Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Sportovní události

Sportovní události

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 15.5.2008 18:45:47
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Náhodou Hnilička chytal se Švédy naprosto skvěle i celý tým se úplně perfektně hecnul. Byl to nádherný zápas. Až na to že hodně dlouho jsem neviděl takhle skurve**
zápas od rozhodčího, buze****. Barak bych mu nejradši zapalil. Ten kretén švédský jeb** Hniličku na zem kvůli tomu dají gol a ten kretén to uzná i když mu všeci říkali ať se poradí s video rozhodčím a on nic kretén vylízanej.
Sorry za ty emoce ale ten rozhodčí mě fakt nasrštval.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 15.5.2008 18:50:56
Dr.Snak Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jenže Hnilička byl mimo brankoviště, tudíž se bere jako normální hráč a to vražení tedy bylo čisté. Chtěli posudek videorozhodčího, protože si mysleli, že ten hráč stál v brankovišti. Alespoň, tak jsem celou situaci pochopil já....
[img][http://img393.imageshack.us/img393/3134/fsscorpy2yn6.jpg]http://img393.imageshack.us/img393/3134/fsscorpy2yn6.jpghttp://[/img]
http://www.farscape-world.cz

Příspěvek 15.5.2008 18:59:33
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hnilička nechytal dobře. Dobře chytající brankář vypadá jinak, viz. Lundqvist. Hnilička puky vyrážel před sebe a hlavně u toho třetího gólu to měl chytit a ne to přihrát Švédům...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 15.5.2008 19:05:59
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Viděl jsi jak chytal předchozí zápasy? Když jsme hráli se Švédy tak chytal dobře, akorát že vyrážel ty puky. Ve statistkách střel bylo stejně střel jak na našeho tak na švédského brankáře, takže Hnilička pro mě chytal velmi dobře.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 15.5.2008 19:11:54
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Viděl. Působil velmi nejistě, neudrží kotouč, možná pro někoho chytal dobře, ale už jenom to, že hůř chytal jen italský brankář za něco hovoří. Navíc ty zákroky co včera měl byly takové o ničem. Podle kvantity nesuď kvalitu.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 15.5.2008 19:16:15
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak já jsem viděla první dvě třetiny, kde žádné góly nepadaly a imo to byl hodně vyrovnaný zápas. Taky to bylo trochu o tom štěstí, ale Hniličku tady v tom zápase posoudit nemůžu, jelikož v první části chytal dobře a ty góly jsem už neviděla.
Ale třeba v zápasech předtím předvedl hodně povedené zákroky. Nejde to házet jenom na brankáře, nikdy to není vina jen jednoho člověka. A i kdyby tady docela dobře byla, tak šlo o chvilkové selhání, které si prostě vybral ve špatnou dobu.
Hadamczik přivezl už stříbro a to byl velký úspěch na to, jak ho všichni hanili, když reprezentaci přebíral. Tým byl dobrý, prostě se to nepovedlo. Můžou to zkusit zase za rok. Jsem zvědavá, jestli to ten Růžička vezme nebo ne. Nejsem si jistá, jestli tady teď máme trenéra, který by kromě něj dokázal vést reprezentaci.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.5.2008 20:13:38
numi Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ono problém je, že Hadamczik neměl moct respekt hráčů. Po 1 velké akci ho ty naše největší hvězdy z 90% odepsaly a už nechtěly reprezentovat. Růžička má respekt protože vedl mužstvo jako kapitán v Naganu. Přeji si aby se Český hokej dostal zase nahoru ale začínáme mít problém jako je na Slovensku. Tam po vítězství si mysleli že budou vyhrát pořád. Podle mě je pro budoucí úspěchy více pracovat z mládeží aby nám vyrostlo víc takových hráčů jako je např.Jágr a pod. To by měla být priorita a jak vidět podle 18 letých je to s budoucností trochu na šíru.
Co se týká Hadamczika toho si vážím hodně. Je to svědomitý trenér. Ze zkušenosti příklad:
Pamatuji si když trénoval Třinec a Lubina který v někde chlastal, tak on ho Hadamczik hledal po těch hospodách. Nechtěl ho potopit co vím snažil se ho napravit a pod jeho vedením se dostal až do repre.

Příspěvek 16.5.2008 14:00:06
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mno tak podle mě Hnilička nechytal špatně, ale je pravdou že měl lepší roky. Jde o to, že já jako problém vidím, že všichni vzhlíží k NHL, ačkoliv i my máme v lize dobré hráče, ale na ty se pomýšlí až ve chvíli největší krize. Například si myslím, že Mensator je výborný, možná i lepší než Hnilička, ale....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 16.5.2008 14:12:04
numi Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasím Mensator měl formu ale je mladý a nezkušený podle mě měl být na MS ale jako náhradník aby se tzv otrkal a hlavně nabral zkušenosti.

Příspěvek 17.5.2008 16:07:47
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

A slavie se konečně dočkala a má zasloužený titul. :cheers:

Příspěvek 17.5.2008 16:17:33
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Slááávie! Omlouvám se za nadšení, ale je to můj druhý nejoblíbenější klub po Teplicích a tak mám prostě radost :D A mít dva své oblíbené kluby v první pětce - pěkné. :D

[img][http://img161.imageshack.us/img161/3982/blissysmileba2.gif]http://img161.imageshack.us/img161/3982/blissysmileba2.gif[/img]
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 17.5.2008 16:24:37
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jupí. Jenom škoda že to nezakončila výhrou.... A Sparta další prohra :D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 07.6.2008 17:54:31
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak dnes to začalo, jeden ze svátků fotbalu. KOho tipujete na výhru? Ja věřím jako vždy našim.

:D Kdo neskáče není čech :D

[img][images/thumbs/henzis_obrvlajkaczlw4.jpg]http://img65.imageshack.us/img65/2254/obrvlajkaczlw4.jpg[/img]

Příspěvek 07.6.2008 18:00:58
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já osobně si myslím, že vyhrají Rusové, ale doufám, že se mýlím a vyhrají Češi :)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 07.6.2008 18:15:50
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Velmi zajimavý tip. Ja bych to na rusy určitě neviděl.

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo