Abych okomentovala celou povídku, zřejmě bych musela vše citovat a za každou větu dát komentář.
Je poznat, že tvůj korektor na tom odvedl sakra dobrou práci. Samozřejmě pár věcí mu uniklo, ale celý příběh je tvůj a jeho logika zřejmě stále chybí. Jediná postava, která podle mě reaguje tak, jak by doopravdy někdo reagoval je onen Coolitch, který si jako jediný zřejmě uvědomuje toho, že válka v Pegasu je prohraná, sami jsou ve válce a rozhodně nejsou zdroje na další... Navíc Země asi žije pořád v blahé nevědomosti, že jim hrozí neskutečné riziko...
Woolsey se chová jako tupec a Sheppard není voják.
Některé věci jsem si musela domyslet, jak jsi myslel, ale tak dalo by se. Pak ještě chudák Growen, zničí mu základnu a zraněný je poslán velet další? Co to prosím tě je? Takovému člověku velení nad další základnou jen tak nedají, navíc už jen zdravotní a psychické problémy spojené ze ztrátou předchozí mu nedovolí se jen tak rychle vrátit do služby. Je sice válka a to chce zoufalá řešení, ale tak zoufalý zase nejsou.
Celkově zlepšení nějaké je (díky korektorovi), ale stále je to bída. CO takhle tomu konečně věnovat čas a zamyslet se nad tím?
Pak to mám výtku ohledně tvého chování. Je slušnost reagovat na komentáře, samozřejmě není to nutné vždy na každý komentář, ale upřímně smazat edit moderátora či admina... nepřeháníš to trošku? Obávám se, že tímhle si vše akorát zhoršuješ.

, je to sci-fi, stačí zapojit fantazii) a Woolsey by Johnovi za důvod: máme skoro v kapse jednu válku, jdem na druhou, anebo jeho dětské: "Já tam chci jít jim nakopat zadky, protože to Antici nedali, ale my to stoprocentně dáme!", vyčinil kůži tak, že by se týden nesedl (mimochodem je válka, co se Sheppard někde fláká?). Ano, důvod to je, ale myslím, že důvod proč se vrátit do Pegasu by našli, lepší, ale jen proto, že MOŽNÁ najdou ZPM a nebo něco jiného, zvláště, kdy je potřeba Atlantis na obranu Země ve válce, kterou sice vyhrávají, ale ještě není vyhraná.
Neber toto čo napíšem ako nevyhnutné, ale ako návrh.