Tak tvoje agitačka zapůsobila, Klenotko

. Řekla jsem si, že to zkusím, že to zní zajímavě, dala jsem asi čtyři díly ještě před Fedconem (díky bohům za to

) a teď v průběhu pár dní to dojela.
Líbí se mi koncept "hodní zloději", neboť mohou takhle krásně nápaditě krást a přitom je to "pro dobrou věc"

. Těžko říct, jaký díl je můj nej. Líbil se mi třeba hodně ten s bankou, ale každej má tak něco do sebe a co případně chybí na ději, to doplňují vztahy a vtípky mezi postavama (i když mi přišlo, že v určité části to tam chvíli bylo vyloženě soustředěno na vykonávání plánů).
Postav se mi líbí de facto všechny. Sice zpočátku byla lehce vzadu Sophie, ale postupem času se to zlepšilo. Je fain, jak mají každý určitou specifikaci (přestože jistých věcí jsou schopni všichni...třeba rádi hrají

, mno, i Parker

). Nejprve jsem měla za nej asi Eliota, i když teď si mě možná o kapku víc získala Parker (a ta její specializace je skvělá, to bych brala umět

).
Heh, v té jedenácté epizodě, to byla taková malá přehlídka ST herců

. Nejprve "Data" (mmch., stále skvělý), pak "Quark" a když jsem si začala říkat, kdo ještě, přišlo mi na mysl, že ta soudkyně je mi taky nějaká povědomá...

. Ono vůbec tak celkověji se tam dá najít spoustu známých tváří

. A Doctor Who odkazů

.
A koukám, druhá série za měsíc bez dne, super

. Akorát lehce po FF

.