Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Pomuzete mi podporit mou vlastni flashovou hru?

Pomuzete mi podporit mou vlastni flashovou hru?

diskutujte o všem a o ničem

Saix Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak mi mili kolegove. Mel bych na vsechny, kdo jeste nezapomneli, ze jsem sveho casu pro web udelal co se dalo, malou prosbicku.

Vytvoril jsem vlastni flash hru na motivy Icy Towera a rad bych ji trochu zpropagoval. Pro ten ucel se vyborne hodi kongregate.com, ale potrebuju trochu postrcit mou hru nahoru.

Kazdemu kdo bude pro mou hru hlasovat hodnocenim 5/5 budu vdecny! Ale nemuzu vas k tomu samozrejme nutit.

Je vsak nutne se zaregistrovat (zdarma) zde

http://www.kongregate.com/accounts/new

A potom mi dejte pet hvezdicek (uprostred pod hrou)

http://www.kongregate.com/games/FreeGamesTower/hedgehog-challenge

Vsem, kteri tak ucini predem dekuji, ikdyz si nedelam velke nadeje, ale zkusit jsem to musel :) Treba se vam ta hra bude vazne libit. Je to muj prvni ale mozna taky uz posledni vytvor.
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 04.8.2008 13:09:39
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Zkusil jsem to a na druhý pokus se dostal na 32.příčku s 1600 body :lol: takže jdu se zaregistrovat a kladně ohodnotit....a pak se k té hře vrátím :D
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 04.8.2008 13:41:50
Saix Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Diky! ;)
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 04.8.2008 14:13:54
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mno upřímně jsem se s mojí šikovností dostal jenom na 900 bodů - ale jinak je to dobrá hra.... a samozřejmě má 5 hvězdiček :-)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 04.8.2008 20:26:56
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

1350 ale uz sem malem rozkopal pocitac, tohle neni pro me, na to sem moc neurotickej..ale jinak 5* :)

Příspěvek 04.8.2008 21:29:57
Saix Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

heh :) jako normalne se da naskakat pres 400 pater a mit skore pres 200 000...

btw dik za hlas

Příspěvek 04.8.2008 21:35:16
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Super věc :-) I když jsem nepochopil, při jaký příležitosti vzniká to kombo, dostal jsem se až do 123 patra :-D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 04.8.2008 21:38:05
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo tak komba sem taky nepochopil, proste se obcas zadarilo..

EDIT: tak uz se do toho dostavam.. 3750...

Příspěvek 05.8.2008 09:32:40
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Můj zatím nejlepší výsledek :D

[img][images/thumbs/Dragon_jpgtl0.jpg]http://img177.imageshack.us/img177/5456/jpgtl0.jpg[/img]
btw: komba jsou celkem jednoduchá (když na to člověk přijde)stačí jen držet šipku třeba doprava (při dopadu a odrazu)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Zpět na Co se jinam nevešlo