná situaci Antiků v SGA. Ne, moment, to je vlastně to samé. Evropané (Antikové), "mírumilovní", multikulturní, každého zvou do svého "domu" X Muslimové (Wraithové), s ničím se ne****u, jsou si za svým náboženstvím (potravou) hlava nehlava, neberou si servítky a jsou odhodlání zničit jakoukoliv hrozbu. Tady je krásná ukázka toho, jak můžou neandrtálci zničit vyspělou civilizaci (a dokonce bez boje :sleepy:)

Já myslím, že na sci-fi filmech kde velkou skupinu lidí ovládne něco jiného (jiní lidé, stroje atd.) něco je. Vždy je tu obrovská podobnost.

Kupříkladu před několika lety George Lucas prohlásil, že Evropská Unie je srovnatelná s jeho galaktickou Republikou z SW a že dopadne podobně. No měl pravdu, z "Evropské Republiky" se brzy díky zákonům stane "Evropské Impérium".

Osobně mi strašně vadí vnucování "multikulturních" názorů :box2: Dokonce se jedná o porušování Listiny základních práv a svobod, ale přes to je nám to vnucováno politiky i médii :palka: Typické: "Nemáte-li rádi Němce, Chorvaty, Francouze, nu což, jsou to jiné národy s jinou kulturou, máte na to právo." Ale "nemáte-li rádi Cikány a Muslimy, jste xenofobové, rasisté a měli by vás zavřít až zčernáte" :wall: :roll:

Myslím, že to dokonale vystihuje toto:"If you don´t come to democracy, then democracy will come to you."

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo