Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Anime

Anime

Příspěvek 20.4.2012 18:58:10
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Staronová zpráva. Nový Avatar The.Legend.of.Korra je konečně venku :bravo: :bravo: .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 05.5.2012 23:42:23
BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

Toto téma je trochu už pohřbené, ale přesto...
Z těch, co tady byly zmíněny, tak jsem zkoukla Fullmetal Alchemist, každému doporučuju, opravdu překrásný anime.
Full Metal Panic jsem zkoukla 1. sérii, ale ty další mě nebavily.
Pak samozřejmě tu klasiku jako Naruto, aspoň částečně zkouklý.
Blood+ každému doporučuju, je to opravdu překrásný anime, ale zkoukněte to radši s titulkama, cz dabing je otřesný.
InuYasha - překrásný trochu romantický seriál, kde nechybí dějové zvraty, souboje a další serepetičky, které tomu seriálu dodávají šťávu. Jen kdyby tu druhou sérii tak nenasáčkovali.
Všem vřele doporučuju seriál Fairy Tail, kde se opravdu šíleně nasmějete, já se u toho řehtám furt. Patří mezi relativně vzato nové seriály, ale někde jsem četla, že je to 4. nejlepší anime a během pár dílů se z toho seriálu pro mě stala srdcová záležitost.
To by asi bylo všechno, anime samozřejmě znám mnohem víc, ale to by bylo opravdu na dlouho.

Příspěvek 06.5.2012 11:04:39
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Legend of Korra si v ničem nezadá s hranou televizní produkcí. Viděl jsem 4 díly a netrpělivě vyhlížím každou neděli ráno novou episodu. Na uloz.to stále není dnešní nový díl, sakra :) a to je poledne :?
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Předchozí

Zpět na Další seriály